Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

katiyen oynamalı. topu ayağına alınca çok düşünüp hep aynı şeyi denese de topsuz olarak iyi, savunma katkısı var, kafa toplarında iyi, shut çekebilir. +sı -sinden fazla şu esnada

Taktik pena uzun top Babel indirsin Halil kontrol edip mohammede yuvarlasın mohammed içeri doğru koşan keremin koşu yoluna ara pas atmak yerine ceza yayı çevresinden pazara şutlasın.

Üzerine yoğun taktik antreman yapıldı bu sabah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Omar… Babel… Omer…

Berbat

omar'in bu zorlu kritik deplasmanda oynarsa *mac eksigi ve kondisyonu soru isareti olur demistim haftaboyu mesajlarimda...

babel ,feg,omer'i sezon baslamadan once nacizane olarak kadro da olmamalarini bri kac kez belirtmistim.
artik babel kadro da mi, 11 de mi gibi etkenlere bakmiyorum.
hoca kendisinin sut potansiyelinde faydalanmak istiyor olsa gerek. baska aciklama bulamadim.
bir donem liverpool ve hollanda milli takim etiketinden dolayi oynatiliyorsa bu surecte, garip bulurum...
her iki teorim de dusunulmustur km bilir hoca tarafindan...

omer'in son oynadigi deplasman ads maciydi yanilmiyorsam. orda yunus'u man of the match yapti, verdigi bosluklar ve gollerdeki bireysel hatalariyla...
eksi artisini artik herkes ezberlemistir kendisinin...
yapacak bir sey yok. bu isimler cikip hakkini vermeli sayet bu derece sans buluyorlarsa.

ben yedeklerdeki isimlere takildim.
gomis geldiginden beri 1 mac kadroda yoktu,1 mac 11 , 1 mac yedek... ne diye aldik kendisini bu da ayri denklem.
keza, cicaldau,emre,boey...

her ne olursa olsun. kim cikarsa ciksin. hakkini versinler sahada kaldiklari sure boyunca...
mutlak 3 puan maci, umarim 3 puani bir sekilde alip doneriz.

Düşünüyorum, defansif anlamda doğru bir hamle var ancak hücum tarafı Mustafa+Kerem haricî? Olumlu tarafı yedek kulübesinde güçlüyüz ilk defa (Gomis,Emre, Berkan, Cikaldu, Van Anhold vs.)

Hafızamdan sildiğim bir hazırlık maçında muhabirler golleri Omar yüzünden yediğimizi söyledi. 11’i görene kadar ümit vardı ama şu an azaldı açıkçası. Babel-Kerem-Halil-Mustafa. Kim geriye gelecek merak ediyorum. Göztepe’nin kazmalığı üstünde bir maç olur umarım. Bizimkiler de pozisyona girecektir, atsalar bari.
Kim 8 kim 6 oynayacak onu merak ediyorum. Berkan ve Cica olmadığına göre Taylan oynamalı. İyiydi eskiden o bölgede. Pulgar 6 oynuyor mu bilmiyorum.

ulan madem 4-4-2 cikiyorsun muhammed gomis yapsana

Bu sezon biran once bitmeli. Yonetim'i Torrent'i hep beraber acil kovulmali. Takimdan minimum 15 futbolcu gonderilmeli. Fatih Hoca'yi gonderip cakmasini getirmek buyuk basari gercekten!

Yemin ediyorum bu takim sinirimi bozdu ya Omar'in robocop gibi resmini görünce istemeden güldüm Allah affetsin.

Bu nasil ilk 11 lan. Bu da FT gibi her hafta sacmasapan ilk 11'lerle cikiyor. Kadromu zaten kötü bir de aptal aptal tercihlerle kendimizi daha da kisitliyoruz. Yine Kerem'in ayagina bakariz. Umarim skor üretir.

Babel gecen mac 7,6 rating almış yaw. Faydalı isler yapmisti. Neden oynatilmasina karsi cıkılıyor anlamlandıramadım ahb
Ugursuzun teki geldiginden beri yuzumuz gulmuyor .Diğer ugursuzlar Omer ve Diagne bile sampiyonluk gordu bu ugursuz geldiginden beri Allaha emanetiz

mükemmel bi 11 cıkarmıs hoca tesekkurler

gerisi topcularda

galibiyetimiz sadece göztepeyi üzmeyecek gibi görünüyor

Geri
Üst Alt