Gökhan Gönül 'ün Milli Takım Performansı!

Cevap: Gökhan Gönül 'ün Milli Takım Performansı!

Çok hem de çok tuhaf. Evet ben de Sabri yüzünden her maç delirenlerdenim. Sabri gitse de sağ bek nefes alsa diyenlerdenim. Ama kardeşim şu Gökhan Gönül'ün oynadığı topu Sabri Bosna maçında oynasaydı şimdi Mecidiyeköy'de asmıştık kendi topçumuzu. Burada kendime de pay çıkarıyorum, büyük taraftarımıza da. Hiç bizim de suçumuz yok mu?..

Gökhan Gönül sadecde 1 maç olsa tama diyicem ama malesef oynadığı tüm Milli maçlar olmak üzere

2 maçta da takımın en köütüsüydü.

Hele kader maçımızın ise katliydi. 1 boşboş pası veremedi göklere dikti

Arda nın 2 tane %100 asistini dağalra taşlara vurdu.

Defasn da maymuna döndü. admalar dalga geçti.

BEn şunu anladım ki.! Gökhan TSL topçusu hiçbir büyük maçta oynayamıyor.

Sabri ye kurban olun o kadadiyim. Sabri ye gelse o 2-3 top kesin 1 gol yazardı.

Gökhan ancak iyi bir yedek olur Milli Takım da.

Sinir krizleri geçirtti bu yeteneksiz bana.Tek bir tane olumlu iş yap be arkadaş.Sabri oynasa bundan daha verimli olurdu kesinlikle.Ray döşediler bunun kanadından.İlk yarı felç oldu sağ kanadımız bunun yüzünden.İkinci yarı da hep bunun kanadından geldiler.Anladılar defosunu yüklendiler sağ taraftan.

profile_ugurucar_b1766.jpg

Ugur Milli takımında Galatasarayında sana çok ihtiyacı var

Ah Ugur ah

Abdullah abi

Ben Gökhan formda oldugu zamanda söyledim bunu

Türkiyenin en iyi sag beki Ugurdur

Bugun hazır bir Ugur olsaydı çok şey olurdu Zafer şarkıları söylerdik muhtemelen

Uğur 'um Uçar 'ım için, aksini nasıl düşünebiliriz ki? ;)

Abdullah abi

Ben Gökhan formda oldugu zamanda söyledim bunu

Türkiyenin en iyi sag beki Ugurdur

Bugun hazır bir Ugur olsaydı çok şey olurdu Zafer şarkıları söylerdik muhtemelen

Uğur bizim takımda dahi oynamıyor 1,5 yıldır sakat adam. O yeniden kendini tekrar kanıtlayana kadar en iyi sağ bek gökhan gönüldür.

Sinir krizleri geçirtti bu yeteneksiz bana.Tek bir tane olumlu iş yap be arkadaş.Sabri oynasa bundan daha verimli olurdu kesinlikle.Ray döşediler bunun kanadından.İlk yarı felç oldu sağ kanadımız bunun yüzünden.İkinci yarı da hep bunun kanadından geldiler.Anladılar defosunu yüklendiler sağ taraftan.

İkinci yarı kim oynuyordu önünde? Hiç kimse. Adam öküz gibi koşup durdu ileri geri, bir rakip ceza alanında kafa vuruyor bir savunmadan top çıkarıyor dakika 90, 90+2 adamın hakkını bu kadar yemeyin. İstese inisiyatif almaz geride bekler kendini garantiye alırdı adam 70 metreyi kullandı resmen. Doğru tercihler yapamadı orası ayrı... Ayrca arda nın ceza alanında verdiği pasta topu kaptırdı evet ama bence orada asıl hatayı yapan ardaydı gökhana başka seçenek kalmadı, arda gelir gelmez vurmalıydı topa. Gökaha verdiği an adam önünü kapatmıştı zaten yüzde yüz gollük bir pozisyon falan değildi.

Not: Galatasaraylıyım.

Uğur'u oynatmıyoruz o kadar kızıyorum ki !

Normalde ''iyi'' olarak nitelendirdiğim bir futbolcu, ama milli maçlardaki berbat oyunuyla bizi batıran isimlerden birisi oldu.

İkinci yarı kim oynuyordu önünde? Hiç kimse. Adam öküz gibi koşup durdu ileri geri, bir rakip ceza alanında kafa vuruyor bir savunmadan top çıkarıyor dakika 90, 90+2 adamın hakkını bu kadar yemeyin. İstese inisiyatif almaz geride bekler kendini garantiye alırdı adam 70 metreyi kullandı resmen. Doğru tercihler yapamadı orası ayrı... Ayrca arda nın ceza alanında verdiği pasta topu kaptırdı evet ama bence orada asıl hatayı yapan ardaydı gökhana başka seçenek kalmadı, arda gelir gelmez vurmalıydı topa. Gökaha verdiği an adam önünü kapatmıştı zaten yüzde yüz gollük bir pozisyon falan değildi.

Not: Galatasaraylıyım.

Hocam not düşmene gerek yok biliyoruz kimin ne olduğunu.Gökhan istediği kadar mücadele etsin doğru tercih kullanamadığı zaman bizim ölesiye eleştirdiğimiz Sabri'den pek farkı kalmıyor.Böyle önemli bir maçta yakaladığımız nadir pozisyonların da felaket değerlendirdi Gökhan.Sağdan gelip kaç tane pozisyon harcadı haddi hesabı yok.Gerçekten çok formsuz bu açık.Dzeko'ya dikkat edeniniz var mı bilmem adam her topu Gökhan'ın tarafından sürmeye çalıştı.Gökhan'ın defolarını gören Blazevic o tarafa yönlendirmiş hücumcularını.İyi futbolcudur ona birşey demem ama çok kötü bu aralar.

Hocam not düşmene gerek yok biliyoruz kimin ne olduğunu.Gökhan istediği kadar mücadele etsin doğru tercih kullanamadığı zaman bizim ölesiye eleştirdiğimiz Sabri'den pek farkı kalmıyor.Böyle önemli bir maçta yakaladığımız nadir pozisyonların da felaket değerlendirdi Gökhan.Sağdan gelip kaç tane pozisyon harcadı haddi hesabı yok.Gerçekten çok formsuz bu açık.Dzeko'ya dikkat edeniniz var mı bilmem adam her topu Gökhan'ın tarafından sürmeye çalıştı.Gökhan'ın defolarını gören Blazevic o tarafa yönlendirmiş hücumcularını.İyi futbolcudur ona birşey demem ama çok kötü bu aralar.

Dzeko gibi agır bir futbolcu bile sag kanattan okadar rahat geliyorsa

Biraz süratli bir futbolcu gelse demekki

Düşünemiyorum bile

Fb'de oynadığı oyunu hiçbir zaman göremedim ben bu adamda ama dün akşam çok istedi olmadı şanssızlık vardı çıldırttı bizi.

koca sifir .. fenerde oynasin.. milli takimda dökulsun !!!! Gökhan OUT Sabri IN

Cevap: Gökhan Gönül Sakatlandı!

Suç sende yahu Gökhan.

70 metre ne gidip geliyon oğlum.

SoL kanattan tek bindirme gelmezken ; Sag kanat 90+'da 6 pas içinde beliriyor...

Ondan sonra ciğerin kalmıyo. Millet seni forvet falan sanıp gol atamadın diye küfrediyo.

Kendine dikkat et bundan sonra oldu mu.

Kesinlikle katılıyorum maçı izleyin bakın kim bişeyler üretmek için çabalamış?

Arda mı? h.balta mı? Emre mi? Semih mi? Sercan mı? Tuncay mı?

H.balta gibi solda yatsaydı bütün maç mükemmel mi oıynayacaktı?

Adam tüm maç ileri geri çalıştı elinden geledi yaptı golünde asisti ona ait..Şimdi bir pozisyonda golü atamadı diye adam asılıyor kaldıki ordaki açıya bi bakın kardeşim çarpraz dar ordan gelişine şut %1000000 gol olmayacak..Topu çekip pas vermeye çalıştı buda doğru karar..

Burada Gökhan rezil oynuyor demek antuculuk yapmak anlamına gelmez.Ben Estonya ve bu maç oynanmadan önce,Sabri'nin milli takımda kurtardığı bir sürü maçları yazdım,7-8 tane asistini yazdım.Gökhan gönül'de milli takım da hiç iyi oynamıyor dedim ve bu 2 maçta da rezalet oynadı

Doğrudur milli takımda ilk 11 oynamalıdır.Sağ bektir Fenerde müthiş oynuyor.İlk 11 çıkmasına da itirazım yok;ama gerçeği değiştirmez.Sabri sağ bek olmamasına rağmen gökhan gönülden daha iyi defans yapar milli takımda,daha iyi orta açar,daha iyi pas atar.Bunu ispatlaması çok kolay.Ben sadece Sabri'nin neden girmediğini anlayamadım veya sağ açık neden başlamadı

Gökhan sakatlıktan çıkmış da ilk kez böyle oynuyormuş da.Nasıl ilk kez ya.Ermenistan maçında da saha kötüydü gökhan bitirdi takımı,Belçika maçında bitirdi takımı.İspanya maçlarında çok mu süperdi.2.golün sorumlusu o.Nerdeydi o gol olurken

Estonya ve bu maçtada rezaletti.Toplam da bu adam 10 resmi maça çıkmıştır milli takımda.Bunlardan ikisi Euro08'e giderken ki Norveç ve Bosna maçları.Aradan 2 yıl geçti.Ogünden başka şu maçta of be süper dediniz mi Gökhana

Ben sabriye müthiş oyuncu demiyorum ama milli takımda müthiş oynuyor.Haksızlık yapılıyor adama.Şimdi bakıyorum gökhan gönül her milli maç rezalet ve yapılan yorumlar olsun bu seferlik böyle oynadı

Sabriye bakıyorum.Euro08 deki grup maçlarının hamitle beraber en iyisi.Buna rağmen euro 08 e çağrıldı diye laf edildi.

Naptı o sabri euro 08'de Çek cumhuriyetinin sol bek ve sol açığını yedi bitirdi.İlk golü hazırladı.

Naptı sabri Almanya maçında 2 asist yaptı.Karşısında Lahm gibi bir futbolcuyu yedi bitirdi.Ha o maçta onun tarafından gol yedik ama telafi etti.Yeri sağ bek olmamasına rağmen

Euro08 de de sabri yine iyi oynamış

Ermenistan ve Belçik maçlarında rezalet oynayan gökhan gönül sakatlandı.Ve bosnayla maçımız var.Sabri takımda neden takımda denildi.Halbuki sürekli iyi oynuyor milli takımda ama olsun Gsde kötü oynuyorsa almayacaksın

Ve bu sabri sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen Bosna Hersek maçının adamı seçildi.Hangi Bosna işte bu bosna.İç sahadaki maç.Al bu da sakatlıktan çıktı

Estonya maçında da diğerlerine göre iyi oynadı

Ve bugüne geldik yine sabri neden alındı denildi

Gökhanın torpili mi var adam milli maçta kötü oynuyor lafları Sabri yiyor.

Almanya maçından başka Sabrinin kanadından milli takımda kaç gol yedik.O maçta da fazlasıyla telafi etti.

Gökhan gönülün yüzünden İspanya ve Estonyadan gol yedik

1 tek kişi söylesin 10 milli maçta gökhanın süper ortasını hatırlayan var mı? Asistini gören var mı defansta müthişti diyen var mı?

Gökhanın tek asisti Nihata ta bilmem kaç senesinde 3 metre yanındaki Nihata attığı pastı Norveç maçında

Sağ bek sabrinin milli takımda 7-8 tane asisti var.

Gökhan dün bindirmiş vay be.O zaman sabri dünyanın en iyi futbolcusu.Her kötü oynadığı maçta da sabri 100 kez bindiriyor 1000 kez koşuyor.Ama sonuç ne?

Burda sadece tek suçlu gökhan diyen yok zaten.Ama bu adam milli takımda rezalet.Dün onun yüzünden kaç atak öldü onun yüzünden kaç pozisyonlar verdik kaptırdığı toplarla

Gökhan gönül kötü sahada hiçbir zaman iyi oynayamaz.

Hala cevap veren yok.Biri çıkıp desin ki sabri şu maçta gökhan gönül kadar kötü oynamıştır.Ben hatırlamıyorum milli takımda rezil oynadığını.

Gökhan gönül'ün kurtardığı bir milli maç var mı ?

12 EKİM 2008

TÜRKİYE 2-1 BOSNA HERSEK

SABRİ YILDIZLAŞTI...

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir Galatasaray'da formasından uzak kalan Sabri Sarıoğlu, Bosna-Hersek karşılaşmasının en etkili ismi olarak öne çıktı. Attığımız iki golde de payı olan Sabri Sarıoğlu, savunmada da yaptığı kritik müdahalelerr ile tribünlerden alkış aldı.

Antudakiler bile hiç Gsliyi övmeyenler bile bu maçta sabriyi övüyor.Sabri sadece 2 milli maçta ilk 11 oynadı bu sene ve biri bu maç.Sürekli gökhan gönülü öven antu hiç gökhan gönülü milli takımda bu kadar övdü mü? (2 sene öncesini demiyorum.Norveç Bosna maçlarından sonra)

Sarbi bugun hakatten dokturuyor.

cok güzelll..sabri gercekten takimi atesledi..uyandik ve galibiyeti hak etmeye basladik..hadi ayni ciddiyetle devammmm..

helal olsun yine güzel orta yaptı sabiş

sabri böyle oyna canımı ye arda ale gibi orta açtı Böyle oynayın canımızı verelim

sabri naptın len içine messi mi kaçtı

E bunu da at artık Mevlüt‚ asist Sabri´den..

sabri cok iyi mac cikariyor. helal olsun.

inanılmaz sarbi bugün her yerda

Sabri cidden çok etkili bu maç.

Aferin çocuğa.

O noktadan duran topu olabilecek en iyi yere attı Sarbi

+ Hakan balta bu seneye kötü başladı dün de iyi değildi.Hani 2.yarı o atağa gitti mi diyorlar ya.Herhalde maçı izlemediler.3lü stopere döndük biz 2.yarı.Kötüde oynasa hiç değilse onun tarafından yığınla pozisyon vermiyoruz.Ve hakan ilk kez böyle oynamaya başladı.Euro 08 de de çok iyiydi.

Bazenki yorumlari okuyorumda güldürüyorsunuz adami...2ci yari 3-5-2 ye döndü Fatih hoca, Ismail sol orta Gökhan sag orta...geride ise balta servet ceyhun...yani pozisyon vermemiz gayet normaldi..orta alanda ise Emre Tuncay Arda..bunlarda hucüma dönük...Gökhan bence maçin en iyi adamlarindandi..en çok çalisan birseyler deniyenlerin basinda geldi...o kaçiran gole yüküyorsunuzda en net firsati Sercan kaçirdi! Bunlar konusulmuyor! Emre ve Tuncay hiç yoktu!

Adam tüm maç ileri geri çalıştı elinden geledi yaptı golünde asisti ona ait..Şimdi bir pozisyonda golü atamadı diye adam asılıyor kaldıki ordaki açıya bi bakın kardeşim çarpraz dar ordan gelişine şut %1000000 gol olmayacak..Topu çekip pas vermeye çalıştı buda doğru karar..

Çok doğru. Adam gerçekten uğraştı.

Dzeko gibi agır bir futbolcu bile sag kanattan okadar rahat geliyorsa

Biraz süratli bir futbolcu gelse demekki

Düşünemiyorum bile

Dzeko dediğin adam peşine 5 kişiyi taktı defanstan önce topu aldı iki yandan omuz yerken şutu attı yine. Arda da o kadar hızlı bir adam değil ama ne kadar rahat adam geçtiği ortada.

"Bu yeteneksizi gördükçe..." falan diye bir yazı yazmıştın ben o yüzden cevap verdim. Yoksa formsuz doğrudur.

İlk yarı H.Balta ve Gökhan bek oynadılar ikiside hiç çıkmadılar hücuma yani Gökhan ne kadar çıktıysa H.Balta da okadar çıktı hücuma...

2.yarı Balta yı stopere çekti terim 3-5-2 ye döndü sola İsmail i sağa G.Gönülü koydu haliyle ikiside sürekli hücum yaptılar yaptığın kıyaslama artniyetten başka bir şey değil.

Ayrıca Arda nın açtığı mükemmel ortayı çaprazdan 4,5 metre farkla dışarı attı sonra Arda nin diğer mükemmel pasında orda topu kaleye gömeceğine 6pas içinde topuk hareketleri yapıyo o pozisyonuda yedi.

Aynı şekilde bir iki kez daha topu çok olumsuz kullandı ve hala gelip savunuyosunuz DİYECEK BİR ŞEY YOK SİZE!!

Tuncay elinden geleni yaptı. Emre de çok pas hatasına rağmen iyiydi Arda 2.yarı çok iyiydi ama Profösör Terim pas yeteneği Servetten bile Kötü olan Ceyhun u ortasahada kullanarak Resmen Arda yı,Emre yi Tuncay ı öldürdü!!

Gökhan ilk 15 Türkiye iyi oynarken hep çikti öne...Hakan balta hiç bir zaman çikmadi çikmiyorda! 2ci yari ile kiyaslamiyoruz...

Geri
Üst Alt