Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
2 benfica gördü ya şimdi simeone gibi dolaşıyodur ortalıktakerem adlı avelin futbolla ne ilgisi var da hocaya fikir beyan edebiliyor şunu yanlış yapıyorsun diye yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 benfica gördü ya şimdi simeone gibi dolaşıyodur ortalıktakerem adlı avelin futbolla ne ilgisi var da hocaya fikir beyan edebiliyor şunu yanlış yapıyorsun diye yaw
3 kontenjanı boş bırakmak inanilmaz rezil bir amatörlük. Hala şaşkınımÖyle bir hava varki sanki şampiyon olmayalım ama Avrupada son 16 yapalım yeter.
Yahu ikisini birden yapmak zor muydu?
Hangi akılla 3 kontenjanı boş bıraktık.
Şimdi ne güzel ligde rotasyon yapıp Avrupa'ya asılabilirdik. Her şey müsaitti
Sosyal medya kapatilsa keskelige sallayın bu sene de şampiyon olmayalım gerek yok önemli olan avrupa diyen kafa , harbi harbi mal kafa benim gözümde
bu kadar salakça bir düşünce olamaz.
seneye avrupa liginde oynayınca görürüm o zaman ben sizi , elin mal oğlu mallarını doya doya izlersiniz şampiyonlar liginde o zaman
Eksik yazmışım.Öyle bir hava varki sanki şampiyon olmayalım ama Avrupada son 16 yapalım yeter.
Yahu ikisini birden yapmak zor muydu?
Hangi akılla 3 kontenjanı boş bıraktık.
Şimdi ne güzel ligde rotasyon yapıp Avrupa'ya asılabilirdik. Her şey müsaitti
Hayır her ikisi de önemlilige sallayın bu sene de şampiyon olmayalım gerek yok önemli olan avrupa diyen kafa , harbi harbi mal kafa benim gözümde
bu kadar salakça bir düşünce olamaz.
seneye avrupa liginde oynayınca görürüm o zaman ben sizi , elin mal oğlu mallarını doya doya izlersiniz şampiyonlar liginde o zaman
Tedescoyu yedirmeyiz!!!saça göre archie brown tedescoyu dövmeye yeltenmiş
hainoğlu tedesconun kapısını tıklatıp içeri girerek hocam yanlış taktik veriyorsun demiş
Sadece lige baksak maestro, kozlowski alınabilirdi ucuza3 kontenjanı boş bırakmak inanilmaz rezil bir amatörlük. Hala şaşkınım
Sadece lige baksak maestro, kozlowski alınabilirdi ucuza
Özellikle geçen sezon Acun çok beslemişti medya ayağını. Bu sezon artık başkan da gidince herkes eteğindeki taşları dökecek.Ali heriflere baglılık testi falan mi ne yaptirdıysa gittigi gibi 2 gün olmadan. Topçularin yerli yabanci olay çikartması da garip yav.
En geç 2027 yılında geri döner zatenAli heriflere baglılık testi falan mi ne yaptirdıysa gittigi gibi 2 gün olmadan. Topçularin yerli yabanci olay çikartması da garip yav.