Geçmiş Olsun Kastamonu

Allah rahmet eylesin en az 300 ölü var diyorlar akıl alır gibi değil 5 dk içinde dere tüm şehrin içinden geçiyor bunun yağmur olmadığı çok açık belli ki baraj kapağı falan patlamış veya birden açılmış başka türlü olmaz böyle bir baskın..
Resmi yüz kişi öldüğü açıklanırsa benim adım Tahir değil!

E8rQsxzWQAQ3rie
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Resmi yüz kişi öldüğü açıklanırsa benim adım Tahir değil!

Çok üzücü kıyıda ceset doluymuş ...insanlara barajın patladığı söylenmiş o havzayi boşaltin demişler herkes arabasına dolusmus birçok kişi bu yüzden denize sürüklenmiş diyorlar.. Tabi dedikodu bu işin icinden kim bilir daha ne ihmaller çıkacak zaten o bölgeye yapılaşma olması başlı başına bir rezalet

Çok üzücü kıyıda ceset doluymuş ...insanlara barajın patladığı söylenmiş o havzayi boşaltin demişler herkes arabasına dolusmus birçok kişi bu yüzden denize sürüklenmiş diyorlar.. Tabi dedikodu bu işin icinden kim bilir daha ne ihmaller çıkacak zaten o bölgeye yapılaşma olması başlı başına bir rezalet
20 sene çalışıp araba alan insana nasıl sen cana geleceğime mala gelsin diyebilirsin ki ekonomik özgürlük olmadıktan sonra lafta kalıyor bütün söylemler abi

Arabayla kaçma fikri herkese daha cazip gelir. Kaldı ki yürüyerek koşarak kaçsalar da akıntıya kapılırlardı.

Arabayla kaçma fikri herkese daha cazip gelir. Kaldı ki yürüyerek koşarak kaçsalar da akıntıya kapılırlardı.
2 kat yukarı çıkarsalar kurtulurlar zaten bence arabalarını kurtarmak istediler yada sokaktaki bir yakınını alıp eve getirmek istediler çok üzücü

Neden ümitsiz oldugumu anlıyor musun

Umutsuzluk, onursuz ve vicdansız insan yığınların çoğunluğu oluşturup hakimiyeti ellerinde tutmasıdır. Yoksa kişinin her koşulda benliğini başka bir insanın varlığına adaması ilk insan topluluklarından beri var olan bir durum. Bir kader.

Hüsnü kardeşim dediğin gibi bölgedeki doktorlardan çok ciddi endişe uyandıran haberler gelmiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acil tedbir olarak bölgede zarar görenlerin vergi ödemelerini ertelemişler.

Benim enişte kastamonulu, oradan gelen haberler ölü sayılarına inanmayın diyorlar. minimum 250 ölü olduğu söyleniyor.

Yaşanılan acının tarifi yok. Bu milletin kendi eliyle kendine ettiğinin de bir sonu yok.

Yaşanılan acının tarifi yok. Bu milletin kendi eliyle kendine ettiğinin de bir sonu yok.
Karadeniz insanı böyle yapacak bir şey yok. Geçmişten beri hep dere kenarlarına yapılaşma yapıyorlar. He devlet zamanında bi düzenleme getirip dere havzalarını istimlak edip herkese yukarılardan yerler verebilirdi ama herkes böyle gelmiş böyle gider kafasında, felaket geldiği zaman yaparız kafasındalar hep.

İnfiale yol açmasın diye ölü sayısı gizleniyor muhtemelen. Her zamanki kaynar su-kurbağa meselesi. Görüntülere bakılırsa 100 ölüyle kurtulmak mucize olur.

Allah beterinden korusun ama kul da az kafayı çalıştırıp hesap sorsun be kardeşim. Yağmur çok yağdı olduyla geçiştirilecek şey değil.

Geri
Üst Alt