Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derwall gibi adamlar yok artık, varsa da pamuklara sarıp tutuyorlar onları.

Gerets gibi mütevazı adamı da bulmak zor.

Senin istediğin gibi bir genç gelse onu çakallara yem etmemek zor bu ülkede.
Ne yapıp edip Heyckensi ikna edecektik. Ah var ya ah içimde yaradır.

Mevcut kadromuzda hiçbir sakatlık, ceza,korona olayı ve form düşmesi yaşamazsak şampiyonluğa oynarız gibi duruyor

erol iyi hoca, iyi takim kurdugu zaman fb bu sefer ciddi rakip olacak. lakin kotu gidisatta baskiyi kaldirabilecek biri mi, gorecez. eger kaldirabilirse maalesef isimiz zor olabilir.
Alternatifli kalburüstü bir kadroları oldu ama hâlâ acabaları güvensizlikleri var 6 senedir kupa alamayınca özgüven kalmamış gerekli orta saha ve hızlı kanat takviyelerini yapsaydık şansları olmazdı ama şimdi erola bağlı durumları ocağa kadar kafa kafaya gidersek alt edebiliriz ligin sonunda

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EjmC233WoAIcbs9

Ekli dosyayı görüntüle 97681

1601932737096.webp

Derwall gibi adamlar yok artık, varsa da pamuklara sarıp tutuyorlar onları.

Gerets gibi mütevazı adamı da bulmak zor.

Senin istediğin gibi bir genç gelse onu çakallara yem etmemek zor bu ülkede.

Daniel Farke gibi bir Alman hoca bizde basarali olabilir, ama bunun arkasina capsiz yonetim olamayacak tabi.

Tabi istedigim hoca, Marco Rose'du ama onu zaten Gladbach 1m euro odeyerek hemen kapti.

Gallardo zaten gelmez, Rennes de cikis yapan 40 yasindaki Julien de zor.

youtube.com/watch?v=qqV677hQYWs&t

Son düzenleme:
Iste artik odaklanir umarim.eger bu yokluktan,imkansızlıktan şampiyonluk cikarirsa muazzam is yapacak.bunun icin de ayrica hirsli olmali,fatih terim fatih terim gibi davranmali
Ben Terimin şampiyon olacağını yüzünden anlarım.

3 sene önce 90da Gençlere yenilmiştik hatırlar mısın? @Alp Memduh Kalyoncu yanımdaydı bu takım şampiyon olacak dedim. Kötü bir mağlubiyetti ve yarıştan kopabilirdik.

Sonraki sezon 8de kapanır 18de lafını küçümsedim ama bu öyle bir şeyki adam orada da farkındaydı, o lafla baskı oluşturdu ha Başak kötü sıçtı ama ümidi tazeydi keza Başak ve Akhisar maçları oynanmadan çektiği videoda herkese geçmiş olsun derken biz o kupaları kazanıcaz dedi.

Sonrasında aç pandemi sonrası Rize maçından önceki toplantıya bak, ümitsizdi, eksiğiz dedi, hazır değiliz dedi hatta maç öncesi yazdım bu iş bitti diye.

Bu sene ise vücut diliyle sürekli olarak olmayacağını gösteriyor. FT bahane üretiyorsa şampiyon olamayacağını biliyordur ve bu işin tek çıkarı yine Ocak ayı olacak, o da farkındaki her sezon Ocağı işaret ediyor. Belki o zaman şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturabilir.

Lakin geliştirici değiliz, yanlış yapıyoruz. Sene sonunda kadro kurmakta eğer doğru yapılandırma olmazsa daha fazla sorun yaşayacağız.

Bu kulübü yönetenlerin en büyük hatası koca 40 haftanın olduğu ligde lig yerine uefada ilerlemeyi düşünmek olmaydı.
Daha geçen sene olanlardan ders çıkarmayıp ligde çabalamayı tercih ettik.
Yapacağımız tek şey uefada çeyrek final zorlamaya çalışmaktı. Bu hamle bize luyindama-marcao gibi gençleri hatta ve hatta Diagne gibi oyuncuları vitrine sokup gelecek sene yapılacak yapılanmanın temellerini yapacak para kaynağını bulmak olacaktı.
Bazen ileri atlamak için bir adım geriye çekilmek gerekiyor işte bunu yaacaktık fakat şu an yaptığımız ile hem ligi hem avrupadan gelecek az buçuk parayı hemde elimizdeki oyuncuların değerlenmesi fırsatını kaçırmış bulunmaktayız.

Yazık-yazık-yazık

Daniel Farke gibi bir Alman hoca bizde basarali olabilir, ama bunun arkasina capsiz yonetim olamayacak tabi.

Tabi istedigim hoca, Marco Rose'du ama onu zaten Gladbach 1m euro odeyerek hemen kapti.

Gallardo zaten gelmez, Rennes de cikis yapan 40 yasindaki Julien de zor.
Zor, iyi yönetimler yok bu ülkede. Nispeten iyi olan Aysal vardı onun da son dönemde nasıl sıçtığı ortada.

Halen aklım almıyor ya hiç Corona falan da mı düşünmediler şimdi rotasyon dar bir de bu dar rotasyonda sakatlık ceza vs.. olacak e bir de Corona çıktığını düşün takım çıkarmayacak duruma gelebiliriz ne kadar basiretsiz akılsız bir yönetim ben yönetimde olsam hoca adam almaya gerek yok dese bile ben alırdım yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt