Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.664
- 55.828
- 4.478
Ogulcan hayatta konusmaz artik. kariyerini birirmeye calisanlara gitti. Bürün resimleri o saniye sildiBunlar gerçekten konuşmuyor mu irfanla?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ogulcan hayatta konusmaz artik. kariyerini birirmeye calisanlara gitti. Bürün resimleri o saniye sildiBunlar gerçekten konuşmuyor mu irfanla?
City bayern psgden biri olurYeni duydum...
Eğer liverpool liginde şampiyon olamayıp şampiyonlar liginde şampiyo olursa Türkiye liginin şampiyonu eleme oynuyormuş...
Böyle bi olasılık baya bi var
Gustavo, Pelkas hocam bir de İrfan Can diğerleri posası çıkmış adamlar yada ortalama oyuncular. Osayi mesela Garry'den farkı yok Garry'de çalımla falan gidiyordu ama son hareketleri kötüydü Osayi'de öyle hatta Garry'nin şutu daha iyiydi. Atilla bu maç iyi değildi ama bir potansiyeli var diğerleri zaten bitmiş adamlar. Ben iyi oyuncu dedin sandım lider demişsin Gusatvo bence lider değil bu arada adam geldiğinden beri en kritik periyotlarda hep olmadı.fbnin kadroya bakıyorum da gustavo dışında takımda lider denebilecek bir kişi yok. Bu kadar rezil bi takım düzenini nasıl oluşturdu bunlar.
O olay şöyle Lverpool kendi liginde şampiyon olamaması değilde Cl'ye doğrudan gidecek sırada bitiremezse oluyor bu Yani Liverpool ligi ilk 4'te bitirmezse ama Cl'yi kazanırsa bu durum oluyor.Yeni duydum...
Eğer liverpool liginde şampiyon olamayıp şampiyonlar liginde şampiyo olursa Türkiye liginin şampiyonu eleme oynuyormuş...
Böyle bi olasılık baya bi var
Liderlikten kastım arda gibi muslera gibi hatta marcao gibi biri yok. İrfan, pelkas falan sadece görev adamları pısırıklar o konularda. Ne şiş yansın ne kebap modund aadamlarGustavo, Pelkas hocam bir de İrfan Can diğerleri posası çıkmış adamlar yada ortalama oyuncular. Osayi mesela Garry'den farkı yok Garry'de çalımla falan gidiyordu ama son hareketleri kötüydü Osayi'de öyle hatta Garry'nin şutu daha iyiydi. Atilla bu maç iyi değildi ama bir potansiyeli var diğerleri zaten bitmiş adamlar.
Evet o konuyu ben yanlış anlamışım. Doğrudur hatta Gustavo bile tam lider sayılmaz en kritik periyotlarda hep yok oldu kendisi gerek ceza gerek sakatlıktan.Liderlikten kastım arda gibi muslera gibi hatta marcao gibi biri yok. İrfan, pelkas falan sadece görev adamları pısırıklar o konularda. Ne şiş yansın ne kebap modund aadamlar
Biz GALATASARAYiz. Ilk defa olmaz. Gruplarda da hedef 3.luk olmaliÖnümüzdeki 3-4 sene Cl’i bırakıp El’e odaklanmalıyız tamamen orda göstermeliyiz kendimizi çünkü bizim rekabet edebileceğimiz maksimum kupa Avrupa ligi.He ayak bastı parası çok önemli ama elemelerden zaten kalamayız gruplara maalesef.
Zor deplasman kalmamış şükür. Bi antalya belki zorluk çıkarır ersun bize karşı hep takımını iyi hazırlarKalan deplasmanlarımız
A.gücü
Kayseri
Hatay
Göztepe
Antalya
Gençlerbirliği
Denizli
Hatay , Göztepe , AntalyaZor deplasman kalmamış şükür. Bi antalya belki zorluk çıkarır ersun bize karşı hep takımını iyi hazırlar
Niye kalamıyoruz yaÖnümüzdeki 3-4 sene Cl’i bırakıp El’e odaklanmalıyız tamamen orda göstermeliyiz kendimizi çünkü bizim rekabet edebileceğimiz maksimum kupa Avrupa ligi.He ayak bastı parası çok önemli ama elemelerden zaten kalamayız gruplara maalesef.
bence basit bir fikstür değil 4 takım düşme potasındaki takımlarKalan deplasmanlarımız
A.gücü
Kayseri
Hatay
Göztepe
Antalya
Gençlerbirliği
Denizli
Takasa falan vermezler zaten uzatacak Göztepe sözleşmesini ama Halil çok iyi bir Galatasarayli benim için bir kriter olmasa dahi konuştuğumuz da söylemişti benim zaten takımımı çalıştığım herkes biliyorSözleşmesinin bitimine 1 yıl kalıcak bi orta yol bulunur,takasta kullanacağımız oyuncu grubu var elimizde