GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde osimhen var ama yunus dışında tüm kanat oyuncularımız kazma. Barışın falan yapamadıkları işler adamı çıldırtıyor, fraknovski işte iyi oldu, osimhen oh be demiştir
Valla tek güvencem Frank ve tutarsa Eren ( yani en azından iyi orta yapsın)
Bir de Sara'yı beklemek lazım. O da 10 numara da tutarsa rahatlarız

Valla tek güvencem Frank ve tutarsa Eren ( yani en azından iyi orta yapsın)
Bir de Sara'yı beklemek lazım. O da 10 numara da tutarsa rahatlarız

İcardi de bu sorunları yaşıyordu ama onun keremi vardı, osimhenin kimi var ? Ben 442 oynarsak frankowski yunus kanatları olsun isterim, o zaman da bekte kim oynar bilmiyorum

Ne zamana kadar 1m süresi?
Yeni sezon formalar çıkana kadar. Aslında bu sadece taraftar daha çok alsın diye bir hedef gibi. Puma'da forma başına alınacak para Nike'a göre çok yüksek olduğundan ne kadar çok forma o kadar iyi para. 1 milyon forma satışı 50 milyon euro Puma'dan gelir haber bu tabi bu sezona özgü bir durum da değil sonuçta.

Şu yabancı hakem işi bari bu Tff ve Mhk'nin ipini çekse bu işe yarasa. Gördüğüm bazı kesimlerden ciddi tepki var bu işe.

Çok zor ipini çekmesi dediğim gibi ts yarışın içinde olsa onların epey etkisi olabilirdi ama bu herife ben çok kızmıyorum bunu başkaları kullanıyor çok belli ,kağıt olmadan cümle kuramayan biri bu tarz şeyleri yapamaz

Bu arada ben erdene de kızdım biraz tvye çıktığında bir cisim yaklaşıyor dedi keske aciklasaydi yada bizim yönetime hocaya ne biliyorsa söyleseydi

Öyle verilecek zaten. Tff'nin GS'nin herhangi bir talebini kabul etmeyeceği çok bariz. Bjk falanda yabancı hakem istemeyeceğinden bu maç dışında yabancı hakem vermeyecekler.

Olur da şmp olursak kafamıza vurup hayır fb oldu dyip kupayı alıp onlara verseler twit atıp olaysız dağılıp kaderimize razı olucaz gibi

Ali acun ve hacı merhamet etseler bari o noktadayız

Olur da şmp olursak kafamıza vurup hayır fb oldu dyip kupayı alıp onlara verseler twit atıp olaysız dağılıp kaderimize razı olucaz gibi

Ali acun ve hacı merhamet etseler bari o noktadayız
Kazanılanı alamazlar ama şartları sürekli kendi lehlerine ve istedikleri gibi yapıyorlar.

Bu arada ben erdene de kızdım biraz tvye çıktığında bir cisim yaklaşıyor dedi keske aciklasaydi yada bizim yönetime hocaya ne biliyorsa söyleseydi
Yönetim biliyor ki
Engel olamıyor

Erden de sadece yabancı hakemi kastetmedi zaten son haftalarda yaşananlara bakarsak geleceği öngördü diyelim

Bunlara engel olacak tek kişiydi belki de ve bizim içimizdekiler sagolsun afiyetle yediler

Yönetim biliyor ki
Engel olamıyor

Erden de sadece yabancı hakemi kastetmedi zaten son haftalarda yaşananlara bakarsak geleceği öngördü diyelim

Bunlara engel olacak tek kişiydi belki de ve bizim içimizdekiler sagolsun afiyetle yediler
Engel olamiyor mu yada danışıklı dövüş olmak istemiyor mu inan emin olamıyorum başkan özelinde söylemiyorum ama bu yönetimin içinde fener yanlisi yöneticilerin olduğunu ve onların danışıklı dövüş yaptıklarını düşünüyorum acun ve koç ile
Katılmayan olabilir ama benim düşüncem böyle, bu olay ilk dinlendiği gün hiçbir şekilde yabancı hakem istemiyoruz denmeliydi çünkü sessiz kaldıkça yada bu olsun bu olmasın gibi şeyler ise yaramaz kendi istediklerini yaparlar ,net olarakistemiyoruz sebeblerimiz bunlar deseler şu an böyle saçmalayan ve aciz durumda olmazlardi
Enazindan net bir durusumuz olurdu şu an ne hoca ne yönetim hakem konusunda ne diyor neden diyor makul birseyler soyleyemiyor

Engel olamiyor mu yada danışıklı dövüş olmak istemiyor mu inan emin olamıyorum başkan özelinde söylemiyorum ama bu yönetimin içinde fener yanlisi yöneticilerin olduğunu ve onların danışıklı dövüş yaptıklarını düşünüyorum acun ve koç ile
Katılmayan olabilir ama benim düşüncem böyle, bu olay ilk dinlendiği gün hiçbir şekilde yabancı hakem istemiyoruz denmeliydi çünkü sessiz kaldıkça yada bu olsun bu olmasın gibi şeyler ise yaramaz kendi istediklerini yaparlar ,net olarakistemiyoruz sebeblerimiz bunlar deseler şu an böyle saçmalayan ve aciz durumda olmazlardi
Enazindan net bir durusumuz olurdu şu an ne hoca ne yönetim hakem konusunda ne diyor neden diyor makul birseyler soyleyemiyor
Evet 2 şık var zaten ben diğerine inanmak istemediğim için yazmadım ama olmaz diyemiyorsun.

Sonuçta Erden'i yiyenler de, taraftar ile dalga geçenler de, rakip takım muhabirlerine haber uçuranlar da bizim içimizdekiler.

Herkesi bağlayabilen para ve güç neden içimize kadar girmesin ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt