GSC İtiraf

Forumda yıllarca gerçek ismimi kullandım. Birgün googleda ismimi aratınca yazdığım mesajların hepsi önüme geldiğinde isim değişikliği talep ettim. Moderatörlük yaptığımda foruma TCmide vermiştim. Allahtan forum birkaç senede bir çöküyorda eski mesajlar vs hepsi siliniyor :asd:

Forumda yıllarca gerçek ismimi kullandım. Birgün googleda ismimi aratınca yazdığım mesajların hepsi önüme geldiğinde isim değişikliği talep ettim. Moderatörlük yaptığımda foruma TCmide vermiştim. Allahtan forum birkaç senede bir çöküyorda eski mesajlar vs hepsi siliniyor :asd:
Mesajlar silinmiyor reis.

Indexi bozuluyor yoksa forumda yine.

Eskiden Fenerbahçeli olanlar bunu söylemeye cesareti yoktu. Bu başlık sayesinde insanlar itirafta bulunuyor.

Eskiden Fenerbahçeli olmak ayıp değil arkadaşlar. Cezai ehliyeti bulunmayan insana "sen neden Fenerbahçeli'ydin?" diye sorulmaz. Hatta otuz yaşını aşmış ve Galatasaraylı olmuş Fenerbahçeli'yi bile yargılayamayız. Hoşgeldin deyip kucak açmalıyız.

eskiden fbli olanlari forumda gormek zoruma gidiyor
yonetimin el atmasi gereken bir mesele

Renklerimiz ile ilgili görüşlere saygı duymakla birlikte, sarı ve kırmızı yanyana olduğunda nasıl sevilmez diye de düşünmüyor değilim
:kırmızıkalp: :sarıkalp:
Hakkaten abi. Hele ki Ali Sami Yen'in tarif etmiş olduğu sarı ve kırmızımız...

Yan yana bu kadar yakışan başka renk kombinasyonu bulunmuyor.

Geri
Üst Alt