Cevap: Gökhan Gönül 'ün Milli Takım Performansı!
Burada Gökhan rezil oynuyor demek antuculuk yapmak anlamına gelmez.Ben Estonya ve bu maç oynanmadan önce,Sabri'nin milli takımda kurtardığı bir sürü maçları yazdım,7-8 tane asistini yazdım.Gökhan gönül'de milli takım da hiç iyi oynamıyor dedim ve bu 2 maçta da rezalet oynadı
Doğrudur milli takımda ilk 11 oynamalıdır.Sağ bektir Fenerde müthiş oynuyor.İlk 11 çıkmasına da itirazım yok;ama gerçeği değiştirmez.Sabri sağ bek olmamasına rağmen gökhan gönülden daha iyi defans yapar milli takımda,daha iyi orta açar,daha iyi pas atar.Bunu ispatlaması çok kolay.Ben sadece Sabri'nin neden girmediğini anlayamadım veya sağ açık neden başlamadı
Gökhan sakatlıktan çıkmış da ilk kez böyle oynuyormuş da.Nasıl ilk kez ya.Ermenistan maçında da saha kötüydü gökhan bitirdi takımı,Belçika maçında bitirdi takımı.İspanya maçlarında çok mu süperdi.2.golün sorumlusu o.Nerdeydi o gol olurken
Estonya ve bu maçtada rezaletti.Toplam da bu adam 10 resmi maça çıkmıştır milli takımda.Bunlardan ikisi Euro08'e giderken ki Norveç ve Bosna maçları.Aradan 2 yıl geçti.Ogünden başka şu maçta of be süper dediniz mi Gökhana
Ben sabriye müthiş oyuncu demiyorum ama milli takımda müthiş oynuyor.Haksızlık yapılıyor adama.Şimdi bakıyorum gökhan gönül her milli maç rezalet ve yapılan yorumlar olsun bu seferlik böyle oynadı
Sabriye bakıyorum.Euro08 deki grup maçlarının hamitle beraber en iyisi.Buna rağmen euro 08 e çağrıldı diye laf edildi.
Naptı o sabri euro 08'de Çek cumhuriyetinin sol bek ve sol açığını yedi bitirdi.İlk golü hazırladı.
Naptı sabri Almanya maçında 2 asist yaptı.Karşısında Lahm gibi bir futbolcuyu yedi bitirdi.Ha o maçta onun tarafından gol yedik ama telafi etti.Yeri sağ bek olmamasına rağmen
Euro08 de de sabri yine iyi oynamış
Ermenistan ve Belçik maçlarında rezalet oynayan gökhan gönül sakatlandı.Ve bosnayla maçımız var.Sabri takımda neden takımda denildi.Halbuki sürekli iyi oynuyor milli takımda ama olsun Gsde kötü oynuyorsa almayacaksın
Ve bu sabri sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen Bosna Hersek maçının adamı seçildi.Hangi Bosna işte bu bosna.İç sahadaki maç.Al bu da sakatlıktan çıktı
Estonya maçında da diğerlerine göre iyi oynadı
Ve bugüne geldik yine sabri neden alındı denildi
Gökhanın torpili mi var adam milli maçta kötü oynuyor lafları Sabri yiyor.
Almanya maçından başka Sabrinin kanadından milli takımda kaç gol yedik.O maçta da fazlasıyla telafi etti.
Gökhan gönülün yüzünden İspanya ve Estonyadan gol yedik
1 tek kişi söylesin 10 milli maçta gökhanın süper ortasını hatırlayan var mı? Asistini gören var mı defansta müthişti diyen var mı?
Gökhanın tek asisti Nihata ta bilmem kaç senesinde 3 metre yanındaki Nihata attığı pastı Norveç maçında
Sağ bek sabrinin milli takımda 7-8 tane asisti var.
Gökhan dün bindirmiş vay be.O zaman sabri dünyanın en iyi futbolcusu.Her kötü oynadığı maçta da sabri 100 kez bindiriyor 1000 kez koşuyor.Ama sonuç ne?
Burda sadece tek suçlu gökhan diyen yok zaten.Ama bu adam milli takımda rezalet.Dün onun yüzünden kaç atak öldü onun yüzünden kaç pozisyonlar verdik kaptırdığı toplarla
Gökhan gönül kötü sahada hiçbir zaman iyi oynayamaz.
Hala cevap veren yok.Biri çıkıp desin ki sabri şu maçta gökhan gönül kadar kötü oynamıştır.Ben hatırlamıyorum milli takımda rezil oynadığını.
Gökhan gönül'ün kurtardığı bir milli maç var mı ?
12 EKİM 2008
TÜRKİYE 2-1 BOSNA HERSEK
SABRİ YILDIZLAŞTI...
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir Galatasaray'da formasından uzak kalan Sabri Sarıoğlu, Bosna-Hersek karşılaşmasının en etkili ismi olarak öne çıktı. Attığımız iki golde de payı olan Sabri Sarıoğlu, savunmada da yaptığı kritik müdahalelerr ile tribünlerden alkış aldı.
Antudakiler bile hiç Gsliyi övmeyenler bile bu maçta sabriyi övüyor.Sabri sadece 2 milli maçta ilk 11 oynadı bu sene ve biri bu maç.Sürekli gökhan gönülü öven antu hiç gökhan gönülü milli takımda bu kadar övdü mü? (2 sene öncesini demiyorum.Norveç Bosna maçlarından sonra)
Sarbi bugun hakatten dokturuyor.
cok güzelll..sabri gercekten takimi atesledi..uyandik ve galibiyeti hak etmeye basladik..hadi ayni ciddiyetle devammmm..
helal olsun yine güzel orta yaptı sabiş
sabri böyle oyna canımı ye arda ale gibi orta açtı Böyle oynayın canımızı verelim
sabri naptın len içine messi mi kaçtı
E bunu da at artık Mevlüt‚ asist Sabri´den..
sabri cok iyi mac cikariyor. helal olsun.
inanılmaz sarbi bugün her yerda
Sabri cidden çok etkili bu maç.
Aferin çocuğa.
O noktadan duran topu olabilecek en iyi yere attı Sarbi
+ Hakan balta bu seneye kötü başladı dün de iyi değildi.Hani 2.yarı o atağa gitti mi diyorlar ya.Herhalde maçı izlemediler.3lü stopere döndük biz 2.yarı.Kötüde oynasa hiç değilse onun tarafından yığınla pozisyon vermiyoruz.Ve hakan ilk kez böyle oynamaya başladı.Euro 08 de de çok iyiydi.