GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gole çok takılmayınız

anadolu takımlarını görüyoruz işte bi şekilde atıyoruz, hatta bol bol atıyoruz

büyük maçlarda dirençli olalım kafi

Koyarsak Mou'ya olan inanç patlayacak ve karışacaklar. Direkt omuzlayıp oyun dışına iteceğiz ağlak camiayı. Kaybederlerse Mou-Oyuncular arası gerginlik olur banko..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yarın hacıosmanoğlu-cb görüşmesi olacakmış. Dün koç-cb görüşmesi... Derbi öncesi ne güzel.

Boşuna kürek çekiyoruz bu sezon. Adamın oturmadığı kucak kalmadı muhalefetinden, bakanına, sarayına. Hakemlere hiç baskı oluşturmaz tabi bu gelişmeler, gördüklerini çalarlar kesin.

Aslında Kerem veya Zaha'dan biri kalsaymış çok iyi bir dönem geçirmişiz diyebilirmişiz . Bakalım zaman ne gösterecek

Gidenler Gelenler
Kerem ? Sallai
Zaha < Osimhen
Tete < Yunus
Vinicius < Batshuayi
Köhn < Jakobs
Aurier/Dubois < Jelert
Oliviera < Sara

Katılıyorum ali lakin bu herif böyle sürekli devletiin üst kademesinin kıçının dibinden ayrılmıyor ne peşinde onu çözemedim, arazi filanmi yada kendini rte ye kabul ettirememe ezikligimi yada devlete yakın olup tffyi baskı altına aldırma cabasimi, bu ayyaş herifin kafa okadar iyi çalışırmi
Hepsi bir orada muhtemelen

Tabii ki çalışır

İşin gerçeği şu ki Florya'yı doğru değerlendirir, Kemerburgaz'ı doğru şekilde bitirir ve oluşacak nakitle doğru organizasyonel yapıyı kurarsak ülke futbolu Galatasaray vs. diğerlerine dönecek ki iş oraya doğru gidiyor ufaktan

Herkes de bunun farkında, bununla bir şekilde mücadele etmeli işte

Farkinda mısınız bilmiyorum,ancak son zama larda birilerinin copy paste sekli olarak trol ordusu duzenli Galatasaray karşıtı yalan dolan tag calismasi yapiyor. Sahada yenemedikleri icin çirkefliği qrsa cikardilar. Hukuk birimlerimiz bu hesaplarin hepsine itibarsizlastirma davasi acarak gelen parayi tesis yapiminda kullansinlar k.oc da para cok bizim tesisi de yapmis.olur.

Amaclari savas cikarmak zaten istiyorlar ki birileri oldurulsun. Daha.lig baslayali 5 hafta oldu x e girmekten midem bulanir oldu,reziller.

Sizin oynayacaginiz futbolunuz batsin şike kuşdaslari.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi Jr Rangers'ta yedek kadroya bile alinmiyormus

Eyvah
1726670408349.webp

Aslında Kerem veya Zaha'dan biri kalsaymış çok iyi bir dönem geçirmişiz diyebilirmişiz . Bakalım zaman ne gösterecek

Gidenler Gelenler
Kerem ? Sallai
Zaha < Osimhen
Tete < Yunus
Vinicius < Batshuayi
Köhn < Jakobs
Aurier/Dubois < Jelert
Oliviera < Sara
Doğru bir kıyas ama sallai cok merak ediyorum. Zaniolanın aidiyet barindiran versiyonunu görebiliriz

gole çok takılmayınız

anadolu takımlarını görüyoruz işte bi şekilde atıyoruz, hatta bol bol atıyoruz

büyük maçlarda dirençli olalım kafi
Büyük maçlarda bir defansı güçlü OS arayacağız bence. Umarım çözüm üretebiliriz. Kadromuzun en büyük defosu

Şikeciler bizi bilet olayı konusunda ve sponsor konusunda devlet kurumlarına şikayet etmiş
Dünkü gezilerin amacı belli oldu
Derbi öncesi mallar kendi camiasıni geriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt