GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Roma'yı izledim de kadroları hala traş, bi değişiklik göremedim. Belli ki tek fark gasperini olmuş ama kadro da önemli faktör hoca bir yere kadar götürür
Orta sahalarıyla maçı alırlar aksi sürpriz olur. ifbde bartug oynayacakmis herhalde malen da bayağı formda

Taraftar hayal eder ama brazen gercekleri gormek gerekir ve klup idari ve teknik yonetimi dogru yola durtmesi gerekir.

Dünkü penaltıya kadar empati yapalım kendimizi sporting taraftarı yerine koyalım kendi evimizde bu kadar ezilsek ne düşünürdünüz. Ama futbol malesef işte her zaman istediğimiz olmuyor hakem , şans vs. bazı faktörler yüzünden dün olmadı. Bu faktörler bizim yanımızda olsaydı ve kazansaydık biz deli gibi mutlu Lizbon taraftarı da bizim yaşadıklarımızı yaşayacaktı . Kötü oynayan bazı oyuncularımız evet var ama umutta var . Sadece kadronun dar olması beni korkutuyor.

ben meseleye şöyle bakıyorum

bu bir şampiyonlar ligi maçı ve ilk yarıda baya iyi bir oyun var deplasman için hatta 1-2 karar lehimize olsa belki maç da geleiblirdi

bu demek değil ki hoca ve takım sorunsuz hatta bilenler bilir ben okan buruk ile avrupada çok beklentisi olan biri de değilim

ama yine de takım lider, 4 sene şampiyon ve fena olmayan bir oyun vardı

kredi açmak gerekir

böyle devam ederse zaten beraber gömeriz

Hastalık bu futbol kanalının maç analizini izledim, Sara’ya kötü diyodum izlemeden önce, şimdi hainin bir tık üstü diyorum.

Bütün kritik pozisyonlarda onun lakayıtlığı,şımarıklığı, umarsızlığı. Hem hücumda ama daha çok defansta!

10-15 kim veriyosa satalım gitsin Ocak 1de.

6 kişi gibi koşarken prese katılmayarak bütün emekleri heba ettiği yetmezmiş gibi bir de üstüne gol yediriyor.

Sarayı çıkar Ugochukwuyu al yenermişiz bu maçı.

Zaten Batrakov varken Sara’nın güya iyi olan ofansif meziyetlerine de o kadar da ihtiyaç yok. Zaten 5 topun 4üne kız gibi vuruyor.

Yazıklar olsun!!!

Bu sevk maddelerinin hiç bir önemi yok alt ceza sınırı bile uygulanmadıktan sonra. 2-5 arası deniliyor 1 maç veriliyor. Bunun bile doğrusunu uygulayamıyorlar. Sadece bu sevke özel değil hep görüyoruz bunu, bizim lehimize de olmuştur muhakkak.

Hastalık bu futbol kanalının maç analizini izledim, Sara’ya kötü diyodum izlemeden önce, şimdi hainin bir tık üstü diyorum.

Bütün kritik pozisyonlarda onun lakayıtlığı,şımarıklığı, umarsızlığı. Hem hücumda ama daha çok defansta!

10-15 kim veriyosa satalım gitsin Ocak 1de.

6 kişi gibi koşarken prese katılmayarak bütün emekleri heba ettiği yetmezmiş gibi bir de üstüne gol yediriyor.

Sarayı çıkar Ugochukwuyu al yenermişiz bu maçı.

Zaten Batrakov varken Sara’nın güya iyi olan ofansif meziyetlerine de o kadar da ihtiyaç yok. Zaten 5 topun 4üne kız gibi vuruyor.

Yazıklar olsun!!!
Orhan Uluca da hiç beğenmemiş hoca veya yardımcıları bunu nasıl göremiyor anlamadım
Veya görüyorlar ama elde benzer profil yok diye mecbur kalıyorsa da farklı bir oyun planı bulması lazım

Okan Buruk a gostermek lazim Roma nasil oynuyor defansta geri pas yapiyorlar mi yapmiyorlar mi?Adamlar kendi oyununu oynuyor

Okan Buruk a gostermek lazim Roma nasil oynuyor defansta geri pas yapiyorlar mi yapmiyorlar mi?Adamlar kendi oyununu oynuyor

romalılar da okan burukun fenere yıllardır maçlarda kurudğu üstünlüğü gösterebilirler renktaş maçtan önce örnek olarak

fener çok iyi bir kıstas değil gibi

Osimhen olsa deplasmanda da yenerdik
Sorun burada zaten tek bir oyuncu var diye kazanıp yok diye ikinci yarı yokları oynayacaksan boyle şansa kalıyor işin. Tamam Osimhenin muadili yok belki ama en azından Osimhensiz de var gibi oynamaktan vazgecmek lazım.
Gecen sene ligin sonunda bile gorduk, sampiyonlar liginde hep yaşadık böyle oynayınca takım en iyi tek yarı cıkartabiliyor ikinci yarı tamamen bitiyor.

Sorun burada zaten tek bir oyuncu var diye kazanıp yok diye ikinci yarı yokları oynayacaksan boyle şansa kalıyor işin. Tamam Osimhenin muadili yok belki ama en azından Osimhensiz de var gibi oynamaktan vazgecmek lazım.
Gecen sene ligin sonunda bile gorduk, sampiyonlar liginde hep yaşadık böyle oynayınca takım en iyi tek yarı cıkartabiliyor ikinci yarı tamamen bitiyor.
City'de Rodri sakatlandı dağıldı adamlar tek oyuncu dediğin dünyanın en iyi 5 santrofurundan biri olsun bir zahmet bu kadar eksikliğini aramamız.

Geri
Üst Alt