GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son 8 Aralık’ta Sivas deplasmanında 10 kişi kaldığımızda top oynadık.
Ne oldu lan 3 aydır bu takıma?
sevgili orhan , bi tik iyimser yazmissin . nacizane dusuncem, arada tek tuk maclar disinda ; gecen sezonun 2,yarisindan bugune gerileyen/tek duze bir *oyunumuz mevcut . cokca mac basliklarimizda skorlardan bagimsiz gozlem bazli kendimce deginiyordum bu duruma . suan takke dustu durumu mevcut . tarafim adina, bilhakis coktan bu *durum vardi .bence.

tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

@Suat Kara Geleneksel 5. İkinci Bahar izleme şenliğimiz tekrar başladık üstadım

14. bölümdeyiz. Mahalle esnafı, zabıta amiri Tansu'nun da desteğiyle ve Vakkas önderliğinde Şecaattin'i suçüstü yakalamanın peşinde
Ulaş kardeşini hamile bırakan çocuğu bi temzi dövdükten sonra nezarete atıldı. Ali Haydar çocuğun ailesi ile konuşup şikayeti geri aldırdı. Ve Ulaş kebapçıda işe başladı
Cennet o efsane değişime uğradı ve Tim ile bahar şenliklerinde dans ederek herkesi mest etti, özellikle Timuçin'i

:)

@Suat Kara Geleneksel 5. İkinci Bahar izleme şenliğimiz tekrar başladık üstadım

14. bölümdeyiz. Mahalle esnafı, zabıta amiri Tansu'nun da desteğiyle ve Vakkas önderliğinde Şecaattin'i suçüstü yakalamanın peşinde
Ulaş kardeşini hamile bırakan çocuğu bi temzi dövdükten sonra nezarete atıldı. Ali Haydar çocuğun ailesi ile konuşup şikayeti geri aldırdı. Ve Ulaş kebapçıda işe başladı
Cennet o efsane değişime uğradı ve Tim ile bahar şenliklerinde dans ederek herkesi mest etti, özellikle Timuçin'i

:)

sevgili ali - oncelikle selamlar sevgiler ,

nacizane hafta da bir iki kez ikinci bahar soundlarini arka planda acik birakiyorum.
bu arada , su sira -ince saz- muzikleri ruhuma iyi geliyor .

alintidaki bolume dair anektodu yazarken - bir isme ayri deginmek gerekir ,
ikinci bahar dizisinin meshur ikonik rollerinden olan ; secaattin - merhum ozkan ugur da 2023 de aramizdan ayrilmisti.
diziye derinlik katan oyunculardandi .

dizi de melek rolunde yer alan - yasemin conka - cok yetenekli oyunculugu ile kariyerin de isik gibi parlamaya devam ediyor. su sira inci taneleri dizisinde usta oyuncu guven kirac ile partner olarak yer aliyorlar .
oyunculugunu cok begendigim bir oyuncudur yasemin conka .

su sira bende ikinci bahar yapabilirim. plase aramizda kalsin dizisi veya yakin donemden benzer vibe da ; guzel gunler.

saygi ve selamlar.

sevgili ali - oncelikle selamlar sevgiler ,

nacizane hafta da bir iki kez ikinci bahar soundlarini arka planda acik birakiyorum.
bu arada , su sira -ince saz- muzikleri ruhuma iyi geliyor .

alintidaki bolume dair anektodu yazarken - bir isme ayri deginmek gerekir ,
ikinci bahar dizisinin meshur ikonik rollerinden olan ; secaattin - merhum ozkan ugur da 2023 de aramizdan ayrilmisti.
diziye derinlik katan oyunculardandi .

dizi de melek rolunde yer alan - yasemin conka - cok yetenekli oyunculugu ile kariyerin de isik gibi parlamaya devam ediyor. su sira inci taneleri dizisinde usta oyuncu guven kirac ile partner olarak yer aliyorlar .
oyunculugunu cok begendigim bir oyuncudur yasemin conka .

su sira bende ikinci bahar yapabilirim. plase aramizda kalsin dizisi veya yakin donemden benzer vibe da ; guzel gunler.

saygi ve selamlar.
Deneyelim üstad

Yasemin Conka'yı severiz tabi üstad. Şecaattin bence Samatya'da var. Gitsem bulurum yani. Bu kadar kaliteli ve güzel oynanır

Az önce Timuçin rolündeki Barış Dinçel'in rahmetli Savaş Dinçel'in oğlu olduğunu öğrendim. Çok değerli bir sanatçıydı Savaş Dinçel. Müjdat Gezen'in de çok yakın arkadaşıydı bilirsin

Meral Okay da rahmetli oldu. Büyük, çok büyük bir üreticiydi. Yine rahmetli ve değerli Yaman Okay'ın karısıydı bilirsin

Bir bir göçüp gidiyor Cumhuriyet'in değerleri olan bu güzel insanlar

Tmm abey , Alanyaya 3 atarak başlıyoruz biiznillah
Çok önemli değil mi ya
Abi kazanırsak fark 7
Haftaya cuma oynuyoruz onu kazanırsak fark 10
fener pazar oynayacak
baskıya bakar mısın
Yeter artık biz de bir patlayalım 2 aydır her maç patlama bekliyoruz
Zaten bu sene şampiyon olalım seneye ara verecem abi başlarım gaassarayına daaa futboluna daaaa
yeter ölcez

Muslera çook büyük bir şanstı bizim için. 25 yaşında o performansta bir kaleci. Şimdi böyle 25 yaşinda o yetenekte bir kaleci bulmak lazım

Okanlı olursa transfer yapılmamalı

Günay
Şalai sançez nelson jakobs
Lemina sara
Barış yunus zaniolo
Morata

Yeterli

Okansız olursa da hocaya göre değişir td öner yapim
Düzgün antrenman yaptıran bir teknik heyet + şerefli bir federasyon ve hakem grubu olsa, şu kadro bile ligde rahat şamp olurdu vallahi.

Ben sampiyonluga cok inanmiyorum
Genelde oyuna bakarim gecen sene fenerin sampiyon olamayacagini biliyordum az gol yiyen iyi oynayan bir takimdik

Bu seneye bakiyorum ligin ikinci yarisinin basindan beri fazla bile puan topladik

Ornegin Rize maci son saniye direkten iceri girdi bodrum maci direkten iceri girmedi Trabzon maci abdul cikardi son saniye biz attik konya maci osimhen penaltisi ile kazandik antep deplasmani kutucunun ilk dakika golu ile kazandik

Topladigimiz puan oynadigimiz oyununun hakki degil osimhen ve formanin ismi kazandi

Bende sunu anlamiyorum
Bu ligde bizden daha cok hakeden ve iyi oyniyan takimmi varda inanmiyorsunuz sampiyonluga?
Kim olacak sampiyon?

5 gün iyi dinlendik be hocamız sayesinde. Umarım biraz olsun akıllanmıstir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt