- 23 Temmuz 2011
- 75.740
- 51.223
- 4.843
Ben yönetecem liboşumŞimdi bu derbiyi kim yönetiyor hakem kim oldu@Melih Sönmez
Yardımcılarım da Sen, @Murat Durmaz @Oral Sevmez @Savaş Barış ve @Emre Altun olacaksiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yönetecem liboşumŞimdi bu derbiyi kim yönetiyor hakem kim oldu@Melih Sönmez
Ben Varda otururum koşmakla ugraşamam şimdi den söylüyorumBen yönetecem liboşum
Yardımcılarım da Sen, @Murat Durmaz @Oral Sevmez @Savaş Barış ve @Emre Altun olacaksiniz.

Var bahsi alacazBen Varda otururum koşmakla ugraşamam şimdi den söylüyorum![]()
Fenere değil bizimkilere sinirliyimDirek 3-4 hakem ismi verip bu hakemlerden biri olacaksa yabancı hakem bizden tamam deseydikte bu açıklamadan daha etkili olurdu bence.
Dursun ve Ali hak mahrumiyeti cezaları var.Ali maçı izlemeye gelecek mi
Yancısı gelir mi o zamanDursun ve Ali hak mahrumiyeti cezaları var.
Dursun ve Ali hak mahrumiyeti cezaları var.
O gün gelsin kesin ameliyat olur. Hastanede yatarak geçirir o haftayı.Şimdi biz şampiyon olursak ibraam bize kupa vermeye mi gelecek
Keşke gelseO gün gelsin kesin ameliyat olur. Hastanede yatarak geçirir o haftayı.
Önder Özen'in de yorumlarının aşırı fanatik olduğu bu yıl çok net görüldü. Oraya yakın, buraya yakın yokmuş kafada Clattenburg bir sürü skandalı olan Acun'un TR'ye getirtip belki de bu işi ayarladığı adam ama oraya yakın buraya yakın yokmuş kafada yersen.Önder Özen: "Biz getirdik yabancı hakemi. Clattenburg geldi SPORTZ uygulamamıza.En azından şunu biliyorum kafada hiçbir şey yok oraya yakın buraya yakın.Ben artık TRİO’yu falan bıraktım SPORTZ’dan dinliyorum hakem yorumunu. Benim için Clattenburg ne diyorsa o."
:red: