Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Millet bu kadar eleştirdiğine göre demek ki doğru kadro, umarım dizilişte doğru olur. Tudor inşallah akıllanmışındır yoksa topla pılını pırtını yallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok senin için demedim aydınBana diyorsan ben öyle birşey demedim de savunmadım da
Saçmalamışsın birde ne alaka şu an böyle birşey yazıyorsun maç öncesi onu anlamadımGs izledigim 25 senedir bu kadar sansli fikstur cekmemistir
once hem hazir olmayan hem de transfer vs tamamlayamayan takimlarla oynayip 8 de 7 yapti
zor maclar baslarken fb derbisi ornegin ic saha denk geldi aksi takdirde deplasmanda maglup olmamiz kesin gibiydi ayni sartlarda
sonra lig sonlarindan bir takim geldi , ic saha ve cuma maci , yani kazanip yine iki deplasmana gidecek rakibini baskilama sansin var
uzerine de zor maclar baslamadan 15 gun daha ara
ve 5 puan kaybina ragmen tonla puan avantaj hala cepte
eger binde bir denk gelecek bu kadar avantaji , krediyi degerlendiremezse klup hic baska suclu aramasin
Ne yaşıyor merak ediyorumSaçmalamışsın birde ne alaka şu an böyle birşey yazıyorsun maç öncesi onu anlamadım
Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ligde her maç sinir harbiyle ve zor şartlarda oynanır. Oyuncuların emeğini bu tarz mesnetsiz yazılarla küçümseyemezsinNeyi yazip yazmayacagim konusunda kimseden vize almam gerektigini dusunmuyorum
Gs izledigim 25 senedir bu kadar sansli fikstur cekmemistir
once hem hazir olmayan hem de transfer vs tamamlayamayan takimlarla oynayip 8 de 7 yapti
zor maclar baslarken fb derbisi ornegin ic saha denk geldi aksi takdirde deplasmanda maglup olmamiz kesin gibiydi ayni sartlarda
sonra lig sonlarindan bir takim geldi , ic saha ve cuma maci , yani kazanip yine iki deplasmana gidecek rakibini baskilama sansin var
uzerine de zor maclar baslamadan 15 gun daha ara
ve 5 puan kaybina ragmen tonla puan avantaj hala cepte
eger binde bir denk gelecek bu kadar avantaji , krediyi degerlendiremezse klup hic baska suclu aramasin
Yavas yavas u dönüsüne basliyorsun. Sen degil miydin puan rekoru kirariz bu sezon diyen?
Valla benim stilim bu , begenmeyenin kendi problemi
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Sen de ben de tudor u hesaba katamadik kandirildik
Tudor'un Adanalı olduğundan şüphelenmeye başladım.
Tudor'un Adanalı olduğundan şüphelenmeye başladım.
Bana diyor Aydın Aslan, ben ikisinin bire bir aynı tip oyuncu olduklarını düşünmüyorum. Eren ile Gomisin bana göre en belirgin ortak noktası hava toplarında etkili olmaları. Gomis ise kendi kendine pozisyon yarata bilen bir oyuncu, bunu bir çok maçta ve attığı golde gördük. Erenin böyle bir özelliği var mı? Erenin bire birde rakibi ekarte edip, gol atma özelliği var mı? Erenin kendi kendine pozisyon yarata bilme özelliği var mı? Hava Topunu geçtim, Erenin yerden bitiriciliği bile soru işareti. Bana göre Gomis ile kıyaslanamaz bu özellikler üzerinden. Eğer oyuna beksiz çıkar isek, kanat oyuncularının kanatta oynamaları bile kar etmeye bilir. Kanat oyunu için bekletin, kanat oyuncuları kadar önemi olduğunu düşünüyorum. Bu durum kanat oyunumuzun kalitesini düşürebilir, yani çift Forvet çıktığımız maçta Eren'i kullanamayıp bir kişi eksik oynama durumu gelişebilir.Yok senin için demedim aydın
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi