Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler şunu unutmayın, futbol 11 kişiyle oynanır kişiyle değil. O an sahada olan 11 kişi terinin son damlasına kadar savaşırsa transferin hiçbir önemi yoktur. Bizim tek sorunumuz şu, terinin son damlasına kadar savaşacak düzgün 11imiz yok. hepsi bu

its-over-5a388e.webp

3-4 hafta önce transfer yapamayız totemi yapmıştım, totem değil gerçek oldu.

Basiretsiz yönetim yine yaptı yapacağını gerçekten de yazık. Bazı arkadaşlar kadronun lig için hayli hayli yeterli olduğunu söylemiş. Güldürmeyin insanı. En başta orta sahada kim var? Taylan var evet ama bu adam hiç sakatlanmayacak mı cezalı olmayacak mı ya da performans düşüklüğü yaşamayacak mı? Başka kim var sorumsuz laubali belhanda mı? Etobo var ama kumaşı iyi ama bir yere kadar. Herkes kabul etsin şu an orta sahamız sütlaç gibi yumuşacık. Bir tane sert topa basacak çalacak sert adam yok. Ilk 11 dışındaki oyuncuların yani yedeklerin ne verebileceği belli yani banko 11 denilen adamlarda sakatlık da olacak mental yorgunluk da. Umarım olmaz diyeceğim ama maalesef olacak. Diğer takımlar leblebi yutar gibi transfer yaparken bizim sözde yönetimin futbolcu satamaması gerçekten de içler acısı. Fatih hocam da şimdiden çaresizce ocak ayını işaret ediyor ama bu beceriksiz yönetim ocakta da bir halt beceremez. Takım galip gelince abdürrahim bey kameralar karşısında atıp tutuyor ama olumsuz sonuç alınınca bulabilene aşk olsun.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta sahadaki yedegi as’i farketmez hicbir futbolcumuz dun bu orta sahayi ezen Kasimpasa orta sahasindan kotu degil. Bahane uretirken once yaristigimiz ligdeki rakiplere bakmak lazim. Dun rakipte forumda tek bir kisinin dahi begenmedigi Aytac vardi efendim.

sadece 1 uyemız kufretmıs

Bunca zamandır transfer yapılamaması beceriksizlikle açıklanamaz. Beceremedik, alamadık söylemi zerre inandırıcı gelmiyo bana. Yönetim başından beri iddia ettiğim üzere Galatasaray'a ve bunca zamandır her menfi durumda yanlarında yer alan taraftara ihanet etmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt