Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Mac konusu niye kilitli

Bu adamin Linnes ile ne alip veremedigi var. Adam sessiz diye gelen giden eziyor.

Selçuk tolga yanyana değil bu iyi
Üçlü defans oynatıyor bu kötü
Denayer oynuyor bu kötü
Son maçta çok kötü olan ereni oynatıp ödüllendiriyor bu kötü
Yasine forma verebilirdi mesela.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hay senin taktiginede, cikarttigin kadronada, 3lu defansinada essekler sicsin.

Yeter be rezil herif yeter.

Defol git artik.

Denayer öpsün seni. Herifin kafasında başından beri 3lü defans varmış. Galatasaray’ı kullanıp kendisini İtalya ligine hazırlıyor resmen.

Son düzenleme:
Olay tek forvet çift forvet değil zaten. Kanatta tek oyuncuyla oynayıp kanatları kullanamadıktan sonra 8 forvet koysan ne olur. Biz klasik 4-2-3-1 ile gayet iyi oynuyorduk durduk yere rahat mı batıyor bu sıfatsıza vallahi anlamıyorum. Gerçi Gençleri yeneriz de bu kadro tuttu diye haftaya Başakşehir'e aynı takımı sürerse komediye gel o zaman.

Linnes neden oynamiyor acaba?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Çift forvet gomis eren olmaz. İkiside statik adam fazla koşmayan adamlar. Kanat ortalarında çok iyi olmamız lazım yoksa işimiz zor. Çift forvetten birisi koşucu presci adam olması lazım ulu johan gibi

????GALATASARAY????

4231'de iyi giden bir takimi neden degistirirsin...

Neyse hayirlisi diyelim

Beinsports böyle girmiş
bvUj9O.jpg

Sprinter forward’imiz eren aralara kosu yapacak, defansdan seken toplari tamamlayacak.

Ben anlamadim simdi

Ne kadronun cikacagi soylense kufur edildi

Farkli seyler niye denemiyor, neden ders almiyor dendi. Cift forvet hayal falan yazanlar vardi.

Bu kadronun iyi futbol oynamasi imkansiz midir gozunuzde? Hala yanlis seye, kadro secimine odaklaniyorsunuz. Oyun planimiz daha muhim bir mesele.

Ulan senin ....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor hücum oynar abv
Defansif oynar abv
Sıkıntınız ne sizin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt