GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad bu sezon iyi gidiyor, ben seviyorum üstadı. Ancak bir noktada dönüşümü yapmamız gerekecek. Dybala bir fırsat gibi. Zor karar şahsen.
mertensi istatistik olarak da yakalayamaz da, oyun içindeki katkısının yarısını bile veremez bence

mertens'e yaşı yüzünden önyargılı bakılıyor bence, takımdaki çoğu oyuncudan daha diri. 30 yaşındaki ziyeche bak 37 yaşındaki mertens'e bak misal.

mertensi istatistik olarak da yakalayamaz da, oyun içindeki katkısının yarısını bile veremez bence

mertens'e yaşı yüzünde önyargılı bakılıyor bence, takımdaki çoğu oyuncudan daha diri. 30 yaşındaki ziyeche bak 37 yaşındaki mertens'e bak misal.
Dries üstad çok emek veriyor, alkışlın büyüğünü hak ediyor. Ama 1 sezon daha belki diyelim, nereye kadar devam edebileceğiz ki. Dries üstadın ikamesi oyuncu bulabilmek mümkün değil neredeyse, Dybala ile farklı bir şey olur tabi ama illa ki değişim olacak üstad nihayetinde.

Dries üstad çok emek veriyor, alkışlın büyüğünü hak ediyor. Ama 1 sezon daha belki diyelim, nereye kadar devam edebileceğiz ki. Dries üstadın ikamesi oyuncu bulabilmek mümkün değil neredeyse, Dybala ile farklı bir şey olur tabi ama illa ki değişim olacak üstad nihayetinde.
he ben bu sezon için demiştim reis

mertens'in yanına daha genç tempolu bi oyuncu tercih ederdim sanırım baumgartner gibi

he ben bu sezon için demiştim reis

mertens'in yanına daha genç tempolu bi oyuncu tercih ederdim sanırım baumgartner gibi
Bizim için en sancılı değişimlerden birisi olacak kale ile birlikte, umarım doğru isimlere gidebiliriz bu mevkilerde üstad :hat:

Yerli rotasyonununda en iyi yerlileri çekerek devam etmeliyiz artık ligin Bayern'i olmalıyız.
yerli konusu cok önemli ,aynen ortasaha gibi hoca cok önemsemiyor nedense ama iyi yerliler bizi herzaman sampiyoj yapıyor
ahmet kutucuyu almamız lazım oguzu aptal gibi kaçırdık
avrupada da eminim vardır iyi yerliler
ama hoca garip bir şekilde ne ortasaha istiyor ne yerli varsa yoksa hucumcu

fırat bile muslera pozisyonuna penaltı değil demiş zhjahaha

kodum şikecileri ya
Yumrukla gelip oyuncunun kafayı vursa tamam denir de adam kendini zaten sakınarak geliyor bu futbol cahilleriyle aynı ülkede futbol kurallarını tartışıyoruz.

Gerçi adamlara her yol serbest olunca kuralları unutmalarıda normal ne de olsa ceza sahası dışında düşsen penaltı çalıyorlar.

skriniar, dibala gibi çok maliyetli emekliliğine az kalmış adamlar peşine düştük yine.. nelsson fayda sağlamadı mı? nesi eksik.. yaşı makul 26.. ortalama yaşı ve bütçeyi aşırı yüklenme olayına dönmemeliyiz aynı sarmallara girmeyelim.. nelsson gidiyorsa yedekte bekleyecek makul bir oyuncu bulunmalı. 10 civarı bonservis maaşı makul olan. bizim artık bu saatten sonra 26 yaşından büyük oyuncu almamamız lazım.. sürekli aynı hatalar.. senelerce beraber oynatacağın sonrasına da satma durumun olabilecek oyuncular yok mu? 20-21-22-23 yaşındaki yerli yabancı oyuncuları da 11'e dahil edebilmeliyiz. takım 30 yaş üzerine gidiyor..ilk 11in barış, sara, yunus, jakops harici (osimhen kiralık) ya 30a merdiven dayamış ya da daha yaşı yüksek.. bırakacaklarını düşünürsek mertens ve musleranın yeri ise çok çok zor dolar..

abi dybala gelmiyor mu duruldu haberler
1734449974382.webp

Avrupada 8 mac yerine 14 mac diyor imkani yok boyle bir seye. Zaten takimlar telef oldu
2 maç fazla oynadılar diye mi telef oldular.

Oynadıkları 4 maç zaten avrupanın en kek takımları oluyor şuna da ağlamasınlar. Ağlanacak bir şey varsa o da yok ulusal lig yok avrupa elemesi dünya kupası elemesi gibi sürekli absürt turnuvalar getirilmesine ağlasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt