Galatasaraylılık Bu Değildir

Bardağı taşıran son damla oldu.

Daha önce oraya sadece imparator vs. diye çığırmak için gelenleri unutmadık !

Helal olsun yönetim.

Allah'ın cahilleri sağa sola laf yetiştireceğinize takıma destek olun orda !!!

Veysel giley geldiğinden beri taraftar kötüye gidiyor.

Ayrıca basket subesinin aralik ayi geliri 27 bin tl imis mehmet cibaranin komik dediği gelir dogru yani. Amator şubeler gereksiz bence .

Küfür edildi diye takımın antrenörü istifa etmekle,yönetimi şubeyi küçültmekle tehdit ediyor,ben böyle birşey görmedim

Ünal Aysal da Ergin Ataman da hayranlığımın üst düzeyde olduğu insanlar ama yapmaya çalıştıkları şey çok saçma,gerçi ben bu açıklamanın Ünal Aysal ile ilgili olduğunu pek düşünmüyorum,benim bildiğim Ünal Aysal görevi bırakırım diye tehdit eden bir koçu ertesi gün kapı önüne koyar,ama Arıboğan-Ataman ilişkisi baba oğul gibi olduğu için engel olunuyordur tabi

Küfür edildi diye takımın antrenörü istifa etmekle,yönetimi şubeyi küçültmekle tehdit ediyor,ben böyle birşey görmedim

Ünal Aysal da Ergin Ataman da hayranlığımın üst düzeyde olduğu insanlar ama yapmaya çalıştıkları şey çok saçma,gerçi ben bu açıklamanın Ünal Aysal ile ilgili olduğunu pek düşünmüyorum,benim bildiğim Ünal Aysal görevi bırakırım diye tehdit eden bir koçu ertesi gün kapı önüne koyar,ama Arıboğan-Ataman ilişkisi baba oğul gibi olduğu için engel olunuyordur tabi

ergin ataman bjk başında ikende söylüyordu bu şartlarda devam etmem diye belli ki bu küfür konusunda hassas ki salon sporlarında küfür çok itici hakikaten stadlarda alıştık ondan normal geliyor bizlere

Açıklama saçmalıktan başka bir şey değil . Sanki yazıyı liseli birisi yazmış . Cümleler çok komik . Fener maçlarında küfür edilmiyor mu ? Sadece biz mi küfür ediyoruz ? Son paragrafı da kim yazdıysa helal olsun çok komik olmuş :D Maçta küfür oldu diye şubeyi kapatmak falan boş işler . Galatasaray taraftarı değil siz kaybedersiniz !

Açıklama saçmalıktan başka bir şey değil . Sanki yazıyı liseli birisi yazmış . Cümleler çok komik . Fener maçlarında küfür edilmiyor mu ? Sadece biz mi küfür ediyoruz ? Son paragrafı da kim yazdıysa helal olsun çok komik olmuş :D Maçta küfür oldu diye şubeyi kapatmak falan boş işler . Galatasaray taraftarı değil siz kaybedersiniz !

sen uA'lıydın değil mi :))

Geçtiğimiz günlerde bir yöneticimiz,sanırım mehmet cibara,basketbolda gelirlerimiz komik diye vir açıklama yapmıştı,yönetim bir karara varmış belli,muhtemelen Ergin Ataman'a bir teklif geldi,yönetim de bunun üstüne şubeyi küçültme adına küfürleri bahane ediyor

Bencede öyle. Önlem alması gerekenler yatıyor, sonra cıkan en ufak bir olayı bahane edip subeyi kapatırız diye tehdit ediyor. Bir taraftan Ergin hoca sözleşmem olmasına rağmen giderim diyor, diğer yandan 15 oyuncunun 12'sinin sözleşmesinin sezon sonu bitmesine rağmen herhangi bir somut adım atılmıyor. Grubun kader macından bir gün önce şube gelirlerinin acıklanmasıda ayrı bir komedi tabi. Ama gel gör ki tüm bunlara rağmen koca bir camia bir spiker yüzünden karısabiliyor. Belki fair play elçisi sayın Ergin hocamızın zoruna gidecek ama hass.....ir ordan diyebilirsin, daha ne diyebilirsinki tüm bunlara.

iyi ozaman futbolda da kufur olunca kapatılacak mı sube yanı bu ne sacma ıstır..onlem almaya calısır ınsan pıre ıcın yorgan yakmaz bahane bulmaya calısmayın...dun ergin atamana sallayanlar arasında onu savunmus bırı olarak soluyorum

Açıklamadan hiç bir şeyi anlamadım kusura bakmayın şubeyi önemsemeyen oraya olay çıkarmak için gelen basketboldan anlamayan insanları şubeyi kapatırım diye tehdit etmek çok saçma adamların umrunda değil ki zaten bu branş

ntvspor spikeri karşıyaka-GalataSaray maçında GalataSaray yöneticisinin protokol tribününde fiziki tacize uğraması üzerine "hak etti" derse bu taraftarda o kişiye ter türlü tepkisini gösterir, küfürde eder başka şeyde yapar.

kimse GalataSarayı temsil eden adama saldıranları koruyamaz, saldırıyı doğru göstermeye çalışamaz.

neymiş şubeyi kapatırlarmış eğer yüreğiniz varsa kapatmaya yeltenirsiniz bakın bu taraftar size neler yapıyor o zaman.

küfürden rahatsız olunabilir bunu söylemenin yolları vardır efendi gibi küfür etmeyin sadece bizi destekleyin diyebilirsin kibar bir şekilde ama kimse GalataSaray taraftarına nasıl davranacağını söyleyemez.

kimse kimsenin GalataSaraylılığını ölçemez, küfür edenler GalataSaraylı değildir diyemez.

ergün atamadan ayağını denk alsın bu tarzını sürdürürse o salondan kaçmak zorunda kalabilir.

Ben Oktay Mahmudi geldikten sonra basketbol aşığı veya amatör branş aşığı olmadım . Ben Ahmet Cömert'te 20-25 kişiye Ayhan Şahenk'te 100-150 kişiye oynayan takımlarımızı gördüm . Bana kimse laga luga yapmasın .

Ben bu mac disinda basketbol macinda Fenerbahce disinda küfür ettigini hatirlamiyorum taraftarin.

Dün Ismail Senol´a küfür edildi diye Ergin Ataman niye triplere giriyor?

Böyle bir aciklamanin sebebi Ergin Ataman´sa, zaten isin sonu bellidir. Ataman dönemi kapanmistir.

Bence subede yasanan bir panik sebebiyle yapilan ani bir aciklamaya benziyor. Düsünmeden yapilmis.

Kimi kimin icin tehdit ettiklerinin farkindalar mi acaba?

Tamam küfüre şiddete vs karşıyız ama ilk kez bir takımın taraftarı küfür ediyor değil sonuçta bunlar olabilecek şeyler.Buna tepki vermek de böyle saçma tehditlerle falan olmaz. Hoca da yönetim de saçmaladı resmen. Sanki olacaklara kılıf arıyor gibiler. Yönetim niye büyüttü bu olayı bu kadar anlamadım. Taraftara atar yapmışlar. Siz o atarı turgayın k'ne yapsaydınız ya, kaç maç doğradılar takımı, hakkımızı yediler, saha içi dışı kararlarda çifte standart uyguladılar. O zaman niye atar yapmad bu yönetim. Şimdi ufacık bir şeyi büyütüp milletin eline koz veriyorlar. İlerde bir maçta en ufak bir olayda ceza almamıza zemin hazırladılar, siz kendiniz şikayet etmedinizmi taraftarınızdan demezler mi o zaman.

Geri
Üst Alt