M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Hala Fatih Terim'i savunan var midir diye merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac sonunda bazi oyuncular şansını degerlendiremedi falan diyor sonra ki mac feghouli ilk 11 bu nasıl çelişki. Demek ki feghouli'nin 45 dkka yürümesi onun için geçerli sonra da forma adaleti diye söylenir.İyice bunadiginin kanıtı.Mac sonunda da 8 10 pozisyona girdik dediydi.Artik normal karşılıyorum.
var'da onlar sadece galibiyetlerde ortaya cikiyorlar , simdi bulaman onlari pek.Hala Fatih Terim'i savunan var midir diye merak ediyorum.
Onun adaleti başka bir adaletkadroda olursa kovulmali diyordum ilk 11 e atmis saka gibi. kayseri macinda baska biri oyle yuruyerek oynasa 'adaletini' gosterip afaroz etmisti![]()
bulur o bir bahanesoyle 3-0 yenilsekte defolup gitse
2. yarı onuda sokup seni mutlu edecektirfeghouli ile babelide görmek isterdık sn hocam
Ömer bayram varken feg,falcao gibi yıldızlara tepki verilir mi sen de?garibana vurmak,sınırlı kapasitesiyle birşeyler yapmaya çalışanı yuhlamak daha kolayTaraftarda da suç var. Bence feghouli babelden 10 kat daha kötü oyuncu ve kendine bakmayan bir tip. Babele tepkiler doğru ama fege kimse tepki vermiyor.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazı arkadaşlar yedek bile olamayacak dedikten sonra kel yine 11e alınmış hayret