Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Millet bu kadar eleştirdiğine göre demek ki doğru kadro, umarım dizilişte doğru olur. Tudor inşallah akıllanmışındır yoksa topla pılını pırtını yallah

Diziliş bu olur kafa yormayin
82f37286b7c9b90cde779aabf0fde360.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gs izledigim 25 senedir bu kadar sansli fikstur cekmemistir

once hem hazir olmayan hem de transfer vs tamamlayamayan takimlarla oynayip 8 de 7 yapti

zor maclar baslarken fb derbisi ornegin ic saha denk geldi aksi takdirde deplasmanda maglup olmamiz kesin gibiydi ayni sartlarda

sonra lig sonlarindan bir takim geldi , ic saha ve cuma maci , yani kazanip yine iki deplasmana gidecek rakibini baskilama sansin var

uzerine de zor maclar baslamadan 15 gun daha ara

ve 5 puan kaybina ragmen tonla puan avantaj hala cepte

eger binde bir denk gelecek bu kadar avantaji , krediyi degerlendiremezse klup hic baska suclu aramasin
Saçmalamışsın birde ne alaka şu an böyle birşey yazıyorsun maç öncesi onu anlamadım

Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyi yazip yazmayacagim konusunda kimseden vize almam gerektigini dusunmuyorum

Gs izledigim 25 senedir bu kadar sansli fikstur cekmemistir

once hem hazir olmayan hem de transfer vs tamamlayamayan takimlarla oynayip 8 de 7 yapti

zor maclar baslarken fb derbisi ornegin ic saha denk geldi aksi takdirde deplasmanda maglup olmamiz kesin gibiydi ayni sartlarda

sonra lig sonlarindan bir takim geldi , ic saha ve cuma maci , yani kazanip yine iki deplasmana gidecek rakibini baskilama sansin var

uzerine de zor maclar baslamadan 15 gun daha ara

ve 5 puan kaybina ragmen tonla puan avantaj hala cepte

eger binde bir denk gelecek bu kadar avantaji , krediyi degerlendiremezse klup hic baska suclu aramasin

Yavas yavas u dönüsüne basliyorsun. Sen degil miydin puan rekoru kirariz bu sezon diyen?

90 puanı geçeriz diyen birini fazla şaapmayın derim

Mantık çerçevesinde yazalım
Kafa açmayalım

Yahu bizim bilmediğimiz, görmediğimiz ne özelliği var bu Denayer'in??

Adam saatli bomba.. Kafa topu alamıyor, pozisyon almayı bilmiyor, verdiği pasların cogu rakibe gidiyor... Boyle bir adamın stoper gibi kritik bir yerde oynamasını anlayamıyorum.

Valla benim stilim bu , begenmeyenin kendi problemi

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Sen de ben de tudor u hesaba katamadik kandirildik

Aga ben Tudor'u hep hesaba kattim burada zaten. Kücük maclari alirken siz bulutlarin üzerinde ucarken ben büyük maclari beklemekte temkinli olmakta fayda var diyordum.

Neyse konu o degil. Birisinin bu adama buranin Galatasaray oldugunu, burada rakiplerden korkulmadigini anlatmali. Anlamiyorsa da kafasina vura vura anlatmali.

Kafasina vurmaya calisanlarin kafasina vuruyor tudor malesef

basarmasini ummaktan fazlasi gelmez elden simdilik

Yok senin için demedim aydın

Bana diyor Aydın Aslan, ben ikisinin bire bir aynı tip oyuncu olduklarını düşünmüyorum. Eren ile Gomisin bana göre en belirgin ortak noktası hava toplarında etkili olmaları. Gomis ise kendi kendine pozisyon yarata bilen bir oyuncu, bunu bir çok maçta ve attığı golde gördük. Erenin böyle bir özelliği var mı? Erenin bire birde rakibi ekarte edip, gol atma özelliği var mı? Erenin kendi kendine pozisyon yarata bilme özelliği var mı? Hava Topunu geçtim, Erenin yerden bitiriciliği bile soru işareti. Bana göre Gomis ile kıyaslanamaz bu özellikler üzerinden. Eğer oyuna beksiz çıkar isek, kanat oyuncularının kanatta oynamaları bile kar etmeye bilir. Kanat oyunu için bekletin, kanat oyuncuları kadar önemi olduğunu düşünüyorum. Bu durum kanat oyunumuzun kalitesini düşürebilir, yani çift Forvet çıktığımız maçta Eren'i kullanamayıp bir kişi eksik oynama durumu gelişebilir.

Son düzenleme:
İyi diziliş en azından çift santrafor.

Ama Eren yerine Sinan oynasa daha iyi olurdu.

4-0 veya 5-1 yeneriz.

Geri
Üst Alt