GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir hava varki sanki şampiyon olmayalım ama Avrupada son 16 yapalım yeter.
Yahu ikisini birden yapmak zor muydu?
Hangi akılla 3 kontenjanı boş bıraktık.
Şimdi ne güzel ligde rotasyon yapıp Avrupa'ya asılabilirdik. Her şey müsaitti
3 kontenjanı boş bırakmak inanilmaz rezil bir amatörlük. Hala şaşkınım

tedescoyu gariban buldular yemeye çalışıyorlar abi yedirmeyiz, mazlumun yanında bi milletiz biz her daim

lige sallayın bu sene de şampiyon olmayalım gerek yok önemli olan avrupa diyen kafa , harbi harbi mal kafa benim gözümde

bu kadar salakça bir düşünce olamaz.

seneye avrupa liginde oynayınca görürüm o zaman ben sizi , elin mal oğlu mallarını doya doya izlersiniz şampiyonlar liginde o zaman

lige sallayın bu sene de şampiyon olmayalım gerek yok önemli olan avrupa diyen kafa , harbi harbi mal kafa benim gözümde

seneye avrupa liginde oynayınca görürüm o zaman ben sizi , elin mal oğlu mallarını doya doya izlersiniz şampiyonlar liginde o zaman
Sosyal medya kapatilsa keske

Öyle bir hava varki sanki şampiyon olmayalım ama Avrupada son 16 yapalım yeter.
Yahu ikisini birden yapmak zor muydu?
Hangi akılla 3 kontenjanı boş bıraktık.
Şimdi ne güzel ligde rotasyon yapıp Avrupa'ya asılabilirdik. Her şey müsaitti
Eksik yazmışım.
Demek istediğim bizim gibiler Avrupada başarı istiyoruz diyorlar sonra diğerleri lig de önemli vs vs diyorlar.
Ben daha ligde şampiyon olmayalım ama Avrupada başarılı olalım diyeni görmedim.
Derdimiz çok basit. Ikisini de istiyoruz.

Hayır her ikisi de önemli

Benim için kriter 300 milyonluk kadro ile ıkına ıkına kazanmamak güzel bir oyun izlemek

Okan'a en çok bu noktada kızıyorum

4 sene oldu halen adam akıllı bir set oyunumuz yok

Bunu da kabullenmeyin bir zahmet

Sadece lige baksak maestro, kozlowski alınabilirdi ucuza

Maestro hakikaten ilginc adam...Normal siyahi kalibinin disinda gecen sezon da goze batiyordu ama kulubu cok kotuydu.. 3 tane 90 dksini izledim bu sezon biri fenere karsi herif ciddi ciddi top kaybetmiyor.. Alanyanin on taraf yeteneksiz ordusu buna ragmen toplari cok akilli kullaniyor..
Oyun akli olarak badoudan mensahtan falan daha farkli bir herif onlarda temel ozellik delicilikti ama son tercihler hataliydi bu herif baya baya komple bir orta saha..
Su herifi bedava aldilar ne kaybederdik 1 kontenjan alti ustu dedigin gibi 3 bosluk kaldi..

Ali heriflere baglılık testi falan mi ne yaptirdıysa gittigi gibi 2 gün olmadan. Topçularin yerli yabanci olay çikartması da garip yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt