Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.517
- 43.351
- 3.748
Bildiğin Bernardo Silva gibi kullanıyor hoca tek fark o sağda oynuyordu yunus solda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecmis olsun habersiz birakma biziOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Gecmis olsun habersiz birakma bizi
Bence bjk cok uzun soluklu goturemez kadrolari cok dar bekleri falan baya kotuüç takıma bakınca:
fb: -3
ekstra puan kazancı 0
ektra puan kaybı -3 (gs iç saha)
gs: +1
ekstra puan kazancı +3 (fb deplasmanı)
ektra puan kaybı -2 (kasımpaşa iç saha)
bjk: +2
ekstra puan kazancı +2 (kayseri+samsun deplasmanlarından max 4 pts almalıydı)
extra puan kaybı 0
bu yüzden bjk maçı çok önemli. onların alacağı 1 puan bile çok ekstra olur kendi adlarına. muhakkak yenmeliyiz.
boldladığım arguman bizim için de geçerli ama...Bence bjk cok uzun soluklu goturemez kadrolari cok dar bekleri falan baya kotu
sol bek rotasyonu dışında bizim ok bence yaboldladığım arguman bizim için de geçerli ama...
ben sağ bekimizin de sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.sol bek rotasyonu dışında bizim ok bence ya
adamlarda bildiğin as bekler yok
kanatları vs de çok sıkıntılı
%100
sol bek rotasyonu dışında bizim ok bence ya
adamlarda bildiğin as bekler yok
kanatları vs de çok sıkıntılı
Kopenhagin futbolcu sayip city deplasmanina cikardigi adami futbolcu saymiyorsun yani cok ilgincben sağ bekimizin de sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.
jelert'i futbolcu olarak saymıyorum bir kere. yok hükmünde biri benim için. kaan da bek olmak için oldukça ağır ve kalın durumda. sol bek için aynı fikirdeyiz zaten.
bu arada bjk de fb de bek konusunda bayağı sıkıntılı şu an.
mehmetcigim bırak da rahat rahat AHKAM keseyim yaKopenhagin futbolcu sayip city deplasmanina cikardigi adami futbolcu saymiyorsun yani cok ilginc
reis gelmeden bu topçu değil dediysen ahkam kesme hakkın varmehmetcigim bırak da rahat rahat AHKAM keseyim ya
bi AHKAM kestirtmiyonuz yawww
vallah şaka bir yana...reis gelmeden bu topçu değil dediysen ahkam kesme hakkın var