Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin kadroya bakıyorum da gustavo dışında takımda lider denebilecek bir kişi yok. Bu kadar rezil bi takım düzenini nasıl oluşturdu bunlar.
Gustavo, Pelkas hocam bir de İrfan Can diğerleri posası çıkmış adamlar yada ortalama oyuncular. Osayi mesela Garry'den farkı yok Garry'de çalımla falan gidiyordu ama son hareketleri kötüydü Osayi'de öyle hatta Garry'nin şutu daha iyiydi. Atilla bu maç iyi değildi ama bir potansiyeli var diğerleri zaten bitmiş adamlar. Ben iyi oyuncu dedin sandım lider demişsin Gusatvo bence lider değil bu arada adam geldiğinden beri en kritik periyotlarda hep olmadı.

Son düzenleme:
Yeni duydum...

Eğer liverpool liginde şampiyon olamayıp şampiyonlar liginde şampiyo olursa Türkiye liginin şampiyonu eleme oynuyormuş...

Böyle bi olasılık baya bi var
O olay şöyle Lverpool kendi liginde şampiyon olamaması değilde Cl'ye doğrudan gidecek sırada bitiremezse oluyor bu Yani Liverpool ligi ilk 4'te bitirmezse ama Cl'yi kazanırsa bu durum oluyor.

Gustavo, Pelkas hocam bir de İrfan Can diğerleri posası çıkmış adamlar yada ortalama oyuncular. Osayi mesela Garry'den farkı yok Garry'de çalımla falan gidiyordu ama son hareketleri kötüydü Osayi'de öyle hatta Garry'nin şutu daha iyiydi. Atilla bu maç iyi değildi ama bir potansiyeli var diğerleri zaten bitmiş adamlar.
Liderlikten kastım arda gibi muslera gibi hatta marcao gibi biri yok. İrfan, pelkas falan sadece görev adamları pısırıklar o konularda. Ne şiş yansın ne kebap modund aadamlar

Önümüzdeki 3-4 sene Cl’i bırakıp El’e odaklanmalıyız tamamen orda göstermeliyiz kendimizi çünkü bizim rekabet edebileceğimiz maksimum kupa Avrupa ligi.He ayak bastı parası çok önemli ama elemelerden zaten kalamayız gruplara maalesef.

Liderlikten kastım arda gibi muslera gibi hatta marcao gibi biri yok. İrfan, pelkas falan sadece görev adamları pısırıklar o konularda. Ne şiş yansın ne kebap modund aadamlar
Evet o konuyu ben yanlış anlamışım. Doğrudur hatta Gustavo bile tam lider sayılmaz en kritik periyotlarda hep yok oldu kendisi gerek ceza gerek sakatlıktan.

Bugün fb maçında bişeye dikkat ettim, daha önce izlediğim maçlrda dönmeyen bi reklam bunların stadındaki panolarda dönmeye başlamış. Cengiz holding reklam panolarında yer almaya başladı. Yakında bu 5 müteahhitlerden diğerlerini de görürsek şaşırmayalım. Mesutun paraları, limit açma işleri falan böyle böyle oluyor

Hepsini üst üste koyalım. Fenerin batışını izleyelim. Antu'da 1 2 ban görelim. Keyfimiz yerine gelsin 😂

Önümüzdeki 3-4 sene Cl’i bırakıp El’e odaklanmalıyız tamamen orda göstermeliyiz kendimizi çünkü bizim rekabet edebileceğimiz maksimum kupa Avrupa ligi.He ayak bastı parası çok önemli ama elemelerden zaten kalamayız gruplara maalesef.
Niye kalamıyoruz ya

Midtlandla Slavia eleme maçı oynadı bu sene, eskisinden daha kolay kalmak.

İskeleti sağlam takım olsa her şey olur, ŞLden vazgeçmemek lazım; başka türlü seviye yükseltemeyiz ne oyuncu için ne de takım için.

Bu hafta için özel bir sehem kurulmuştu, hocanın tabiri ile tuzak. Hakem atamaları, Şeytan ve onun finosu Saç gibi adamların hakemler hakkında yazıları tosuncuk emrenin hakemler hakkında konuşması ve zorbay denen korkağın maçta saçmalamasıyla aslında amaçlarına uaştılar fakat hesap edemedikleri bizim takımın akıllı davranması ve maça final havas-ında girip kazanması oldu.

Zor alanya deplasmanına çok güveniyorlardı. Alanya yener hakem Terimi çıldırtır terim ceza alır takım dağılır ve GS nin kimyası bozulur plan buydu. Bu planların hiç birisi tutmadığı gibi kendileri banko gördükleri Göztepeye yenildiler. Bumerang gibi ter döndü ve şimdi onların kimyası bozuldu. Köpek gibi korkuyorlar tranzona yeniliriz şampiyonluktan koparız diye.

O yüzden Rıdvan çıkar lafontenden masallar anlatır, SAÇ çıkar adet gübü yaşayan kadınlar gibi duygusala ve alınganlığa başlar. Diğer amigpoardan bahsetmeye gerek yok. Fena kimyaları bozuldu. Trabzon fişi çekerse nlar için lig biter.. Ama Trabzona yavşamış başkanındna dolayı hiç güvenmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt