GSC Üyeleri Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimi Destekliyor?

Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimin Kazanmasını İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .
Herkes müsterih olsun.

VD2WPy.png

PROF. DR. Ahmet OZDOGAN'i destekleyerek bir kez daha insandan anladigimizi kanitlamisiz

Ali FATINOGLU konusunda da icim cok rahat ornegin

iyi ki o dönem forumda değilmişim :D büyük rezalet :D

forumu suclayamam . diger 2 aday kim ? bugun fatinoglu nasil reklam dendiyse ahmet ozdogan da oyleydi , simdi nerede ? cikti 1-2 kez sonra kayboldu gitti , aday bile olamiyor artik

kiran desen , zaten kendi beyanatlari bile "tek adayli secim olmasin diye giriyorum" seklindeydi

dursun o esnada , GS de gecmisi silik olsa da az cok olan , otellerini kongrelere acan ,aysal zamaninda ve yarsuvat doneminde isin icinde bulunan biriydi

ayrica suru psikolojisi ile de oraya cok oy isaretleyen oldugunu goren de isaretlemistir

burada sorun , forumun suclanmamasi , ama genel kurulun da suclanmamasi gerekirdi , cunku biz de dursun u tanimiyorduk , ben o secimde istanbulda degildim sanirim ama oy veren kimseye de laf edemem o gunun sartlarinda .. dogru duzgun aday yoktu ve dursun henuz bugunku gibi nefret edilen biri de degildi

ama bakiyorsun ,adam forumda dursun a oy vermis , ama genel kurulda dursun a oy verene cemkiriyor , bu da anlamsiz

Aziz Yıldırım ın tekrar neden başkan olmak istediğini anlamak pek zor değil.
Çünkü AY halen 3 Temmuz travmasının tehdit olmaktan vazgeçmediğine inanıyor. (Ki bence de kesinlikle öyle)

Fenerbahçeyi de tabiri caizse kendi çocoğu gibi sevip koruma içgüdüsüyle davranarak %100 sağlam ve güvenilir ve dahası riskli ellere teslim etmeme mücadelesi verebilecek bir alternatif bulmadan teslim etmeye de gönlü razı olamıyor.
Bir gün Hak Emri Vâsıl olup geri çağrıldığı gün geldiğinde de fenerbahçenin karşılaşmasından korktuğu o durumun esiri olmuş halde olduğunu görerek/bilerek gitmek istemiyor.
İnanın bana bu durumu engelleyebilmek ve fenerbahçesini güvende tutarak son nefesini verebilmek uğruna, gerekirse ölene kadar da başkanlık veya herhangibir başka şekilde kendi kanatları altında emniyette tutabilme içgüdüsüyle hareket ediyor şu anda.
Ne başkanlık seçimleri, ne avrupa nede Türkiye başarıları umurunda değil kesinlikle..

TEK DERDİ BU SAVAŞI ve BERABERİNDE FENERBAHÇEYİ DE KAYBETMEMEK..

Ali koca veren 8 üye FBlidir. Banlayin

forumu suclayamam . diger 2 aday kim ? bugun fatinoglu nasil reklam dendiyse ahmet ozdogan da oyleydi , simdi nerede ? cikti 1-2 kez sonra kayboldu gitti , aday bile olamiyor artik

kiran desen , zaten kendi beyanatlari bile "tek adayli secim olmasin diye giriyorum" seklindeydi

dursun o esnada , GS de gecmisi silik olsa da az cok olan , otellerini kongrelere acan ,aysal zamaninda ve yarsuvat doneminde isin icinde bulunan biriydi

ayrica suru psikolojisi ile de oraya cok oy isaretleyen oldugunu goren de isaretlemistir

burada sorun , forumun suclanmamasi , ama genel kurulun da suclanmamasi gerekirdi , cunku biz de dursun u tanimiyorduk , ben o secimde istanbulda degildim sanirim ama oy veren kimseye de laf edemem o gunun sartlarinda .. dogru duzgun aday yoktu ve dursun henuz bugunku gibi nefret edilen biri de degildi

ama bakiyorsun ,adam forumda dursun a oy vermis , ama genel kurulda dursun a oy verene cemkiriyor , bu da anlamsiz

ben espri amacıyla yazdım o gönderiyi yoksa dursun özbek yarsuvat yönetimi ile şampiyonluk yaşamış ve o geçiş dönemini idare etmişti ve geçiş döneminde ki iyi performansı sayesinde burada aday olup herkes tarafından onay görmüş gibi bir durumu vardı o yüzden forumun oyu çok normal ki büyük ihtimal üye olsam bende verirdim o geçiş dönemindeki performansına bağlı olarak tabi ondan sonra berbat yöneteceğini kimse bilemezdi gider herkes kıran'a verirdi özbek kadar kötü yönetilmezdik en azından

Aziz Yıldırım'ın futbolu ve medyayı manipüle etmesinden bıkan ve sakin huzurlu futbol hayali kuran, fair-play'in gerçekleşeceği umuduyla Ali Koç'u destekleyen @Kemal Nennioğlu , @Ömer Tezcan , @Recep Yıldırım , @Tamer Tuna , @Furkan Korkmaz , @Muzaffer Sutcuoglu , @Oğulcan Aksoy tebrik ederim.

Sadece futbol konuşulacağı günlerin ümidiyle yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.
İlk başkanlık konuşmasında AY yi yönetime davet edecek sandım bi ara..;D
Fazla olumlu olması arkaplanda bazı başka hesapların kamuflajı olabileği ihtimalini çağrıştırıyor.. :unsure:

İlk başkanlık konuşmasında AY yi yönetime davet edecek sandım bi ara..;D
Fazla olumlu olması arkaplanda bazı başka hesaplar olabileği ihtimalini çağrıştırıyor.. :unsure:

Dün seyretmedim. Ama takip ettiğim kadarıyla evet çok olumlu konuşmuş. Açıkçası bizi ilgilendirmez. Ne yaparlarsa yapsınlar! Aziz Yıldırım da azalarak bitecektir. Ayrıca "Büyük resim" aramayı artık bir kenara bırakalım derim ben Tamer Bey.

Geri
Üst Alt