Takım Şampiyon olmuş, Taraftarın desteklediği aday ezici farkla başkan seçilmiş, seçilen başkan diğerleri gibi her yeri ayrı oynayan züppe değil, Anadolu insanı adam gibi adam, taraftarın kendi istediği bir etkinlik düzenlemiş ve buradaki bazıları 20 TL harcamayı taraftarı söğüşlemek vs. diye adlandırıp bir de GALATASARAY forumuna yorum yapıyor. Sanki daha önceki hırsızlıkları bu yönetim yapmış gibi. TARAFTARLIK nedir? bir öğrenebilsek ülkede spordaki sorunların büyük bir kısmı çözülecek ya neyse....

Bu konuda ben de dertliyim , senle ayni dusunuyorum

Ama susuyorum cunku yorum yapanlar arasinda bu konuya yaklasimlari haric cok sevdigim uyeler de var

Ama bizim insanimiza para dedin mi eli ayagi dolasiyor , harca gitsin dusunme bu kadar diyorsun ama anlatamiyorsun

Boyuna gecim derdi , cocuk yetistirme vb karamsar laflarla muhattap oluyorsun sonunda

Ürünler kalitesiz bile olsa hatıra olarak saklarım hep takım şampiyon olmuş dursun tekme yer gibi kovulmuş hala şöyle olsaydı böyle olsaydı diye triplere girenler var faydanız dokunmayacaksa bir zahmet alana da mani olmayın ötede durun

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz: "Dünyanın hangi kulübünde böyle bir satış için insanlar bir araya geliyor? Böyle bir olay ne Real Madrid’de, ne Chelsea’de, ne Juventus’ta var. Bu sadece Türkiye’de olur o da Galatasaray’a nasip oldu. Böyle bir camiaya sahip olduğumuz için gurur duyuyorum."

Bende akşam gideceğim hem kendime hem çocuğa birşey alacağım inş.

Destek vermem, kulübün taraftarı söğüşlemeye başladığını düşünmeye başladım iyice.

Şu çabayı sponsor bulmaya harcasınlar biraz, taraftarla ilgili yapmaları gereken proje, Aziz Yıldırımın 1 milyon taraftar projesine benzer bir projeyi hayata geçirmek olabilir. Diğer türlü yangını suyla söndürmeye yarar en fazla.

öyle bişeye kalkışsalar yaka paça gönderirler baskanı. 1000 küsür tane hain üye var kulüpte. hadi bunun yarısı kadar da liseci ama azcık kafası calısan heriflerin olduğunu düşünürsek 1500 e yakın red çıkar. seçime 4.800 kişinin katıldığını düşünürsek hiç azımsanmayacak rakam.
bu arada cengiz in kazanma olayı, zor zamanda başa gelmesi, dursunu def etmesi ve sampiyon yapmasıyla alakalı. anlattıklarına göre ivme var dursundan sonra ama bu taraftarın istek arzusuyla alakalı biraz. baya baya destek çıkıldı çünkü gerek maçlarda gerek store alısverislerinde.
sportif basarı gelmezse gene başa döneriz. insallah iyi kullanırlar sanslarını hatasız ilerlerlerse ve başarı sağlarlarsa 3 sene sonunda belki bu proje olur.
müthiş gelir çünkü kulüp için.

öyle bişeye kalkışsalar yaka paça gönderirler baskanı. 1000 küsür tane hain üye var kulüpte. hadi bunun yarısı kadar da liseci ama azcık kafası calısan heriflerin olduğunu düşünürsek 1500 e yakın red çıkar. seçime 4.800 kişinin katıldığını düşünürsek hiç azımsanmayacak rakam.
bu arada cengiz in kazanma olayı, zor zamanda başa gelmesi, dursunu def etmesi ve sampiyon yapmasıyla alakalı. anlattıklarına göre ivme var dursundan sonra ama bu taraftarın istek arzusuyla alakalı biraz. baya baya destek çıkıldı çünkü gerek maçlarda gerek store alısverislerinde.
sportif basarı gelmezse gene başa döneriz. insallah iyi kullanırlar sanslarını hatasız ilerlerlerse ve başarı sağlarlarsa 3 sene sonunda belki bu proje olur.
müthiş gelir çünkü kulüp için.
Farklı olması gerektiğini de yazdım.

Mantıklı projeler her zaman desteklenir, kimse de kimseyi yaka paça gönderemez.

Farklı olması gerektiğini de yazdım.

Mantıklı projeler her zaman desteklenir, kimse de kimseyi yaka paça gönderemez.
keske sadece ona bakılsa ama olmuyo işte. burda yere göğe sığdıramadıkları fatinoğlu (müthiş projeleri varmış söylenene göre) 200 oy aldı seçimde. sen düşün projelere olan saygıyı.

keske sadece ona bakılsa ama olmuyo işte. burda yere göğe sığdıramadıkları fatinoğlu (müthiş projeleri varmış söylenene göre) 200 oy aldı seçimde. sen düşün projelere olan saygıyı.
Fatinoğlu ciddiyetsiz bir herifti çünkü.

Doğru zamanda doğru yerde olmak gerekir. Fatin o seçimi kurulda kendi reklamını yapmaya çalışınca zaten kaybetti.

Fatinoğlu ciddiyetsiz bir herifti çünkü.

Doğru zamanda doğru yerde olmak gerekir. Fatin o seçimi kurulda kendi reklamını yapmaya çalışınca zaten kaybetti.

harbi komediydi ya banio duşakabin tanıtıyordu :D
sonra yeni malatya fiyaskosu da var. değişik bi tip.
çok istenildiğinde de dedim, 1.adam kesinlikle olamaz ama bu kadar kafa yorduysa etinden sütünden yararlanmak lazım.

Foto alalım

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GreyWeekend son olsun yalnız.

Yeter taraftarın elini cebine attığı.

Stadı doldurduk. YellowWeekend’te rekorlar kırıldı. Localar boş bırakılmadı, hepsine eyvallah.

Ama bir yerden sonra yönetiminde taraftara bir jest yapması gerekir. Bu illa transferle olur demiyorum.

Mesela G.Saray - G.Saray efsaneleri arasında maç yapılır Arena’da. Bu kampanyaya katılanlar ve maça gelmek isteyenler bedava girsinler.

Belki ufak şeyler bunlar ama bundan sonra ‘KırmızıWeekend’ın’ olmasını sağlayabilcek hamleler bunlar.

Bilmiyorum tabi, bu benim şahsi düşüncelerim.

GreyWeekend son olsun yalnız.

Yeter taraftarın elini cebine attığı.

Stadı doldurduk. YellowWeekend’te rekorlar kırıldı. Localar boş bırakılmadı, hepsine eyvallah.

Ama bir yerden sonra yönetiminde taraftara bir jest yapması gerekir. Bu illa transferle olur demiyorum.

Mesela G.Saray - G.Saray efsaneleri arasında maç yapılır Arena’da. Bu kampanyaya katılanlar ve maça gelmek isteyenler bedava girsinler.

Belki ufak şeyler bunlar ama bundan sonra ‘KırmızıWeekend’ın’ olmasını sağlayabilcek hamleler bunlar.

Bilmiyorum tabi, bu benim şahsi düşüncelerim.

Alanlar bir daha alsin diyeden ziyade almayanlar artik alsin diye tekrar ediliyor

Milyonlarca taraftar diyoruz elini hic cebine atmayanlar var bir de sagda solda GS liyim diye geziyor

Evinde bein sports yok , maca gitmez bilet almaz , urun almaz , forma almaz , anahtarlik almaz ama Gs liyim diye sampiyonluk kutlar emanet bayrakla

bu kampanyalar iyi güzel ama artık yönetimin de bişeyler yapması lazım mesela yıllardır şu sponsorlardan aldığımız 3 kuruş paraların yerine sağlam sponsorluklar bulunmalı. asıl gelir kaynağımız orası olmalı

Ne alsam ya
44fd040c82f85e01b05362d03f047d7a.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt