Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polyanna Kitabını Satın Al - Nobel Kitap
Eeeee,sinan gumus ovgusu mu yapayım

Feg form tutarsa şampiyon yapar ona kabulum ama abi bu adam önceki sezonlarda formsuzdu fit değildi fln ama ben maç sattığını hatırlamıyorum kolay kolay. Ts maçı bu kasımpaşa maçı adam alenen maç satıyor yav daha ne olsun. Muhtemelen kankasına git dediğimiz için ikisi birlikte ebemize atlamaya yemin etmişler. Yani sen bu mentalitede olan adamları nasıl kazanacaksın tekrardan. Ben şampiyonluktan vazgeçer gelecek sene için oyuncu parlatmaya çalışırdım. Diğer yolla da şampiyonluk kesin değil çünkü.
Maç satmak bence biraz öte bir iddia yani sabotaj falan dedim ben de ama.

Hajduk maçında ve Fener maçında attığı goller, Hajduk maçında Babel',e attığı pas vs gol olsa o özgüvenle Rangers maçında da fark yaratabilirdi. Özgüven falan kalmamış aptalca oynuyor o yüzden.

O yüzden hoca hala kazanma derdinde ki Babel için de yapacak bunu Arda için de. Çünkü bunlar olur da oynarsa maç kazandırır sana. Gençler de şans bulacak ama sadece zorunluluktan bulacak ya da ipler kopacak artık.

Ozan, Maicon ve Serdar'a artık tahammülü kalmdığında oynamıştı, Kerem ve Ali de o tarz bir an kovalamalı.

Babel mutlaka Forvette denenmeli. Falcao ve Cagne toplarin %90'ini kaptirdi. Bir deneyelim yahu.

Kadro kötü değil ama eksik Avrupa'dan elenmek iyi oldu bu açıdan, Şimdi Süper ligimiz ve kupada iyi kötü ilerleriz diye düşünüyorum. Fener toplama takım ve illaki saçmalayacaklar zaten şuana kadar iyi oynadıkları 1 tane maç bile olmadı bekleyip görelim. Bizim kadronun yumuşaklığını ve sakatlıkları düşünürsek son 2-3 maçta pilimiz bitti haftada tek maç ile hayata döneriz.

saracchi alanya maçına yetişir mi acaba ?
saracchi'nin dönmesi bizi bir nebze düzeltebilir belki çünkü takımda yegane top süren oyuncu kendisi.

linneste norveçte oynamış milli takımda bazen bu ve linnes denenebilir
Biz ikisini de söyledikte geçen sene yine aynı takımda orta saha yokken. Ne bunlar ne de taylana şans verildi varsa yoksa Belhanda.

Hoca için zor olacak yaşı geldi bazı şeyleri kaldıramıyor olmuş adam istiyor ama gerçekler ortadayken bunu düşünecek gerekiyorsa alın siz düşünün az dinlenmem lazım diyerek yönetim kadrosuna geçecek.
Bu sene bu kadroyla hoca belki başarılı olabilir ama başarısız olma ihtimali başarılı olma ihtimaline göre 70-30larda geziyor.
Şuna bakmak lazım aslında.

Hoca yönetime geçip ona buna sararak en önemli rakibini ekarte edebilir mi bunu yaparak mı daha başarılı oluruz yoksa takımın başında sahaya çıkarak mı?
Bu ruh haliyle hocanın sahada başarılı olma ihtimali yok gibi geliyor bana. En temizi ta ocakta dediğimiz sportif direktör olup alıp satan Abdurrahim yerine kendi ekibinin olması.

Düşünsenize genç bir türksün bir telefon geliyor
-Alo ben emre abin

Başka bir telefon geliyor
-Alo uşağum
--Siz kimsiniz
-Tamam sileriz uşağım sikinti yapma.

3.bir telefon geliyor
-Alo ben Fatih Terim.
Valla beni arasalar ilk ikisinde hassiktir der üçüncüsünde hem heyecandan hem gerim gerim gerilmekten altıma falan sıçarı muhtemelen orada telefondan kimlik bilgilerimi imzamı falan gönderirim muhtemelen.

Kadro kötü değil ama eksik Avrupa'dan elenmek iyi oldu bu açıdan, Şimdi Süper ligimiz ve kupada iyi kötü ilerleriz diye düşünüyorum. Fener toplama takım ve illaki saçmalayacaklar zaten şuana kadar iyi oynadıkları 1 tane maç bile olmadı bekleyip görelim. Bizim kadronun yumuşaklığını ve sakatlıkları düşünürsek son 2-3 maçta pilimiz bitti haftada tek maç ile hayata döneriz.
Ula ne guzel dogru bi yorum,helal olsun

Yahu su Kasimpasa maci alinsaydi 2 deplasmani tolere ederdik. Simdi extra bir mac kazanmaliyiz ama Luyi veya Marcao sakatlanirsa biteriz. Ayrica Saracchi bey de artik sakatlanmasin diyecegim de beyefendi zaten Avrupa maclarinda oynamamisti.

Maç satmak bence biraz öte bir iddia yani sabotaj falan dedim ben de ama.

Hajduk maçında ve Fener maçında attığı goller, Hajduk maçında Babel',e attığı pas vs gol olsa o özgüvenle Rangers maçında da fark yaratabilirdi. Özgüven falan kalmamış aptalca oynuyor o yüzden.

O yüzden hoca hala kazanma derdinde ki Babel için de yapacak bunu Arda için de. Çünkü bunlar olur da oynarsa maç kazandırır sana. Gençler de şans bulacak ama sadece zorunluluktan bulacak ya da ipler kopacak artık.

Ozan, Maicon ve Serdar'a artık tahammülü kalmdığında oynamıştı, Kerem ve Ali de o tarz bir an kovalamalı.

O manada söyledim bende. Alanya içerde bizi hacamat etmişti geçen sene bu sene o seviyelerinden daha iyiler bence o maçta ipler kopabilir.

Sence başarılı olacak mı? Ben feghouliye geldiğinden beri tek laf etmedim neredeyse geçen seneki ts maçı dahil umrumda olmamıstı pek korona yüzünden. Bu son 2 3 maçtır yaptıklarından sonra umidimi yitirdim.

Yahu su Kasimpasa maci alinsaydi 2 deplasmani tolere ederdik. Simdi extra bir mac kazanmaliyiz ama Luyi veya Marcao sakatlanirsa biteriz. Ayrica Saracchi bey de artik sakatlanmasin diyecegim de beyefendi zaten Avrupa maclarinda oynamamisti.
Kasimpasa iyi takim yalniz,yenilgi normal de diagne bey o golu atmaliydi

başakşehir deplasmanı ekstra sayılır. senelerdir kazanamıyorduk ve kötü başlasalar da üstlerde yer alacak bir takım. k.paşa'da ise o avantajı yedik. genel tabloda çok da kötü sayılmaz.

eğer kadro ümit vaat etseydi şu anki konumumuz kesinlikle kötü değildi. ama ümit yok.

O manada söyledim bende. Alanya içerde bizi hacamat etmişti geçen sene bu sene o seviyelerinden daha iyiler bence o maçta ipler kopabilir.

Sence başarılı olacak mı? Ben feghouliye geldiğinden beri tek laf etmedim neredeyse geçen seneki ts maçı dahil umrumda olmamıstı pek korona yüzünden. Bu son 2 3 maçtır yaptıklarından sonra umidimi yitirdim.
Her şey hocaya bağlı. Sonuna kadar uğraşır Feg için ama Alanya ve sonraki maç kayıp olursa radikal kararlar alabilir, kazandığı sürece devam eder. Belhanda kesilir ama Arda ve Feg zor kesilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt