- 23 Ocak 2019
- 22.203
- 28.687
- 2.183
GamePass'e dahil ama ücretsiz verilmedi diğer platformlarda.bedava degil mi o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GamePass'e dahil ama ücretsiz verilmedi diğer platformlarda.bedava degil mi o
evet gamepasste beles nıye 300 tl verıyorlar anlamadımGamePass'e dahil ama ücretsiz verilmedi diğer platformlarda.
@Murat Durmaz 'ın 5 yıldır aynı FM'yi oynadığını düşünürsek oynamayacakları diğer oyunlar için boşuna abonelik parası vermektense oyunu ömürlük kiralıyorlardırevet gamepasste beles nıye 300 tl verıyorlar anlamadım
epic the hunter vermıs beles alalım
Aga bu eski RE 4 ve RE 5 oyunlarını PC de oynamak zulümle eşdeğer. Kodumun gamepadi ile de oynayamıyorum. Millet gamepad ile FPS oynuyor. Yemin ediyorum takdir edilesi bir beceri.
Ne yapayım diğer seriler pek güzel değil eması falan filan kanks yav@Murat Durmaz 'ın 5 yıldır aynı FM'yi oynadığını düşünürsek oynamayacakları diğer oyunlar için boşuna abonelik parası vermektense oyunu ömürlük kiralıyorlardır![]()
Yok beeee oldcuyuz biz
Metal Gear Solid Delta haberi cikinca da affedersin hafif bir bosalma yasadim
Cities Skylines için aklımda olan bir kaç DLC indirime girmiş, ilk etapta onları düşünüyorum bakalım.
Rx550 4 gb verim alinir mi
Açıkçası pek bir beklentim olmadığı için hedef oyunlarıma baktım, onların arasında da beni tatmin eden tek indirim Midnight Sun oldu. Onun dışında Sony oyunları da indirime girmiş ama onlar da eTail üzerinden daha uyguna alınabiliyor. Bence bu indirim döneminde fiyatını uygun görüp almayı düşündüğünüz ne varsa düşünmeden alın çünkü yeni bir kur düzenlemesinin yolda olduğu söyleniyor. 2000₺+ AAA oyunları göreceğiz galiba yakın bir süre içinde. ♥Cities Skylines için aklımda olan bir kaç DLC indirime girmiş, ilk etapta onları düşünüyorum bakalım.
Aras üstadım; çok iyi bir fırsat dediğiniz bir oyun var mıdır? Üstün körü bir baktım ama çok üzerinde duramadım, belki sizin tavsiyeniz olur ise göz atmak isterim![]()
Tabii ki sadece ekran kartıyla bir şey diyemem ama oyunun görsel tarafının üstesinden geleceğini sanmıyorum. İşlemci çok eski değilse harita üzerinde sıkıntı çıkarmaz ama baktığım testlere göre muharebe alanlarında 30 frame altını görür.Rx550 4 gb verim alinir mi
Çok teşekkür ederim değerli ahbabım, emeğine sağlık. Detaylı anlatım için ayrıca teşekkür ederimAçıkçası pek bir beklentim olmadığı için hedef oyunlarıma baktım, onların arasında da beni tatmin eden tek indirim Midnight Sun oldu. Onun dışında Sony oyunları da indirime girmiş ama onlar da eTail üzerinden daha uyguna alınabiliyor. Bence bu indirim döneminde fiyatını uygun görüp almayı düşündüğünüz ne varsa düşünmeden alın çünkü yeni bir kur düzenlemesinin yolda olduğu söyleniyor. 2000₺+ AAA oyunları göreceğiz galiba yakın bir süre içinde. ♥
-Sekiro, Dark Souls serisi ve Elden Ring şu an alınabilir görünüyor.
-Fallout serisi sağlam bir indirim aldı.
-GamePass sahibi değilseniz High on Life (49₺) kesinlikle alınmalı.
-Bannerlord güzel bir indirim almış ki kur güncellemesi ile Türk falan demeden fiyat artışı olabilecek oyunlardan birisi bence.
-Nostalji severler Star Wars oyunlarına bakabilir.
-ETS2 ve ATS haritalarını mutlaka alın bu indirimde.
-SimRace severler Assetto Corsa Competizione ve paketlerini kaçırmasın. DiRT Rally 2.0 da 8₺
-Mortal Kombat'ın fiyat artışından sonra ki ilk ciddi indirimi! -%90/66₺
-EA oyunları, Total War serisi ve Asya yapımlarında da ciddi indirimler var, bunlar arasında beklediğiniz varsa mutlaka bakın.
Ayrıca GamePass sahibi arkadaşlar, satın almadan önce her oyunu mutlaka kontrol etsin. Güzel indirimler yakaladıkça burada paylaşırım![]()
Metro Exodus'a da güzel bir indirim gelmiş, sahip olmayan varsa onu da kaçırmayın. Gold Edition alın mutlaka. ♥Çok teşekkür ederim değerli ahbabım, emeğine sağlık. Detaylı anlatım için ayrıca teşekkür ederim![]()