GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 18 lig maçında lehimize sadece 2 penaltı çalınmış sadece 2..Bu kadar kolay penaltı çalınan ligde ceza sahasına en çok giren takım sadece 2 penaltı almış.. Bunlardan biri sezonun ilk maçı icardi penaltısı diğeri de adana demir maçında son dakika maç kopmusken verilen penaltı.. Yani kritik anlarda son 18 maçta sadece 1 tane penaltı var lehimize...Akıl alır gibi değil..

Bitik bjk bile kaç tane penaltı kullandı bu süreçte düşünün.. Bitik ts bile bizden fazla penaltı atmış...

Biz bu yönetimlere rağmen hakikaten iyi şampiyon oluyoruz bu düzende.. Benim gibi ortalama bir taraftarın bile gördüğü şu istatistigi niye milletin gözüne sokmazsin daha o kadar rezillik var neden susuyorsunuz

son iki sezonda 100 gole katkı yapmış kerem ve icardinin yerini doldurmazsak şampiyonluk çok zor bence. o kadar pozisyona girip skor üretemiyor hucum oyuncularımız.

Gecenin tek hakli yorumu ama son vuruslar can sıkıcı

Ben memnun değilim hakemler bizi her türlü yakarken en ufak gündem olmuyor her maç penaltımız verilmiyor üstüne rakibe saçma sapan penaltı gol veriyorlar.
Bu durum fener için tam tersi onlara karşı1 tane hata yok kolay penaltı alıyorlar üstüne rakiplerinin haklı kararları çıkmıyor

Yapi yapi dedikleri kendileri işte. Malum partide yıllardır dış güçler feto meto enflasyon oyunlari diyerek böyle uyutuyor insanlari. Futbolda da bu teröristler bunu uyguluyor

Yok yaw bu akşamki puan kaybının sebebi, asy'e 14 kişi gelen dandik eyüp'e karşı fark bekleyen bizlerin.

Gecenin tek hakli yorumu ama son vuruslar can sıkıcı

İşin açıkçası ben de öyle çok yangın modunda değilim puan kaybına rağmen. Onca sakatlık ve yorgunluğa rağmen 5 xG üretmiş 28 şut atmış 11 korner kullanmış bir takım vardı hücum tarafında. Rahat 10 tane büyük gol şansı kaçırdık böyle bir ortamda üstelik karşımızda da ne oynadığı belli ligin başarılı takımlarından birisi vardı. 3 gün önce Hollanda deplasmanında çok yorucu bir maçtan çıktık bugün Eyüp karşısında hücum tarafındaki performans haricinde mücadelelerde de başarılıydık. İkili mücadelelerde 54 'e 47 üstünlüğümüz var ki yerden ikili mücadelesi, hava topları, driblingi filan hepsinde daha üstün çıktık rakibimize karşı

Mesela Bodrum maçında 90+ 'da rakibin şutu direkten döndüğü için başarılıydık da bu maç berabere kaldığımız için mi başarısız olduk? Ben 40 kere Eyüp maçında izlediğim Galatasaray 'dan daha memnunum açıkçası. Bodrum gibi 3 maç daha oynarsak kazanabileceğimiz meçhul ama Eyüp maçı gibi hücum gücümuz devam etsin olur başka bir maçta Barış Berke 'nin üzerine vurduğu veya dışarı attığı, Kerem 'in kaçırdığı, Osimhen 'in direğe vurduğu pozisyonlardan biri gol olur kazanırız

Mesela yediğimiz ilk golde Dubois 'nın Sallai 'ye yaptığı net bir faul vardı o golün iptal edilmesi lazımdı ki Osimhen 'in penaltı pozisyonu Fenerbahçe 'ye Beşiktaş 'a karşı olsa 1000 kere penaltı çalınırdı eminim ki

ben de bu sene fbnin agir sike ve operasyonla sampiyon yapilacagini düsünüyorum artik

gecen sene de operasyon vardi dogru ama bizde erden timur vardi ve sansimiz yaver gitmisti

bu sene olumsuzluklar üst üste yasaniyor, icardi ve abdulkerim‘i simdiden kaybettik

isimiz cok zor

gitti sezon

yazın görüşmek üzere

hiç takip edip sinirlenmeye gerek yok

belli yani gözü karartmış şikeyle mikeyle fbyi şampiyon yapacaklar

alenen operasyon çekiliyor!

benden pas
Renktaşım son 2 senedir forumda sürekli söylediğim bişey var. Herkesin adaleti şaşar ama Allah 'ın adaleti şaşmaz diye

Geçtiğimiz 2 senede bundan daha aşağısı yapılmadı TFF 'sinden MHK 'sına kadar bize karşı nasıl ki geçtiğimiz 2 senede kirli oyunları işe yaramadıysa bu sene de işe yaramayacak

İnşallah sakatlık belasından bir kurtulabilirsek bu ligde bizi kimse durduramaz. İstediği kadar rakip kaleci devleşsin kalesinde istediği kadar hakemler kirli oyunlarına devam etsin en fazla yıl boyunca 2-3 maçta önümüzü kesebilirler o da olsun Şampiyonluk yolunda işimizi biraz daha zorlaştırırlar o kadar

Bu sene osimhen var,adam tek başına canavar.ona eşlik edilirse rahat şampiyon oluruz.neye sahip olduğunuzun farkında değilsiniz pes valla

Bahane istemem

Transfer isterim

Stoper isterim
Sağ bek isterim
Sol bek isterim
Orta saha isterim
On numara isterim

İsterim de isterim

Ben transfer obeziyim

Ve transfer isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt