Oguz Can
Tecrübeli Üye
- 14 Nisan 2024
- 5.013
- 2.918
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Drama ekmektir" demişler. Forumun da varlığını sürdürebilmesi için bu reytinge ihtiyacı var belli ki.öneri:
fb ile ilgili konuları, acun, mhy, mourinho gibi yorucu insanların toksik açıklamalarını ayrı ayrı başlıklarda görmekten yoruldum. eminim benim gibi düşünen bir sürü kişi vardır.
tüm bunlar tek bir konu başlığı altında konuşulsa, ayrı ayrı başlık açılmasa? hatta maç başlıkları bile açılmasa keşke. maç başlığı işi belki olmayabilir ama diğer kısımın sanki oluru geliyor gibi bana yaw.
vallahi bıktık bu toksisiteden. ya da ben kişisel olarak bıktım, bilemiyorum.
"Drama ekmektir" demişler. Forumun da varlığını sürdürebilmesi için bu reytinge ihtiyacı var belli ki.
Demirbay yerine bir orta saha lazım. En büyük sıkıntımız Torreira ve Sara yorulduklarında oyuna giriecek tempolu bir orta saha oyuncumuz olmaması.Devre arası ne yapacağız meraktayım. AL için hakkımızı hangi mevkide kullanacağız? Daha doğrusu sağ bek + Sallai eklenince son hakkımızı hangi mevkide kullanacağız?
ne zaman kalkar bu biliyor musun üstadım..."VAR'in müdahale etmemesi lazım "
Şu kavramın ortadan kaldırılması lazım..Fırat fenerin kaç pozisyonunu bu şekilde akladigi için mecbur böyle yorumluyor .. Bu sene en çok kullandıkları olay bu zaten ..
Bu akşam da yağmur damlası terimini çıkardılar bir daha karşılaşamayacagiz tadını cikari ..
Konu fener olunca doğal konum olur tabi deniz çoban'a göre.
Bence de ama Sallai katkı vermezse extra kanat alabiliriz veya yine yazılmaz.Demirbay yerine bir orta saha lazım. En büyük sıkıntımız Torreira ve Sara yorulduklarında oyuna giriecek tempolu bir orta saha oyuncumuz olmaması.
Hoca savunmayı tamir edeceğiz demişti ama tamirat işi daha tam bitmedi sanırım. Her maç ikişer ikişer yiyoruz. Gerçi hakemlerin şerrr..sizliğinin payı da var bunda ama
Her biri ayrı bir saçmalık olan penaltıları çıkarırsan ligde 11 maçta 6 gol yedik. Antep ve BJK maçındakiler de bir maçta nadiren görülebilecek gollerdi.Hoca savunmayı tamir edeceğiz demişti ama tamirat işi daha tam bitmedi sanırım. Her maç ikişer ikişer yiyoruz. Gerçi hakemlerin şerrr..sizliğinin payı da var bunda ama
Yönetim yok ki başta çıkıp masaya yumruğunu vursun. Doğranıyoruz ama siteden yazı yayınlıyorlar ancakHer biri ayrı bir saçmalık olan penaltıları çıkarırsan ligde 11 maçta 6 gol yedik. Antep ve BJK maçındakiler de bir maçta nadiren görülebilecek gollerdi.
Gotu yemedi yaw. Baska bir sey degil.ne zaman kalkar bu biliyor musun üstadım...
orta hakem biraz kendine güvenip bir karar verir - yanlışsa var düzeltir.
adamların var karışamazdan kastı - "VAR orta hakem bir karar verirse (!) o yanlış ise "baba dur hata ettin bi bak istersen" diyebilir. Çalınmamş bir kararı gel düzelt demez" mantığında yaklaşıyorlar.
yani devam eden oyunda var "hop hop hocam kullandırma orda el var" diyemez. kıscası orta hakem varı kaile almadan eski usul maçı yönetebilir çünkü cümlelere dikkat et hep şu var "saha içinde izleme ÖNERİYORUM" ... hakem "ben net gördüm grek yok" diyebilir misal isterse.
avrupada mesela VAR ekrarnına gitmelere epey nadir oluyor - görmesi zor işlerde oluyor. yoksa var ofisinde ofsayt deniyor hakem izlemeden saha içinde ofsayt diyor atıyorum.
TR de orta hakemler 0 sorumluluk alıyor - yanacaksa VAR daki yansın takılıyorlar.
mesela fener sivas maçında ki djikunun elle topu yumuşattığı iş - ekrara gitti ama kaile almadı kararım doğru dedi (ama yanlıştı bence - topu ve oyunu etkiliyor sonuçta) ve kendi kararında kaldı (TR de bir ilk oldu ama katakulli için oldu maalesef)
hakemler "ben otoriteyim benim dediğim sondur" güveniyle maç yönetirse VAR düzelir - yoksa bir cacık olmaz.
Bu arada fener 11 macin 7'sinde gol yememis.Her biri ayrı bir saçmalık olan penaltıları çıkarırsan ligde 11 maçta 6 gol yedik. Antep ve BJK maçındakiler de bir maçta nadiren görülebilecek gollerdi.
Bu arada fener 11 macin 7'sinde gol yememis.

Yok bizim savunmamiz gayet te iyi. Kpasa maci haric zart zurt sut atilan bir mac hatirlamiyorum. Fener zaten kapanan bir takim. Istedigi kadar otobusu ceksin rakipleri yine de bi dolu sut atiyorlar. Bodrum bile 9 sut cekmis kadikoyde. Biraz fazla "sansli"lar.Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV
- Ligde 11 maç oynandı. - 32 gol atıldı. 11 gol yendi. - Atılan gollerin sadece 1 tanesi penaltı. - Yenilen gollerin ise 5 tanesi penaltı. - Penaltıları çıkarırsak 6 gol yenmiş. Bunlardan ikisi Antep maçında orta sahadan gelen garip gol ve Muçi'nin maçın son anında tesadüfen attığı o garip...www.gscimbom.com.tr