Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.506
- 58.772
- 3.383
unutma unutturma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asker10 olsa olmaz mı
Taraftarımızın takımıza olan güvenini gözler önüne süren bir anket
GSC Anket Konu 'Sizce Şampiyonluk Gitti mi?'
Bence gitti. Okana hiçbir oyuncunun saygı duyduğunu düşünmüyorum mücadale anlamında bitikler. Ayrıca 100 milyon euro harcayıp dünyanın en yeteneksiz oyuncularını almışlar ve başımızda açık açık rakibimizi destekleyen bir tff var zor dostum zor.
- Murat Hülagü
- Cevaplar: 487
- Forum: GSCimbom Cafe
şu konunun kilidini acsalarda biraz eglensek ya.
Bayagi bomba yorumlar var :d
Sene basiyla 7-8 hafta kala 4 puan ondeki gsye sampiyonluk verir demek ayni sey degil.Sezon basina bir donseniz ne tur mesajlar bulursunuz var ya. Burada bir cok kisi sampiyon olamayacagiz gibi mesajlar atmisti, bazilarini hatirliyorum ama alintilamak istemiyorum suan. Hele yaz donemi acilan transfer nobet konularina bir bakin derim.

Trabzonsporlu motz bile baltayi tasa vurmus
Ben dedim olamayız diye.Sezon başı değildi galiba bu ard zoruyla osimhenin bireysel golüyle ıkınarak gittiğimiz zaman veriyorduk şampiyonluğu burada hata yok.Rakibin hocası fazla kötü çıktı şampiyon olduk işte ne güzel.Sezon basina bir donseniz ne tur mesajlar bulursunuz var ya. Burada bir cok kisi sampiyon olamayacagiz gibi mesajlar atmisti, bazilarini hatirliyorum ama alintilamak istemiyorum suan. Hele yaz donemi acilan transfer nobet konularina bir bakin derim.

Trabzonsporlu motz bile baltayi tasa vurmus
Fikirlerine deger verdigim.biriydi.
Sene basiyla 7-8 hafta kala 4 puan ondeki gsye sampiyonluk verir demek ayni sey degil.
Hangi takimi tuttugunun farkina varmali insanlar yaw bu ne ezikliktir
Fb puan kaybetmez denmeye baslaniyor her ocak ayindan itibaren
Akillanmiyor da insanlar