- 13 Ekim 2014
- 108.504
- 58.300
- 4.588
Minoxidili biraktiginizda saclar dökülüyor duye biliyorum
Bununla beraber finasterid aliniyormus. O da sertlesmeyi yok ediyormus
Bununla beraber finasterid aliniyormus. O da sertlesmeyi yok ediyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin ailenin saclar firca gibiIrsidir
Ben açarsam kızabilir bu ara limoni takılıyor bana. Sen bizim aramızdaki soğukluğu giderebilirsin adminim olmazsa östrojen takviyesi sonra ben memnuniyetle hallederimYarın @Serhan Artemis veya @Gökhan Sancak senin konunu açar en kötü.
Çakı yapmak döküntü yapar mi reis ? Irsi değilse tek seçenek o sankiŞapka ve jöleden uzak durun.
Stres yapmayın ve yediğinize dikkat edin.
41 yaşındayım saçlarım dolu dolu.
Kullandığım tek ürün bu.
Irsi felan da değil, babamın 35 yaşında saçları seyrekti, 38 yaşında kardeşim var onunda saçları dökük.Ekli dosyayı görüntüle 225721
Çakı yapmak döküntü yapar mi reis ? Irsi değilse tek seçenek o sanki
Melih dediyse doğrudur benim çoğu problemimi bizzat kendisi çözmüştür.Saça iyi yedirirsen iyi geliyormuş diye okudum ama kıvamını tutturmak önemli. Yoğun kıvamlı olması için bir süre vücudu dinlendirip üretim yapmasını beklemek gerekiyor aksi takdirde sadece su çıkıyor o da işlevsizmiş
Kaynak Melih Peker ile Olan Özel Mesaj Kutum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çakı yapmak döküntü yapar mi reis ? Irsi değilse tek seçenek o sanki
Konuyu dağıtmaya lüzum yok
Özledin miKonuyu dağıtmaya lüzum yok
HâşaÖzledin mi
Saç bakımı yok, yıkama kurutma derdi yok, 2 günde bir sarı bez ile tozunu alman yeterli.Kellik hem çok moda hem de çok rahat bir şey. Tavsiye edeim.