GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Agir oyuncu bana gelmez alper
Isterse Popescu olsu oyun stilimiz geregi stoperler orta saha cizgisine basiyor
Davinson haric arkaya sarkani yakalayacak tek bir stoper yok

Kaan tank gibi
Abdul agir

Iki agir bir hizli stoperin varken bir agir stoper daha almak helede su oyun sisteminde ne kadar dogru
Bunlarin hic biri cok agir oyuncular degil, ama Davinson varken yaninda cok agir gozukebilirler cunku Davinson cok hizli bir defa. Bu oyuncularin hizi cogu elit takimdaki stoperlerden farkli degil, biraz Kaan bunlara gore daha agir sayilir.

evren sen dogru oyuncuyu izledigine eminmisin inter 3lü oynarken ön tarafta baskıyı yapan adam skriniardı arkada daha agır oldugu icin de vrij süpürücüydü
milli takımda da izleyenler gördü kaan veya nelsson gibi agır degil daha seri daha caydırıcı bir stoper
davinson ile kıyas yapıyorsan onunla kıyaslanacak adamlar farklı stoperler
Tamam iste ben davinson gibi atlet stoper istiyorum abdulkerimden az daha hizlisi beni kesmez bizim oyun sisteminde ya sag bekin sol bekin atlet olacak yada iki stoperin

Boey olsa olabilirdi su an davinson kadar atlet bir stoper lazim bize oyuncu iyidir zaten psg yapmis

Bunlarin hic biri cok agir oyuncular degil, ama Davinson varken yaninda cok agir gozukebilirler cunku Davinson cok hizli bir defa. Bu oyuncularin hizi cogu elit takimdaki stoperlerden farki degil, biraz Kaan bunlara gore daha agir sayilir.

6 aylik kiralik gelsin bakalim
ama sezon sonu bize ayak bagi olmasin
eger bu sistemde devam edeceksek
hatada yapabilir ama mutlaka atlet stoper ve sag bek bulmaliyiz

Cunku bu sene dikkat edin aponun kaanin berkanin arkasindan delik desik olduk

Su liledeki zenci solak stoper varya aha onun gibi birini alsinlar yoksa hic almasinlar

6 aylik kiralik gelsin bakalim
ama sezon sonu bize ayak bagi olmasin
eger bu sistemde devam edeceksek
hatada yapabilir ama mutlaka atlet stoper ve sag bek bulmaliyiz

Cunku bu sene dikkat edin aponun kaanin berkanin arkasindan delik desik olduk

Su liledeki zenci solak stoper varya aha onun gibi birini alsinlar yoksa hic almasinlar
Tapusunu alamayiz ki zaten, herif net 9 milyon euro aliyor o parayi birakmadan gitmez PSG'den anca PSG ustunu tamamlar veya baska takimdan iyi teklif gelirse gider gibime geliyor. Bize gelirse zaten kiralik olur, bir kismini biz geri kalanini PSG ustlenir.

Tapusunu alamayiz ki zaten, herif net 9 milyon euro aliyor o parayi birakmadan gitmez PSG'den anca PSG ustunu tamamlar veya baska takimdan iyi teklif gelirse gider gibime geliyor. Bize gelirse zaten kiralik olur, bir kismini biz geri kalanini PSG ustlenir.
Ozaman gelsin kiralik ben mesela eren elmaliyi hic begenmem ama acaip atletizme sahip oyuncu gecen sene baris alperi kosuda bayiltmisti

24 yasinda gelisebilir alsalar asla agzimi acmam
Atletizm kazanilmiyor ama savunma kademe hucum biraz biraz gelisiyor oynadikca

Artik futbol kosuya atletizme dondu yavas agir hele savunma oyuncusu klupten iceri sokmayacaksin sahsi fikrim

Para sıkıntıları olsa bile 20 milyon bonservis verip mi alacağız. Başka talipleri de olur ayrıca
Onu bilmiyorum belki zorunlu opsiyonla yazın gelmesi gibi plan yapmış olabilirler. Yazın zaniolo ve köhn ikilisinden 20 civarı bonservis gelecek o parayı yatırma planları yapmış olabilirler.

Ozaman gelsin kiralik ben mesela eren elmaliyi hic begenmem ama acaip atletizme sahip oyuncu gecen sene baris alperi kosuda bayiltmisti

24 yasinda gelisebilir alsalar asla agzimi acmam
Atletizm kazanilmiyor ama savunma kademe hucum biraz biraz gelisiyor oynadikca

Artik futbol kosuya atletizme dondu yavas agir hele savunma oyuncusu klupten iceri sokmayacaksin sahsi fikrim
Eren Elmali hakkinda sabahtan beri dedigim soz: beyni olmayan dumduz oyuncu. Sadece kosmakla oyuncu olunmuyor. Hele bizim gibi takimda asla. Defansif yonu de yok, olsa neyse derdim.

Eren Elmali hakkinda sabahtan beri dedigim soz: beyni olmayan dumduz oyuncu. Sadece kosmakla oyuncu olunmuyor. Hele bizim gibi takimda asla.
Oyle evet ama savunma kismi gelisebilir iyi bir yedek olabilir

Berkan sol bek oynucagina eren oynayabilir
En azindan arkasina sarkan adami yakalayabilir

Gecis savunmasinda bize hiz katabilir

Ama agir bir bek aliyorsan o adamin hizi omru billah artmiyor

Bahsettigim kisim bu iyi bir yedek olabilir
Dusuk maliyetlere kadroya katilabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt