- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.904
- 5.488
Eeeee,sinan gumus ovgusu mu yapayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eeeee,sinan gumus ovgusu mu yapayım
Maç satmak bence biraz öte bir iddia yani sabotaj falan dedim ben de ama.Feg form tutarsa şampiyon yapar ona kabulum ama abi bu adam önceki sezonlarda formsuzdu fit değildi fln ama ben maç sattığını hatırlamıyorum kolay kolay. Ts maçı bu kasımpaşa maçı adam alenen maç satıyor yav daha ne olsun. Muhtemelen kankasına git dediğimiz için ikisi birlikte ebemize atlamaya yemin etmişler. Yani sen bu mentalitede olan adamları nasıl kazanacaksın tekrardan. Ben şampiyonluktan vazgeçer gelecek sene için oyuncu parlatmaya çalışırdım. Diğer yolla da şampiyonluk kesin değil çünkü.
maalesef öyle gibiHatayspor maçı. Fazla süre almamıştı ama yine yeteneklerinin ne kadar kısıtlı olduğunu görebilmiştik. Oğulcan boş transfer malesef umut beslemeye gerek yok.
Biz ikisini de söyledikte geçen sene yine aynı takımda orta saha yokken. Ne bunlar ne de taylana şans verildi varsa yoksa Belhanda.linneste norveçte oynamış milli takımda bazen bu ve linnes denenebilir
Ula ne guzel dogru bi yorum,helal olsunKadro kötü değil ama eksik Avrupa'dan elenmek iyi oldu bu açıdan, Şimdi Süper ligimiz ve kupada iyi kötü ilerleriz diye düşünüyorum. Fener toplama takım ve illaki saçmalayacaklar zaten şuana kadar iyi oynadıkları 1 tane maç bile olmadı bekleyip görelim. Bizim kadronun yumuşaklığını ve sakatlıkları düşünürsek son 2-3 maçta pilimiz bitti haftada tek maç ile hayata döneriz.
Abi bu fegouli manyagi keramettin abinin dedigi gibi bence ozguvensiz,dua falan okuyup 2 gol 2 asist mi yaptırak ne yapak ben anlamadimfeguli bu takımı şampiyon yaparsa
belhanda da sezonu 20 asistle kapatır
falcao penaltı hariç 30 gol atar
3-4 gün oldu o habere herhalde reisOlympiakos Bruma’yı kiralamış şaka mı bu????
Maç satmak bence biraz öte bir iddia yani sabotaj falan dedim ben de ama.
Hajduk maçında ve Fener maçında attığı goller, Hajduk maçında Babel',e attığı pas vs gol olsa o özgüvenle Rangers maçında da fark yaratabilirdi. Özgüven falan kalmamış aptalca oynuyor o yüzden.
O yüzden hoca hala kazanma derdinde ki Babel için de yapacak bunu Arda için de. Çünkü bunlar olur da oynarsa maç kazandırır sana. Gençler de şans bulacak ama sadece zorunluluktan bulacak ya da ipler kopacak artık.
Ozan, Maicon ve Serdar'a artık tahammülü kalmdığında oynamıştı, Kerem ve Ali de o tarz bir an kovalamalı.
O yüzden hoca hala kazanma derdinde ki Babel için de yapacak bunu Arda için de. Çünkü bunlar olur da oynarsa maç kazandırır sana. Gençler de şans bulacak ama sadece zorunluluktan bulacak ya da ipler kopacak artık.
evetOlympiakos Bruma’yı kiralamış şaka mı bu????
Kasimpasa iyi takim yalniz,yenilgi normal de diagne bey o golu atmaliydiYahu su Kasimpasa maci alinsaydi 2 deplasmani tolere ederdik. Simdi extra bir mac kazanmaliyiz ama Luyi veya Marcao sakatlanirsa biteriz. Ayrica Saracchi bey de artik sakatlanmasin diyecegim de beyefendi zaten Avrupa maclarinda oynamamisti.
Yahu su Kasimpasa maci alinsaydi 2 deplasmani tolere ederdik. Simdi extra bir mac kazanmaliyiz ama Luyi veya Marcao sakatlanirsa biteriz. Ayrica Saracchi bey de artik sakatlanmasin diyecegim de beyefendi zaten Avrupa maclarinda oynamamisti.
şakaymış reis olympiakos şaka yapmısOlympiakos Bruma’yı kiralamış şaka mı bu????
Her şey hocaya bağlı. Sonuna kadar uğraşır Feg için ama Alanya ve sonraki maç kayıp olursa radikal kararlar alabilir, kazandığı sürece devam eder. Belhanda kesilir ama Arda ve Feg zor kesilir.O manada söyledim bende. Alanya içerde bizi hacamat etmişti geçen sene bu sene o seviyelerinden daha iyiler bence o maçta ipler kopabilir.
Sence başarılı olacak mı? Ben feghouliye geldiğinden beri tek laf etmedim neredeyse geçen seneki ts maçı dahil umrumda olmamıstı pek korona yüzünden. Bu son 2 3 maçtır yaptıklarından sonra umidimi yitirdim.