GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son 3 günde yaşananlar:

* halil dervişoğlu gitti.
* cenk ergün istifa etti.
* icardi-wanda barıştı.
* gs, düşman bir td ve takıma, pozisyon vermeden 5 attı.
* yeni transferler de çok iyi başladı.

abi bu halil'deki uğursuzluk işine inanmaya başladım cidden. :d

@Okan Mason

Erden Timura kızdığım istisnai olaylardan biridir
bazen hayatın kodlarını takip etmek gerekir
uğursuz işte
Fatih Terimede babel dolayısıyla takıkdım

bu uğursuzlar herşeyi negatife çeviriyor

Erden Timura kızdığım istisnai olaylardan biridir
bazen hayatın kodlarını takip etmek gerekir
uğursuz işte
Fatih Terimede babel dolayısıyla takıkdım

bu uğursuzlar herşeyi negatife çeviriyor
şu anda takımda o şekil bir uğursuz kaldı mı sence?

bu arada vallah şaka değil, rize bence oyuncu kalitesi olarak ligdeki anadolu takımlarının ortalama kalitesinden bayağı üstün bir ekip.

alikulov, olowoyin, akintola, sowe, hadziahmetovic, hojer, zeqiri gibi gayet iyi oyuncuları var. bugün sahada olamayan varesanovic gibi bir oyuncuları + ghezzal takviyeleri var. yeni kalecileri de gayet iyi bir kaleci.

fb'in deplasmanda 5 attığı maçta da ilk yarı ciddi fb'yi zorlamışlardı, 2-3 tane de çok ciddi pozisyon yakalamışlardı. dün pozisyona bile giremediler. kalelerinde de gerçek bir kaleci vardı üstelik.

ligdeki takımlar içinde oldukça ters gelebilecek bir ekibi, net bir oyunla, pozisyon bile vermeden, tertemiz yendik + averaj yaptık.

Gerets style iç saha anadolu takımlarına karşı Osi-İcardi-Bats forvet üçlüsü ve arkalarında Mertens ile çıkarsak olur mu? Bence olur.

fb maçında kesinlikle Kerem Tor önlerinde Sara ile çıkmalıyız. 60 tan sonra da Berkan girmeli Kerem Demirbay savunmada çok iyi görünmese de alan kapatma ve adam karşılamada Elimizdeki Tor'dan sonra en defansif ortasaha defans önünde oyun kurmada da zaten iyi.

sallai 1.75 civarı sanıyordum 1.83müş

daha kısa gibi duruyor

Fizik kalite olarak FB ile olan makası kapattık, hatta daha dengeli bir takımız diye düşünüyorum.

Şu stadın misafir tribününün boyutunu küçültün, stadın 4/1'i boşmuş izlenimi veriyor başka takımların misafir tribünü bu kadar göze çarpmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt