GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unutma unutturma

1746522891530.webp

Kiz arkadasima ve kendime kisisellestirilmis 2 forma, 3 corap (2 icardi, 1 osimhen maskeli), sticker, Osimhen maskesi siparis verdimg gsstore'da...

kargo dahil 123€, resmen bedava..

sampiyonlukta bizim de tuzumuz olsun

şu konunun kilidini acsalarda biraz eglensek ya.

Bayagi bomba yorumlar var :d

şu konunun kilidini acsalarda biraz eglensek ya.

Bayagi bomba yorumlar var :d

Melih musait olunca sayfalara tek tek baksana neredeyse her sayfada yorumu olan bir ust akil var 😂😂

Sezon basina bir donseniz ne tur mesajlar bulursunuz var ya. Burada bir cok kisi sampiyon olamayacagiz gibi mesajlar atmisti, bazilarini hatirliyorum ama alintilamak istemiyorum suan. Hele yaz donemi acilan transfer nobet konularina bir bakin derim.

Sezon basina bir donseniz ne tur mesajlar bulursunuz var ya. Burada bir cok kisi sampiyon olamayacagiz gibi mesajlar atmisti, bazilarini hatirliyorum ama alintilamak istemiyorum suan. Hele yaz donemi acilan transfer nobet konularina bir bakin derim.
Sene basiyla 7-8 hafta kala 4 puan ondeki gsye sampiyonluk verir demek ayni sey degil.

Hangi takimi tuttugunun farkina varmali insanlar yaw bu ne ezikliktir

Fb puan kaybetmez denmeye baslaniyor her ocak ayindan itibaren :asd:

Akillanmiyor da insanlar

Ben dedim olamayız diye.Sezon başı değildi galiba bu ard zoruyla osimhenin bireysel golüyle ıkınarak gittiğimiz zaman veriyorduk şampiyonluğu burada hata yok.Rakibin hocası fazla kötü çıktı şampiyon olduk işte ne güzel.:asd:

Sene basiyla 7-8 hafta kala 4 puan ondeki gsye sampiyonluk verir demek ayni sey degil.

Hangi takimi tuttugunun farkina varmali insanlar yaw bu ne ezikliktir

Fb puan kaybetmez denmeye baslaniyor her ocak ayindan itibaren :asd:

Akillanmiyor da insanlar

Bir de sampiyonlugu masa basinda sattik diye ithamda bulunanlar bile vardi, neymis Dursun Ozbek'e siyasi baski varmis o da sampiyonlugu satacakmis. Hangi kulubu tuttugunu harbiden bilmeyenler var maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt