Göztepe-Altay Karşılamasında Saha Karıştı!

Ben de çok Altay maçı izledim eski Alsancak stadında. Küfür bile çok az olurdu. Efendi efendi maçını izler giderdi Altay taraftarı.

Vallahi çok utandım yani. Bugün de imkan olsa belki orada olabilirdim. O insanlardan biri bile olabilirdik. Bu hallere düşmek üzücü gerçekten. Çoluk, çocuk, ailecek hatta mahallece giden insanlardık biz. Ne desem kâr etmeyecek. Bugün çok üzüldüm. Zaten ülkede hiçbir şey doğru gitmiyor. Oturup bir keyifle maç bile izleyemeyeceksek kapatalım dükkanı...

Altay lig sonuna kadar saha kapatma ve net bir şekilde puan silme cezası alması gerekiyor.
Kusur bakmayın her camia bazı şeylerin cezasını çekmeli ki işi sıkıya alsın.
Yok tribün lideri, abisi, yavsağı diye diye nerede bir suçlu varsa konum sahibi yapılıyor bu ülkede.
Samsunluyum hayatımda samsunsporun maçına sadece 1 kere gittim daha da gitmedim gitmem de. 16 yaşındaki çocuğa bağırın lan diye elinde tokmakla yürümeye çalışanların olduğu tribüne gitmem. Bu denizde derya. Adam mı bıcaklanmadı, içki şisesi mi atılmadı, bok/sidik mi fırlatılmadı tribünde jiletle adam mı bıcaklanmadı rakip takımlı diye yanindaki adamı komalık mı etmediler.
Bu ülke insanı içindeki pislikleri yüceltme yerine bokun dibine yollamadığı sürece futbol boka batmayı hakediyor.

Bir savcı sosyal medyayı araştırsa taraftarın birbirine bilendiğini ölümlü tehditleri vs neler çikarir neler

Hepsini alacaksin o zaman abi. Bu konuda acimak yok. Alacaksin hepsini sabaha kadar dovup en sonunda o atan serefsizi ortaya cikarttiracaksin.
Sis disinda fisegi atan kisinin etrafini kapatmislar tespit edilmemesi icin ,emniyet 3 saat kameralari inceledi tespit edemedi 1 saat once 7 kisiyi gozaltina aldi

Hepsini alacaksin o zaman abi. Bu konuda acimak yok. Alacaksin hepsini sabaha kadar dovup en sonunda o atan serefsizi ortaya cikarttiracaksin.
Hepsini alsan 3 saatte kimin yaptigini öttürür 1 günde de barut vs ne izi varsa oradan kişiyi kesin bulurlar.
Istedikleri kadar saklasınlar.

Neymis. Turkiyenin holigani memleket ayirt etmiyor muş. Konya veya baska anadolu takımlarında bunun yarısı kötülüğünde olay olunca forumun pembe g.tlüleri demedigini birakmiyordu.

Futbolumuz maalesef cok kirlendi. Ben inanilmaz soguyorum bu spordan. 1 yaşında bir oğlum var. Gercekten futboldan uzak buyutmeyi düşünüyorum. Gitsin tenis yapsin, yuzme yapsin. BU NE LAN

Zamaninda buna benzer kafama ıstaka yemistim ( dost ateşi)

Altay lig sonuna kadar saha kapatma ve net bir şekilde puan silme cezası alması gerekiyor.
Kusur bakmayın her camia bazı şeylerin cezasını çekmeli ki işi sıkıya alsın.
Yok tribün lideri, abisi, yavsağı diye diye nerede bir suçlu varsa konum sahibi yapılıyor bu ülkede.
Samsunluyum hayatımda samsunsporun maçına sadece 1 kere gittim daha da gitmedim gitmem de. 16 yaşındaki çocuğa bağırın lan diye elinde tokmakla yürümeye çalışanların olduğu tribüne gitmem. Bu denizde derya. Adam mı bıcaklanmadı, içki şisesi mi atılmadı, bok/sidik mi fırlatılmadı tribünde jiletle adam mı bıcaklanmadı rakip takımlı diye yanindaki adamı komalık mı etmediler.
Bu ülke insanı içindeki pislikleri yüceltme yerine bokun dibine yollamadığı sürece futbol boka batmayı hakediyor.

Bir savcı sosyal medyayı araştırsa taraftarın birbirine bilendiğini ölümlü tehditleri vs neler çikarir neler
Samsun tribününde yaşananların hepsi malesef Türkiyenin her yerinde karşılaşılan durumlar.

İşaret fişeği yüzüne isabet etmiş ve çenesini parçalamış tek suçu tribünde maç izlemek olan o vatandaş bütün bir ömür yüzünde o günün izlerini taşıyacak ve en az iki üç senesi de estetik ameliyatlarla geçecek.

Ne kadar üzüldüm anlatamam. Neden artık tribünde maç izlemek istemiyorsun diye sorsalar tonla şey sayardım da bu olaylar zirve noktası oldu.

FimyeEZWAAAHrWB

Hiç kimsenin gerekli cezaları almayacağını biliyoruz. En kötüsü de bu.

Ayrıca o özel ambulans şoförlerinin de ayrıca Allah belasını versin.

ali koç açıklama yapmış ts maçı için tedirginiz diye seyircisiz oynatırlar kesin

Neymis. Turkiyenin holigani memleket ayirt etmiyor muş. Konya veya baska anadolu takımlarında bunun yarısı kötülüğünde olay olunca forumun pembe g.tlüleri demedigini birakmiyordu.

Futbolumuz maalesef cok kirlendi. Ben inanilmaz soguyorum bu spordan. 1 yaşında bir oğlum var. Gercekten futboldan uzak buyutmeyi düşünüyorum. Gitsin tenis yapsin, yuzme yapsin. BU NE LAN
Şu forumda 1 senedir olduduğum en doğru ve gerçekçi düşünce.
Maalesef öyle, bir şey kaybedeceklerini de düşünmüyorum. Daha huzurlu olurlar muhtemelen

Çocukken gittiğin Bursaspor maçlarında meşaleler kolilerde, kasalarda girerdi maçtan önce. polisin gözünün önünde oluyordu bunlar. rize maçı vardı sene 2004 olması lazım çocuktum bir meşale yaktılar boğuluyordum. büyük ihtimalle o zamanda ambulans şoförleri sokuyordu içeri. ambulansın girdiği kapıdan geliyordu meşaleler, konfetiler.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt