- 23 Ocak 2019
- 24.906
- 32.512
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyatı 420 liraya güncellediler.![]()
Far Cry® 6 Steam'de %75 İndirimli
Çağdaş bir devrimci gerilla mücadelesinin adrenalin yüklü dünyasına hoş geldin. Muhteşem mekanlar, içgüdüsel silahlı mücadele ve muazzam çeşitlilikte oynanış deneyimleri ile savaşa atılmanın tam zamanı.store.steampowered.com
Far Cry 6 GOTY sürümü 160 liradan Steam'e eklenmiş. Hiç oynayacak oyun kalmadı diyorsanız alınabilir.
Kaçırdık: (Sağlam bir indirim almış Need for speed oynamayı sevenlerin bakmasını öneririm.![]()
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com

Paylaşım için teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 201781
![]()
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com

Stres atmak, kafa dağıtmak için en büyük hobilerimden birisi dijital dünya, oyunlar, filmler. Ufacık da olsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Hepinize iyi eğlenceler, iyi dinlenmelerPaylaşım için teşekkür ederimBu tarz içerikler ile çok yardımcı oluyorsun Aras hocam; indirimler, fırsatlar der iken çok güzel içerikler oyun severler için. Emeğinize sağlık, kalbinize sağlık hocam
![]()

Mutant Year Zero: Road to Eden oyununu yapanların yeni oyunu şu an eTail üzerinde 33₺. Steam fiyatı 50$/449₺. Oyun bugün çıktı. XCOM tarzı oyunları seven arkadaşlarım düşünmeden alsın ♥
Kupon Kodu: etailextr5
LINK: >Miasma Chronicles<
Ekli dosyayı görüntüle 202625
Ekli dosyayı görüntüle 202626

Senden bir spiderman 2 konusu beklerdim reis.>Alan Wake 2 Standart | 322 TL< -Xbox Fiyatı 925₺ -|- Çıkış Tarihi: 17.10.23
>Alan Wake 2 Deluxe | 452 TL< -Xbox Fiyatı 1232₺ -|- Çıkış Tarihi: 17.10.23
>Assassin's Creed Mirage Standart | 329 TL< -Ubisoft Store Fiyatı 589₺ -|- Çıkış Tarihi: 12.10.23
>Assassin's Creed Mirage Deluxe | 399 TL< -Ubisoft Store Fiyatı 699₺ -|- Çıkış Tarihi: 12.10.23
***Ön-Sipariş fiyatları artmadan bu fiyattan alın mutlaka. Epic Games Store üzerinden yaptığınız alışverişlerde sepet tutarının %5'ini Epic Games Store cüzdanınıza 14 gün sonra ödüyor. İndirimler 15 Haziran'da biteceği için bu geri ödemeleri %25 kuponunuzla birleştirip Dead Island 2, The Outlast Trials gibi yakın zamanda çıkmış oyunlarda da kullanabilirsiniz. Bu alışverişlerinizden de %5 cüzdana iade alacaksınız.
Dün tüm sunum adına birçok paylaşım yapacaktım ama site gidince hevesim kaçtıSenden bir spiderman 2 konusu beklerdim reis.