Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.408
- 58.955
- 4.758
1 puan iyidir bence bu yardımcı antrenör ile.Berabere bitmesin de ne olacaksa olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 puan iyidir bence bu yardımcı antrenör ile.Berabere bitmesin de ne olacaksa olsun
Kaşınma Behzt!!!11 tane topcu sayamazsın gelmişsin kadro muhabbeti yapıyosun
katiyen oynamalı. topu ayağına alınca çok düşünüp hep aynı şeyi denese de topsuz olarak iyi, savunma katkısı var, kafa toplarında iyi, shut çekebilir. +sı -sinden fazla şu esnada
Omar… Babel… Omer…
Berbat
Can de banaKaşınma Behzt!!!
Kim 8 kim 6 oynayacak onu merak ediyorum. Berkan ve Cica olmadığına göre Taylan oynamalı. İyiydi eskiden o bölgede. Pulgar 6 oynuyor mu bilmiyorum.Hafızamdan sildiğim bir hazırlık maçında muhabirler golleri Omar yüzünden yediğimizi söyledi. 11’i görene kadar ümit vardı ama şu an azaldı açıkçası. Babel-Kerem-Halil-Mustafa. Kim geriye gelecek merak ediyorum. Göztepe’nin kazmalığı üstünde bir maç olur umarım. Bizimkiler de pozisyona girecektir, atsalar bari.
Yenilgiye sovme 11 sovme kume duselim gene sovme ne Torent askiymis arkadasOlm her maç 11e niye sovuyonuz oyuncu kumemiz . olusuyor kimi disari cikarip iceri atarsan at degismeyecek bi sey mecbur bi 11 cikacak
Ugursuzun teki geldiginden beri yuzumuz gulmuyor .Diğer ugursuzlar Omer ve Diagne bile sampiyonluk gordu bu ugursuz geldiginden beri Allaha emanetizBabel gecen mac 7,6 rating almış yaw. Faydalı isler yapmisti. Neden oynatilmasina karsi cıkılıyor anlamlandıramadım ahb
halili 10 numara zannediyor garibim, o yüzden böyle çıktı bence. halilin mevkisi bile belli olmayan bi vasat olduğunu çözmesi daha kaç haftasını alacak çok merak ediyorumulan madem 4-4-2 cikiyorsun muhammed gomis yapsana