- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
En az 60'tır.31 kişi vefat etmiş
Resmi kurumların açıkladığı hiçbir şeye inanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 60'tır.31 kişi vefat etmiş
Resmi yüz kişi öldüğü açıklanırsa benim adım Tahir değil!Allah rahmet eylesin en az 300 ölü var diyorlar akıl alır gibi değil 5 dk içinde dere tüm şehrin içinden geçiyor bunun yağmur olmadığı çok açık belli ki baraj kapağı falan patlamış veya birden açılmış başka türlü olmaz böyle bir baskın..
Yoo ilk aklına gelenevet osmanlı çocukları
Resmi yüz kişi öldüğü açıklanırsa benim adım Tahir değil!
200-300 diyorlar üstatEn az 60'tır.
Resmi kurumların açıkladığı hiçbir şeye inanmıyorum.
20 sene çalışıp araba alan insana nasıl sen cana geleceğime mala gelsin diyebilirsin ki ekonomik özgürlük olmadıktan sonra lafta kalıyor bütün söylemler abiÇok üzücü kıyıda ceset doluymuş ...insanlara barajın patladığı söylenmiş o havzayi boşaltin demişler herkes arabasına dolusmus birçok kişi bu yüzden denize sürüklenmiş diyorlar.. Tabi dedikodu bu işin icinden kim bilir daha ne ihmaller çıkacak zaten o bölgeye yapılaşma olması başlı başına bir rezalet
Arabayla kaçma fikri herkese daha cazip gelir. Kaldı ki yürüyerek koşarak kaçsalar da akıntıya kapılırlardı.Çok üzücü kıyıda ceset doluymuş ...insanlara barajın patladığı söylenmiş o havzayi boşaltin demişler herkes arabasına dolusmus birçok kişi bu yüzden denize sürüklenmiş diyorlar.. Tabi dedikodu bu işin icinden kim bilir daha ne ihmaller çıkacak zaten o bölgeye yapılaşma olması başlı başına bir rezalet
2 kat yukarı çıkarsalar kurtulurlar zaten bence arabalarını kurtarmak istediler yada sokaktaki bir yakınını alıp eve getirmek istediler çok üzücüArabayla kaçma fikri herkese daha cazip gelir. Kaldı ki yürüyerek koşarak kaçsalar da akıntıya kapılırlardı.
Neden ümitsiz oldugumu anlıyor musun
Utanma da yok maalesef.Onlarca cansız beden balçık altındayken bugün orada devletin başındaki kişi miting yaptı. Doğalğaz sözü verdi ve sağ kalanlar alkışladı.
Karadeniz insanı böyle yapacak bir şey yok. Geçmişten beri hep dere kenarlarına yapılaşma yapıyorlar. He devlet zamanında bi düzenleme getirip dere havzalarını istimlak edip herkese yukarılardan yerler verebilirdi ama herkes böyle gelmiş böyle gider kafasında, felaket geldiği zaman yaparız kafasındalar hep.Yaşanılan acının tarifi yok. Bu milletin kendi eliyle kendine ettiğinin de bir sonu yok.