GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Yerli oyuncularımızın yaşadıkları düşüşün Dünya kupasıyla alakalı da olabileceğini düşünüyorum. Uğurcan, Apo, Barış. Bunlar hedef gösterilen oyunculardı. Hem yaşadıkları başarısızlık, hem de bu kadar yerden yere vurulmalarını muhtemelen kafaya takmışlardır. E tabi burda da teknik direktörün devreye girip, adamları tekrar motive etmesi lazım.

Stuttgart, Aston Villa, Lille, Feyenoord ve Aek de bizim maclara hedef maci ve mutlaka puan alinmasi gereken mac olarak bakiyor

Öyle mutlaka yenmeliyiz demekle olmuyor

Dünkü mactan bagimsiz ilk 24 bu sene asiri zor

Stuttgart, Feyenood, Lille ve Aek maçlarından en az 9 puan çıkmalı. 8 bile yetmeyebilir. Diğer 3 zor maçta bir sürpriz hedefleyeceğiz, özellikle içerde Aston Villa hedef maçı olabilir.

Yani bazı şeyleri değiştirmek lazım bunu taraftar olarak ben değiştiremem sara yerine artık ugoyu,nhagayı denemesi lazım.Stoperde bitshiabu denemesi lazım , forvette orjini forvet adamı oynatması lazım.Hiçbir şey denemeden sürekli aynı şeyle farklı sonuç beklemek olacak iş değil.Yoksa elbet tabii sportinge yenilebilirsin ancak sürekli aynı şeyi deneyerek de yenilemezsin yani.

Elimizde daha iyi bir yönetim ve daha iyi bir hocamız olsa.Bu harcanan paralar ile 2 yılda bir ilk 24 garanti ve çeyrekte zorlanırmış.En azından bizim seviyemizdeki takımlara karşı korkulu takım olurduk.Olacak gibi olup olmayan takım halindeyiz.Ama olacağına ben inanmıyorum okan buruğa fazla duygusal olarak bakanlar öyle görüyor.

Galatasaray Spor Kulübü'ne açık çağrımdır.

Güzide forumumuzdaki 1000 futbol ordinaryus içinden 3 tane seçin. Maaşlarini ben ödeyecem yeterki rezil oluşlarıni bize izletin.

Sonra görelim bakalım bir daha futbol konuşuyorlar mı

Geri
Üst Alt