GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun devamında 3 merkez orta saha ile oynamayı düşünecek misiniz?

Okan Buruk: "Arada üçlü savunma oynayıp iyi oynadığımız yerler de oldu. Gol yemeye başlayınca, ‘üçlü savunmada çok gol yeniyor’ dediler.

Aslında pozisyon hataları ve top bizdeyken hata yapmamızdan dolayı gol yedik. Bundan sonra da hem dörtlü hem üçlü savunma üzerinden devam edeceğiz."

Tffsinden ,tecsilbahcesine saçma sapan algılar yapılıyor, bir sürü dümen dönüyor.Burda herkes tepkiyi yönetime veriyor aynen kesin ilk bunlara tepki vermek lazım gidip stadi falan yakalım hatta anasını satayım öncelik o zaten.Aciklama gelir neden yapıldı olur gelmez neden yapılmadı olur falan valla bizim kitle kadar toxici yok , herkes ana problem dışında random şeylerden memnuniyetsiz sürekli

Önder Özen: "Biz getirdik yabancı hakemi. Clattenburg geldi SPORTZ uygulamamıza.En azından şunu biliyorum kafada hiçbir şey yok oraya yakın buraya yakın.Ben artık TRİO’yu falan bıraktım SPORTZ’dan dinliyorum hakem yorumunu. Benim için Clattenburg ne diyorsa o."

:red:

Önder Özen: "Biz getirdik yabancı hakemi. Clattenburg geldi SPORTZ uygulamamıza.En azından şunu biliyorum kafada hiçbir şey yok oraya yakın buraya yakın.Ben artık TRİO’yu falan bıraktım SPORTZ’dan dinliyorum hakem yorumunu. Benim için Clattenburg ne diyorsa o."

:red:
Önder Özen'in de yorumlarının aşırı fanatik olduğu bu yıl çok net görüldü. Oraya yakın, buraya yakın yokmuş kafada Clattenburg bir sürü skandalı olan Acun'un TR'ye getirtip belki de bu işi ayarladığı adam ama oraya yakın buraya yakın yokmuş kafada yersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt