GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eeeeee noldu bana samete aliye serdara ve iki üç kişi daha salladığınız bol likelı mesajlar ne olacak şimdi, okan burukun über bir td hatta gs tarihinin en iyi tdsi ilan edenler ne olacak!!!!

ne fbliliğimiz kaldı ne yediğimiz hakaretler!
forumun iti köpeği bize musallat oldu

dalga geçiyordunuz size madde madde bu adamın niye iyi bir td olmadığını anlattığımızda!

ki biz bunu uçtuğumuz dönemler dile getirdik!

şimdi sallayın bakalım 3 sene sonra dank etti

bu adam yerine adam gibi blr td olsa şusn erden timur hala yönetimdeydi

kötü futbol ve bjnun metin ağabeyisi ve gsiadlılar oklar şehzadeleri okana laf gelmesin diye erden timuru feda ettiler!

Az Alkmaar maçının neyini konuşuyorsunuz.
Avrupada başarılı olmak isteyen takım morata, lemina ve franskowsk'yi ne yapar ne eder bir şekilde uefa listesine yetiştirirdi.
Nelsson'u da göndermezdi.
Berkan, Kaan, jelertli kadronun maç kazanabilecegini mi sandınız bu oyuncular vasat oyuncu etrafında ki oyuncular iyi olursa siritmazlar ama 3 tane vasat oyuncu aynı anda olunca olmuyor iste

Çift forvetle bir Tottenham maçı aldık diye 3-5-2yi oynayabileceğimiz düşünülüyordu( o maçı da verecektik 10 kişi takıma).. Ben baştan beri söylüyorum bu takım Osimhen dönse bile 3-5-2 oynamamali .. Biz dün first touchi bile olmayan barışı sırtı dönük forvet oynatmaya çalıştık :)

Elinde balık var uçurmaya çalışıyorsun hocanın dün yaptigi şey tam olarak buydu ..

3-5-1-1 üstünden ilerlememiz lazım.. Biz niye her maçı 20 dkda çözmeye çalışalım ki rakip kim olursa aynı mantaliteyle sahaya çıkıyoruz .. rize ve fener maçlarına

..Cuesta ...Davinson ....X

.Toreira .

Frankowski. .Lemina.Sara. Barış.

. Yunus .

. Osi .

Şeklinde çıkmalıyız ..

Çift forvetle bir Tottenham maçı aldık diye 3-5-2yi oynayabileceğimiz düşünülüyordu( o maçı da verecektik 10 kişi takıma).. Ben baştan beri söylüyorum bu takım Osimhen dönse bile 3-5-2 oynamamali .. Biz dün first touchi bile olmayan barışı sırtı dönük forvet oynatmaya çalıştık :)

Elinde balık var uçurmaya çalışıyorsun hocanın dün yaptigi şey tam olarak buydu ..

3-5-1-1 üstünden ilerlememiz lazım.. Biz niye her maçı 20 dkda çözmeye çalışalım ki rakip kim olursa aynı mantaliteyle sahaya çıkıyoruz .. rize ve fener maçlarına

..Cuesta ...Davinson ....X

.Toreira .

Frankowski. .Lemina.Sara. Barış.

. Yunus .

. Osi .

Şeklinde çıkmalıyız ..
bu da bi seçenek, dengede götürmen gereken maçlarda çok sağlam bi kurgu olur. zorlu deplere şöyle çıksak her an gol yiyeceğiz stresini de yaşamayız

Gerçekten şu an musleranın Günay’dan ne gibi bir artısı var. Her gelen topun gol olması dışında dün attığı her top kötü ve yarısı bize pozisyon olarak geri dönüyor. Bazı net değişimler yapmadan bu takım nasıl silkelenecek?

Önder Özen: "Galatasaray daha önce Neuchâtel Xamax’a 3-0 kaybetmiş Sami Yen’de de 5-0 yenmişti.

Galatasaray bu turu da çevirebilir hala. Davinson gelecek, Osimhen gelecek. Bu bir futbol maçı olmaktan çıkıp güçlü ile güçlü olmayanın maçı haline gelebilirse, Galatasaray 4-0 yenebilir AZ’yi."

Derbi öncesi az maçının 90 dakikasını 3 farkla önde bitirip uzatmalara götürmek mi yoksa direkt elenmek mi daha iyi

vallah billah biz adsyide yenemeyecektik
o maçda birşeyler olacakdı ve berabere bitecekti

belkide o 2 puanla şampiyon olacağız

Önder Özen: "Galatasaray daha önce Neuchâtel Xamax’a 3-0 kaybetmiş Sami Yen’de de 5-0 yenmişti.

Galatasaray bu turu da çevirebilir hala. Davinson gelecek, Osimhen gelecek. Bu bir futbol maçı olmaktan çıkıp güçlü ile güçlü olmayanın maçı haline gelebilirse, Galatasaray 4-0 yenebilir AZ’yi."
dün kaan satışı olmasa hoca da kaan-metehan mertens-yusuf değişikliklerini zamanında yapsa en kötü beraberlik alırdık zaten. az leş gibi bi takım

şimdi biraz daha bakıyorum gerçekten dk 50 2-1 ken kırmızı kart resmen ihanet...

ne moral ne konsantrasyon ne bir şey...dk 50de bitiyor bizimkilerde maç

fenerlilerin hepsi ağız birliği yapmışlar rövanşta bir ihtimal var falan diye

yemeyin şunları metehan-efe-yusuf demir vs oynamalı rövanşta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt