GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

konudan bağımsız bugün çok komik birşey işittim

burada (isviçreden) herifin teki trde bir osmanlı dizisinde figuran olmak için 10 bin euro ödemiş

ulan fanatikde gsli tek gs forması 2011 de ki sarı forma
gsye para ver desen vermez figuranlığa 10 bin euro vermiş 😂

Bakın ben bu kez inanıyorum güveniyorum.

Transfer sezonu başlar başlamaz 3 onbirli bir kadroya kavuşacak ve birini ziraatte, birini ligde, birini evropada kullanabileceğiz.

Sonunda tespih tamamlanacak.

Bekliyoruz...
SmartSelect_20251217_224731_Gallery.gif

Bizim vizyonsuzlara biri söylemesi lazım. Transferin son gününde alınan adam ne zaman takıma uyum sağlayacak ne zaman takımla çalışacak da iş tutacak. Bu arada deniz Ertaşin geleceği çok parlak acayip bir kaleci kumaşı var.
Alıp 2. Kaleci yapmak lazim

ocak'ın 28ine kadar kalıp kalamayacağımız belli olmayacak

o zamana kadar beklemek gibi avellik yapmazlar diyeceğim de emin olamıyorum tam bunlarlık hareket
Transfer her turlu yapilmali. Yusuf ve kutucuyu kesin gönderip 2 tane u23 alinmali. Sonra tura göre para gömmek istiyorlarsa onu beklesinler. Ama dedigim u23 topcular hemen 2 ocak aciklanip super kupa macinda sahada olmali

Guzel hayal kuruyorum degil mi?

Transfer her turlu yapilmali. Yusuf ve kutucuyu kesin gönderip 2 tane u23 alinmali. Sonra tura göre para gömmek istiyorlarsa onu beklesinler. Ama dedigim u23 topcular hemen 2 ocak aciklanip super kupa macinda sahada olmali

Guzel hayal kuruyorum degil mi?
Değil rengim hayal degil. Ağustosta bizim mal troller transferi patlatmasa elliot gibi isimler şu an bizdeydi. Eleman villada bile yedek yedek takılıyor. Kiralık çekecektik. Böyle bir sürü fırsat var ama bizimkiler birkaç isme odaklanıp kalıyor

net 10 numaraya alırım NET

osimhenle müthiş ikili olurlar
Yumuşak topçudan bir şey olmaz Masonum. Afrikalı topçunun yavaş veya yumuşak olanından uzak durmak lazım. Bu herif hem yumuşak hem de ortalama bir atletizmi var. Tekniği iyi sadece. Bizde iş yapabileceğini sanmıyorum. Bir de bu herif zaten Santrafor değil miydi. 10 numara nerden çıktı.

Yumuşak topçudan bir şey olmaz Masonum. Afrikalı topçunun yavaş veya yumuşak olanından uzak durmak lazım. Bu herif hem yumuşak hem de ortalama bir atletizmi var. Tekniği iyi sadece. Bizde iş yapabileceğini sanmıyorum. Bir de bu herif zaten Santrafor değil miydi. 10 numara nerden çıktı.

10 noda oynuyor
yauv ne yumuşağı
çocuk sek erkek fbye koymuşluğu var

Geri
Üst Alt