Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Herkes müsterih olsun.
![]()
PROF. DR. Ahmet OZDOGAN'i destekleyerek bir kez daha insandan anladigimizi kanitlamisiz
Ali FATINOGLU konusunda da icim cok rahat ornegin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes müsterih olsun.
![]()
iyi ki o dönem forumda değilmişimbüyük rezalet
![]()
forumu suclayamam . diger 2 aday kim ? bugun fatinoglu nasil reklam dendiyse ahmet ozdogan da oyleydi , simdi nerede ? cikti 1-2 kez sonra kayboldu gitti , aday bile olamiyor artik
kiran desen , zaten kendi beyanatlari bile "tek adayli secim olmasin diye giriyorum" seklindeydi
dursun o esnada , GS de gecmisi silik olsa da az cok olan , otellerini kongrelere acan ,aysal zamaninda ve yarsuvat doneminde isin icinde bulunan biriydi
ayrica suru psikolojisi ile de oraya cok oy isaretleyen oldugunu goren de isaretlemistir
burada sorun , forumun suclanmamasi , ama genel kurulun da suclanmamasi gerekirdi , cunku biz de dursun u tanimiyorduk , ben o secimde istanbulda degildim sanirim ama oy veren kimseye de laf edemem o gunun sartlarinda .. dogru duzgun aday yoktu ve dursun henuz bugunku gibi nefret edilen biri de degildi
ama bakiyorsun ,adam forumda dursun a oy vermis , ama genel kurulda dursun a oy verene cemkiriyor , bu da anlamsiz
İlk başkanlık konuşmasında AY yi yönetime davet edecek sandım bi ara..Aziz Yıldırım'ın futbolu ve medyayı manipüle etmesinden bıkan ve sakin huzurlu futbol hayali kuran, fair-play'in gerçekleşeceği umuduyla Ali Koç'u destekleyen @Kemal Nennioğlu , @Ömer Tezcan , @Recep Yıldırım , @Tamer Tuna , @Furkan Korkmaz , @Muzaffer Sutcuoglu , @Oğulcan Aksoy tebrik ederim.
Sadece futbol konuşulacağı günlerin ümidiyle yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

İlk başkanlık konuşmasında AY yi yönetime davet edecek sandım bi ara..
Fazla olumlu olması arkaplanda bazı başka hesaplar olabileği ihtimalini çağrıştırıyor..![]()