Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim yalandir. Dumduz herifin teki.Bir kaç Ts'li kaynakta çıktı sanırım biz 2 vermişiz onlar 3.5 istemiş gibi bir haberdi.
mertensi istatistik olarak da yakalayamaz da, oyun içindeki katkısının yarısını bile veremez benceÜstad bu sezon iyi gidiyor, ben seviyorum üstadı. Ancak bir noktada dönüşümü yapmamız gerekecek. Dybala bir fırsat gibi. Zor karar şahsen.
Yerli bir sol bek lazım artık kim olur bilmiyorum. Hatta yerli bir orta sahada lazım orası daha alternatif olarak daha bol yer tabi.Umarim yalandir. Dumduz herifin teki.
Dries üstad çok emek veriyor, alkışlın büyüğünü hak ediyor. Ama 1 sezon daha belki diyelim, nereye kadar devam edebileceğiz ki. Dries üstadın ikamesi oyuncu bulabilmek mümkün değil neredeyse, Dybala ile farklı bir şey olur tabi ama illa ki değişim olacak üstad nihayetinde.mertensi istatistik olarak da yakalayamaz da, oyun içindeki katkısının yarısını bile veremez bence
mertens'e yaşı yüzünde önyargılı bakılıyor bence, takımdaki çoğu oyuncudan daha diri. 30 yaşındaki ziyeche bak 37 yaşındaki mertens'e bak misal.
Yerli rotasyonununda en iyi yerlileri çekerek devam etmeliyiz artık ligin Bayern'i olmalıyız.
he ben bu sezon için demiştim reisDries üstad çok emek veriyor, alkışlın büyüğünü hak ediyor. Ama 1 sezon daha belki diyelim, nereye kadar devam edebileceğiz ki. Dries üstadın ikamesi oyuncu bulabilmek mümkün değil neredeyse, Dybala ile farklı bir şey olur tabi ama illa ki değişim olacak üstad nihayetinde.
Bizim için en sancılı değişimlerden birisi olacak kale ile birlikte, umarım doğru isimlere gidebiliriz bu mevkilerde üstadhe ben bu sezon için demiştim reis
mertens'in yanına daha genç tempolu bi oyuncu tercih ederdim sanırım baumgartner gibi

yerli konusu cok önemli ,aynen ortasaha gibi hoca cok önemsemiyor nedense ama iyi yerliler bizi herzaman sampiyoj yapıyorYerli rotasyonununda en iyi yerlileri çekerek devam etmeliyiz artık ligin Bayern'i olmalıyız.
Ligden alınabilecek bildiğim Ahmet Kutucu ve Yasin Özcan var ama gurbeçti tarafınada yönelmek lazım.kim mesela #Bumut
Yumrukla gelip oyuncunun kafayı vursa tamam denir de adam kendini zaten sakınarak geliyor bu futbol cahilleriyle aynı ülkede futbol kurallarını tartışıyoruz.fırat bile muslera pozisyonuna penaltı değil demiş zhjahaha
kodum şikecileri ya
abi dybala gelmiyor mu duruldu haberler
hatta stoper artı birde kaleci hele cidden avrupada büyük hedeflerimiz varsa malesef bu muslera ile olmazDybala vs tamam ama önce net bir stoper ya. Skriniar daha mutlu eder beni mesela. Net ihtiyaç çünkü.
2 maç fazla oynadılar diye mi telef oldular.Avrupada 8 mac yerine 14 mac diyor imkani yok boyle bir seye. Zaten takimlar telef oldu