Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 seneye ali sulanmazsa neyimkeşke bizdeyken saçları böyle yapsaymış. topçuya benzemiş

Aynı böyle düşünüyorum zaten iyi bir kadromuz var yeterince yıldız var. Elimizde osimhen var dybala kim? Boşa para verip rezil olmaya gerek yok.Abi bonservis verelim maaş vermeyelim. 10m maaş verip Dybala almak nedir ya. Şıkrinyar a da çok sıcak bakmıyorum. Güncel formunu bilmiyorum tabiki ama süresi çok az. Daha gelecek vaat eden dinamik bir stoper gerekli bence illa 19 yaşında olmasına gerek yok 25 26 yaşlarında Marcao tipi bi stoper gayet iyi olur. Kalitesine bişey dediğimiz yok ama bence soru işareti çünkü oynamıyor.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferin olmayacağına işaret olan ilk cemre düşmüş.Galatasaray,Milan Skriniar'a alternatif olarak Montpellier forması giyen Becir Omeragic ve Lens forması giyen Kevin Danso ile de görüşmelere başladı.(HT Spor-Çağatay Çelik)
Senelerce 70 bin kişilik Diego Armando Maradona Stadını ayağa kaldırdı, şimdi ise 30 Milyon Galatasaray taraftarını başı dik gezdiriyor. Hagiden sonra gelmiş geçmiş en iyisiEkli dosyayı görüntüle 271248
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Omeragic nasıl acaba? İlk piyasaya çıktığında yüksek paralara gidecek denirken çok ciddi nir menisküs sakatlığı yaşamız ve 1 sene futbol oynamamıştı oradan döndü iyi de döndü dediler ama güvenemem şahsen bizim sistemde. Danso iyi adam da pahalıdır.Galatasaray,Milan Skriniar'a alternatif olarak Montpellier forması giyen Becir Omeragic ve Lens forması giyen Kevin Danso ile de görüşmelere başladı.(HT Spor-Çağatay Çelik)