Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yalniz kazanamazsak cidden kopacağız yaristan. Daha bjk derbisi var yakinda. Bu mac ve rize maci kayıpsız geçmeli. Ligin bizim disimizda en formsuz 3-4 takimindan ikisi goztepe ve rize. Bunlari yenemeyeceksek kimi yenecegiz?

Yok ben artık emin oldum Fatih Terim açık açık bizimle dalga geçiyor, her maç ilk 11 'de skandal oluyor kesin Feghouli nedir yav ? Kesin oyuncu değişikliğind ayrı bir skandal daha izleriz

Ulan haftasonu bir maç zevkimiz var ben mecbur muyum Feghouli 'yi Ömer 'i Babel 'i filan izlemeye ?

Berkani yine 6 ya çekmiş.
rezil herif Fegholi rezil oynadığı için 11 devam eediyor.

Yensen dahi rakip güçlü değil kovulma dilegiyle

İyice bunadiginin kanıtı.Mac sonunda da 8 10 pozisyona girdik dediydi.Artik normal karşılıyorum.
Mac sonunda bazi oyuncular şansını degerlendiremedi falan diyor sonra ki mac feghouli ilk 11 bu nasıl çelişki. Demek ki feghouli'nin 45 dkka yürümesi onun için geçerli sonra da forma adaleti diye söylenir.

Feg dışında mantıklı kadro Babel ve Taylan kadroda yok sanırım haydi aslanlar

Skor 3-0 ken oyuna aldığı adam daha önce hiç oynatmadığı atalay ,bugün 18de yok

Taylanla alpaslana cezayı kesip hayalet gibi oynayan feghouliyi ilk11 oynatıyo,yedlinde oynuyo

Ftnin forma adaleti bu işte

El öp transfer ol,evlat ol ilk11de ol,imzanız atatürk gibi de teknik kadroda ol

Koskoca kulübü oyuncak ettiler 1 adamın elinde

Yedlin-Feghouli kanadiyla neyi amacliyorsun gercekten anlamak cok zor.

Taraftarda da suç var. Bence feghouli babelden 10 kat daha kötü oyuncu ve kendine bakmayan bir tip. Babele tepkiler doğru ama fege kimse tepki vermiyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer bayram varken feg,falcao gibi yıldızlara tepki verilir mi sen de?garibana vurmak,sınırlı kapasitesiyle birşeyler yapmaya çalışanı yuhlamak daha kolay

Yedlin nedir? Feghouli nedir?

Geri
Üst Alt