GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Neden orada Yücedağın konuşmasını alıyorsun sadece . Adnan Polart ilk sıradaydı diyor ama Adnan Sezgin 3. sıradaydı diyor , ee ozaman Yücadağ'ın dedikleri doğruluk payı oluyor bu durumda .

Ya komik misiniz?

Rijkaard'ın kendisi demiş ki bana bir 10 numara alın. Rijkaard yine demiş ki

Başkan Adnan Polat ve yönetimle sürekli koordineli bir şekilde çalıştık. Kimi oyuncuların kariyerlerinde farklı beklentileri vardı, kimileri geldi, kimileri gelemedi. Ama öncelikle Adnan Sezgin sonrasında Adnan Polat’la sürekli irtibat halindeydik. Transferleri birlikte yaptık. Birilerinin arkamdan iş çevirdiği veya benden habersiz transfer yapıldığı doğru değil.

Siz bire üçe takmışsınız bu kadar şekilcilik olur mu?

hayatinda qvt diye birsey duydunmu?

aptal kiz lafini once bir ye bakalim Batu Han sonra tartisiriz

QTV'ye gelince 30 Temmuz itibarıyla SPK şirketlerin birleşmesini onayladı. Gerisi boş. Yani QTV'nin başvurusu reddedildi. Çünkü hakkında itiraz başvurusu olan bir birleşme onaylanamaz. Nitekim birleşme ticaret sicilinde de ilan edildi. Artık bu konu kapandı.

Artık yalan mı atıyosun yoksa mart ayında mı kaldın bilemiyorum ama QTV'de SPK tarafından yapılan çağrıya uyarak 155 hisse bedeliyle şirketlerin birleşmesi konusunda Galatasaray ile anlaşmış oldu.

Nasıl pislik atıcaz diye şaşırdınız artık. Azıcık dürüst olmak lazım. Azıcık... Artık insanları kandırmaya çalışmayın.

Ya komik misiniz?

Rijkaard'ın kendisi demiş ki bana bir 10 numara alın. Rijkaard yine demiş ki

Siz bire üçe takmışsınız bu kadar şekilcilik olur mu?

QTV'ye gelince 30 Temmuz itibarıyla SPK şirketlerin birleşmesini onayladı. Gerisi boş. Yani QTV'nin başvurusu reddedildi. Çünkü hakkında itiraz başvurusu olan bir birleşme onaylanamaz. Nitekim birleşme ticaret sicilinde de ilan edildi. Artık bu konu kapandı.

Nasıl pislik atıcaz diye şaşırdınız artık. Azıcık dürüst olmak lazım. Azıcık...

ac KAP a bak 10/26 da neler girilmis?

sirketler ne zaman birlesti dedin temmuzmu?

ben birlesmedimi diyorum sana?

bilmedigin islere girme bence

adamlar sirketleri birlestiremezsiniz demiyor dava ederken kimsenin boyle bir hakki yok zaten serbest piyasa

adamlarin derdi baska okuyunca anlayacaksin ama cok detayli gelmisse bir arkadasina soyle anlatsin

TRT dunyanin en sosyalist kanaliyken nasil bir anda konservatif kanali oluyor biliyormusun?

eger biraz zekiysen bu konuda resmi GS organlarinda cikan aciklamalara pek inanma derim sana

hicbirimiz burada Adnan Polat Rijkaardi gondermek icin ajanlar tuttu komplolar yapti demiyoruz

ama sonuclar ortada

bilmedikleri islere bir daha girmezler umarim

parali asker gibi burada sacma donelerle koruman bir ise yaramaz

Azcik durust olmanin hic bir onemi yok

azcik kafa calistirmak cok daha onemli

onune konulan yemegin icinde shap falan varmi diye bir dusun yemeden once

Bahsettiğin kaynağı sen link vererek gösterebilirsin.

QTV tarafından birleşmeye karşı açılan davanın özetini buraya şöyle gireyim

QVT CEO’su Dan Gold yaptığı açıklamada, “Galatasaray Sportif, azınlık hissedarlarının değerinin çağrı yoluyla uygun olmayan, açık bir şekilde düşük fiyatla, belirsiz şartlarla ve yatırımcılar için alternatif sunulmadan belirlenmesine izin vermemeliydi. Galatasaray Sportif ve yönetim kurulu, şirketin ve tüm hissedarlarının çıkarları için iyisini yapma sorumluluklarından kaçındılar” dedi. Açıklamada, 155.88 TL’den yapılan çağrı fiyatının gerçeği yansıtmadığı ve olması gereken fiyatın yüzde 75 altında belirlendiği kaydedildi.

Kayyum talep etti

Açıklamada, Galatasaray Spotif ve yönetim kurulu üyelerine karşı davanın İstanbul 3. ve 4. Ticaret Mahkemelerinde açıldığı ve Galatasaray Sportif’in denetlenmesi ve yönetim kurulunun Galatasaray Futbol ile birleşmeyi tamamlamasının engellenmesi için bağımsız kayyum atanmasının talep edildiği de dile getirdi.

QVT, devam eden gönüllü çağrı işleminin, Sportif A.Ş.’nin Futbol A.Ş.’ye ‘kanunsuz şekilde’ verdiği 343 milyon liralık borcu ödemekten kurtulmak amacı taşıdığını ileri sürdü.

Gold açıklamasında, birleşmeye izin verilmesi durumunda Futbol ve Sportif yöneticilerinin ‘açık bir şekilde suç işleyeceklerini ve çirkin bir yolsuzluk yapılacağını’ dile getirdi.

Açıklamada, QVT’nin 15 Mart’ta Ankara İdari Mahkemesi’nde SPK aleyhine de dava açtığı kaydedildi. davaya gerekçe olarak SPK’nın 9 Mart’ta aldığı hisse senetlerinin devredilmesi kararının hisse devriyle ilgili minimum fiyat kriterleriyle uygun olmaması, azınlık hisse sahiplerini koruyarak sorumluluklarını hiçe sayması gösterildi.

Açıklamada QVT’nin önceki gün SPK Başkanı ile biraraya gelerek hisse devri ve birleşme teklifi ile ilgili endişelerini ilettiği de söyledi.

Gold, “SPK, Sportif A.Ş.’nin yasadışı operasyonlarıyla ilgili artan endişelerimizi dikkate alacağından ve azınlık hissedarları koruyan bir adım atacağından umutluyuz. Bu adım yatırımcılara, SPK’nın uluslararası standartları uyguladığı yönünde önemli bir mesaj olacaktır. Aksi halde hakkımızı korumak için her türlü seçeneği değerlendireceğiz” diye konuştu.

Yani davanın özü hisselerin kıymeti hakkındaydı. Nitekim senin dediğin aksine QTV'nin amacının koyu olarak işaretlediğim yerlerde davaları açarak birleşmenin engellenmesiydi. Sonrasında SPK'nın birleşme konusunda yaptığı çağrıya yanıt vererek QTV hisse değerlerine onay vermiş ve davasından vazgeçmiş oldu.

Şimdi arkadaşım sen ya neden bahsettiğini açıkca burda yaz. Böyle havada kalan saçma sapan laflar ederek insanları yanıltma.

birlesme henuz kesin degil,

böyle demişsin. Adam SPK çağrısına yanıt verdiyse şirket birleşmesi konusunda bir hakkı kalmamıştır. Bu bir nevi zımnen onay vermektir ve itiraz hakkından vazgeçmektir. Yani bu çağrıya yanıt vermeyip davalarına devam etse birleşme konusunda ihtirazi kayıt koymuş olacaklardı.

Tutturmuşsun bir KAP. Buraya kaynak da gösterek tam olarak neden bahsettiğini açıkla da biz de öğrenelim. Laf karıştırmakla olmaz bu işler.

Bahsettiğin kaynağı sen link vererek gösterebilirsin.

QTV tarafından birleşmeye karşı açılan davanın özetini buraya şöyle gireyim

Yani davanın özü hisselerin kıymeti hakkındaydı. Nitekim senin dediğin aksine QTV'nin amacının koyu olarak işaretlediğim yerlerde davaları açarak birleşmenin engellenmesiydi. Sonrasında SPK'nın birleşme konusunda yaptığı çağrıya yanıt vererek QTV hisse değerlerine onay vermiş ve davasından vazgeçmiş oldu.

Şimdi arkadaşım sen ya neden bahsettiğini açıkca burda yaz. Böyle havada kalan saçma sapan laflar ederek insanları yanıltma.

böyle demişsin. Adam SPK çağrısına yanıt verdiyse şirket birleşmesi konusunda bir hakkı kalmamıştır. Bu bir nevi zımnen onay vermektir ve itiraz hakkından vazgeçmektir. Yani bu çağrıya yanıt vermeyip davalarına devam etse birleşme konusunda ihtirazi kayıt koymuş olacaklardı.

Tutturmuşsun bir KAP. Buraya kaynak da gösterek tam olarak neden bahsettiğini açıkla da biz de öğrenelim. Laf karıştırmakla olmaz bu işler.

yahu adamlar acikca diyorki

sen 35 milyon dolara mi ne herneyse bu birlesmeyi yaptin ama:) sen biraz daha bayil bakalim:)

QVT's lawsuit against the CMB argues that, in determining that TRY 155.77 is an appropriate minimum tender price for the publicly-traded shares of Sportif, the CMB failed to consider that the tender price is below the market value of the shares listed on the stock exchange and that it does not take into account the TRY 343 million in outstanding loans owed to Sportif by Futbol and other related parties, which alone amount to TRY 169 per share

QVT Financial Files Lawsuits Against Galatasaray Sportif and Its Board... -- ISTANBUL, LONDON and NEW YORK, March 18 /PRNewswire/ --

benim asil merak ettigim su

biz neden gene banka kredimizi kullandik simdi?

adam birlesmeye falan karsi degil adam o fiyata hisselerin el degistirmesine karsi

detaya girmek gerekirse

a sirketinin b sirketinden alacagi var

GS a sirketini satin aliyor ama b butun sirketleri kendinin oldugu icin bu alacagi siliyor

bu alacak silinince a sirketinin degeri dusuyor dogal olarak

a sirketine yatirim yapmis olan zavalli qvt de diyorki eger a sirketinin boyle bir alacagi vardiysa 155 e kapatamazsin 343 tur bu sirketin degeri diyor

ha simdi GS hala bu dava hakkinda her gun post cikariyor imkb ye

2 sonuc olabilir

1-dava lehimize sonuclanir- ama birdaha sittin sene yabanci bir yatirimciyla isimiz olmaz

2- davayi kaybederiz - okuz gibi bir daha bir ton kredi cekip adamlara istedigini yada ona yakin bir para veririz

offff ne kadar basariliymis yonetim tebrik ederim bunu daha once qvt ile pazarlik edip yapmak varken davalik olmusuz

her neyse dedigim gibi

sen her okuduguna inanma

once kendi suzgecinden gecir yok gstv de boyle demis gs.org da boyle demislerle olmuyor bu is

noldu sasirdinmi? fotomac okuyarak konustugumumu saniyordun?:)

bunlarin onemi yok ayrica

bir baskan kanatlarimin altinda dedigi kaptani icin canli yayinda kalkip arda swisotelde atletico ile gorusmus lafini araya sikistiriyorsa ben bu adama saygi duymam

bunun kayyumlada spk ilede qvt ilede alakasi yok

ilk once iyi niyetli olacak baskan sonra yalan soylemeyecek

bu kadar basit

ha bu arada stoch olayi ornegi babinda fenere misilleme yaparsak onlar nasil bu isin altindan kalkacak hala merak ediyormusun?

ben hala merak ediyorum bir insan nasil bu kadar bos konusabilir

yahu adamlar acikca diyorki

sen 35 milyon dolara mi ne herneyse bu birlesmeyi yaptin ama:) sen biraz daha bayil bakalim:)

QVT's lawsuit against the CMB argues that, in determining that TRY 155.77 is an appropriate minimum tender price for the publicly-traded shares of Sportif, the CMB failed to consider that the tender price is below the market value of the shares listed on the stock exchange and that it does not take into account the TRY 343 million in outstanding loans owed to Sportif by Futbol and other related parties, which alone amount to TRY 169 per share

QVT Financial Files Lawsuits Against Galatasaray Sportif and Its Board... -- ISTANBUL, LONDON and NEW YORK, March 18 /PRNewswire/ --

benim asil merak ettigim su

biz neden gene banka kredimizi kullandik simdi?

adam birlesmeye falan karsi degil adam o fiyata hisselerin el degistirmesine karsi

detaya girmek gerekirse

a sirketinin b sirketinden alacagi var

GS a sirketini satin aliyor ama b butun sirketleri kendinin oldugu icin bu alacagi siliyor

bu alacak silinince a sirketinin degeri dusuyor dogal olarak

a sirketine yatirim yapmis olan zavalli qvt de diyorki eger a sirketinin boyle bir alacagi vardiysa 155 e kapatamazsin 343 tur bu sirketin degeri diyor

ha simdi GS hala bu dava hakkinda her gun post cikariyor imkb ye

2 sonuc olabilir

1-dava lehimize sonuclanir- ama birdaha sittin sene yabanci bir yatirimciyla isimiz olmaz

2- davayi kaybederiz - okuz gibi bir daha bir ton kredi cekip adamlara istedigini yada ona yakin bir para veririz

offff ne kadar basariliymis yonetim tebrik ederim bunu daha once qvt ile pazarlik edip yapmak varken davalik olmusuz

her neyse dedigim gibi

sen her okuduguna inanma

once kendi suzgecinden gecir yok gstv de boyle demis gs.org da boyle demislerle olmuyor bu is

noldu sasirdinmi? fotomac okuyarak konustugumumu saniyordun?:)

bunlarin onemi yok ayrica

bir baskan kanatlarimin altinda dedigi kaptani icin canli yayinda kalkip arda swisotelde atletico ile gorusmus lafini araya sikistiriyorsa ben bu adama saygi duymam

bunun kayyumlada spk ilede qvt ilede alakasi yok

ilk once iyi niyetli olacak baskan sonra yalan soylemeyecek

bu kadar basit

ha bu arada stoch olayi ornegi babinda fenere misilleme yaparsak onlar nasil bu isin altindan kalkacak hala merak ediyormusun?

ben hala merak ediyorum bir insan nasil bu kadar bos konusabilir

QTV 155'den çağrıya yanıt verdi, yani onayladı, sen hala diyosun ki adamlar 343. Bitti o iş çoktan. Bu dediklerin mart nisan mayıs haziran aylarının gündemi. ;) Daha nasıl açıklayabilirim acaba sana.

Arda meselesine gelince çocukları düşün. Ailelerin çocuklarına ceza vermesi onları korumadıkları anlamına gelmez. Kaldı ki Adnan Polat Arda'yı kanatlarının altına almak kadar Galatasaray çıkarlarını da korumakla yükümlüdür. Gerektiğinde abanın altından sopayı göstermesini bilecektir. Dediğin gibi sığ düşünmemek ve akıllı olmak şart.

QTV 155'den çağrıya yanıt verdi, yani onayladı, sen hala diyosun ki adamlar 343. Bitti o iş çoktan. Bu dediklerin mart nisan mayıs haziran aylarının gündemi. ;) Daha nasıl açıklayabilirim acaba sana.

Arda meselesine gelince çocukları düşün. Ailelerin çocuklarına ceza vermesi onları korumadıkları anlamına gelmez. Kaldı ki Adnan Polat Arda'yı kanatlarının altına almak kadar Galatasaray çıkarlarını da korumakla yükümlüdür. Gerektiğinde abanın altından sopayı göstermesini bilecektir. Dediğin gibi sığ düşünmemek ve akıllı olmak şart.

zuhahahahahah

evet hersey bitti sen inan buna

ama hala GS keyfi geregi hala 3 gun oncesi itibariyle kapa bildirim yapiyor bu dava ile ilgili:)

sen gozunu kapamaya devam et bakalim, elimde kanit olsa diyecegimki bu is olmadi bir 30 milyon dah kredi cektik ama diyemiyorum

yakinda onunda kokusu cikar gorecegiz

baskana bak abayi canli yayinda ridvanla konusurken gosteriyor cocugu kafasi calismayan bir kisim taraftarin onune atarak

:)

sana iyi uykular reis

GS tarihinin gelmis gecmis en kotu yonetimi ile karsi karsiyayiz

sen sor stad yapimi ile ilgilenen taraftarlara bakim ust kapama islemi ile ne dalavereler donmus, nasil taraftardan saklanmis son ana kadar gelismeler

Isin Celebi olumune kapatacagiz, Aziz engelliyor bu isi derken nasil olmusta yanliz birakilmis

yada biz sahaya su siseleri atip 5 mac ceza yedigimizde ok ken

adamlar stad yakip 2 mac ceza aldiginda susmanin mantigi neymis onuda anlatsan bana

dur vazgectim anlatma

ben eminim senin bu isten bir cikarin var:)

boyle anlamsiz korumalarla gelme bana

Söylediğin şeylerin hiç birinin kanıtı yok.

Stad bitiyor kalkmış diyosun ki üstü kapanmamış. O da kapanacak. Onun için de tarih verdiler. Stada çivileri Adnan Polat çakmıyor. Ayrıca maddi açıdan stadın biran önce açılması en önemlisi. Stadın üstünün kapanması gecikebilir ama çevre düzenlemesi gecikemez. Orda TOKİ ile akıllıca ve Galatasaray çıkarına bir yükümlülük takası yapıldı. Koskoca bir stadın inşasından bahsediyoruz. Tabiki aksamalar olacaktır. Ama bu işin TOKİ tarafından yapılması ve tonla şey Galatasaray Yönetiminin başarısıdır. Kaldı ki acaba başka bir yönetim olsa acaba bu eleştirdiğin işler yapılabilecek miydi? Misal ta Faruk Süren zamanında biliyoruz ki Seyrantepe projesi çok daha kapsamlı bir şekilde onaylanacakken son anda araya bir takım kişilerin girmesi ile engellenmiş ancak proje şimdi tamamlanabilmiştir. Gecikilen her sene Galatasaray'a 20-30 milyon kaybettirmiştir.

Ceza konusunda kararı veren Adnan Polat mı? Bu tamamen Federasyonun ayıbı. Türkiye'de bir gerçek var ki Fener lobisi her zaman güçlü olmuştur. Çünkü basın Fenerbahçe'nin elinde. Galatasaray maçından sonra basında koparılan yaygara ile Fener maçından sonra basında koparılan yaygara bile bir değil. Bu mu Adnan Polat'ın suçu?

QVT konusuna gelince. Şirket birleşmesinin yapılması bir şekilde şarttı. QVT açtığı davalardan sonra çağrıya uyarak 155'e hisse sattı. Yani fiyatı onaylamış oldu. Kalkıp da mahkemede ben hisseleri 155'e sattım ama aslında siz birleşme tarihi itibarıyla 220 olduğuna karar verin de elimde kalmış %7 hissemi o paradan mı satayım diyecek. Bunu yer mi, böyle bir karar verir mi mahkeme? Geniş düşünelim. Hani sırf adamlar ellerinde %7 civarı bir hisse bulunduruyor diye devam eden dava kaybedildi ve bahsettiğin bütün risk gerçekleşti. Hani gerçekleşmez ya... Bu işin öyle yada böyle yapılması gerekiyordu. Aslında QVT ile kalan hisse konusunda da anlaşmanın çok yakın olduğu biliniyor ama atıyorum anlaşmada sağlanamadı. Dava en az temyiziyle birlikte 2-3 sene daha sürecek. Yani kesinleşme tarihine kadar bir vade kazanmış oluyoruz. Yine bir şekilde şirketler birleşmiş oluyor. Kaldı ki bahsettiğimiz rakam %7. %35 hissenin sadece %7'si. Gerekiyorsa bunun da farkı verilir ve sorun çözülür. Yine bir yönetim başarısı ortaya çıkıyor çünkü diğer hisseler yani %28 civarı hisse 155'den satılmış oluyor. Bu şartlarda şirket birleşmesi en iyi fiyattan yapılmıştır. Yada acaba gerçekleşmesi imkansız kötü durum senaryosunda bile senin daha iyi önerini dinlemek isterim??

Zaten eski yapı çok sağlıksızdı. Ve QVT ile Galatasaray arasındaki belki de 20. dava bu üzerine konuştuklarımız. Çünkü neredeyse mali konularda verilmiş tüm kararlara Özhan Canaydın yönetimi dahil hisseler QVT'nin eline geçtiğinden beri adamlar dava açıyor.

Kısaca tüm söylediklerinin özünü zaten mesajında son derece güzel şekilde özetlemişsin.

elimde kanit olsa diyecegimki ...

Kanıt yok

Ama yönetime atıp tutma, sallama var.

Söylediğin şeylerin hiç birinin kanıtı yok.

Stad bitiyor kalkmış diyosun ki üstü kapanmamış. O da kapanacak. Onun için de tarih verdiler. Stada çivileri Adnan Polat çakmıyor. Ayrıca maddi açıdan stadın biran önce açılması en önemlisi. Stadın üstünün kapanması gecikebilir ama çevre düzenlemesi gecikemez. Koskoca bir stadın inşasından bahsediyoruz. Tabiki aksamalar olacaktır. Ama bu işin TOKİ tarafından yapılması ve tonla şey Galatasaray Yönetiminin başarısıdır. Kaldı ki acaba başka bir yönetim olsa acaba bu eleştirdiğin işler yapılabilecek miydi? Misal ta Faruk Süren zamanında biliyoruz ki Seyrantepe projesi çok daha kapsamlı bir şekilde onaylanacakken son anda araya bir takım kişilerin girmesi ile engellenmiş ancak proje şimdi tamamlanabilmiştir. Gecikilen her sene Galatasaray'a 20-30 milyon kaybettirmiştir.

Ceza konusunda kararı veren Adnan Polat mı? Bu tamamen Federasyonun ayıbı. Türkiye'de bir gerçek var ki Fener lobisi her zaman güçlü olmuştur. Çünkü basın Fenerbahçe'nin elinde. Galatasaray maçından sonra basında koparılan yaygara ile Fener maçından sonra basında koparılan yaygara bile bir değil. Bu mu Adnan Polat'ın suçu?

QVT konusuna gelince. Şirket birleşmesinin yapılması bir şekilde şarttı. QVT açtığı davalardan sonra çağrıya uyarak 155'e hisse sattı. Yani fiyatı onaylamış oldu. Kalkıp da mahkemede ben hisseleri 155'e sattım ama aslında siz birleşme tarihi itibarıyla 220 olduğuna karar verin de elimde kalmış %7 hissemi o paradan mı satayım diyecek. Bunu yer mi, böyle bir karar verir mi mahkeme? Geniş düşünelim. Hani sırf adamlar ellerinde %7 civarı bir hisse bulunduruyor diye devam eden dava kaybedildi ve bahsettiğin bütün risk gerçekleşti. Hani gerçekleşmez ya... Bu işin öyle yada böyle yapılması gerekiyordu. Aslında QVT ile kalan hisse konusunda da anlaşmanın çok yakın olduğu biliniyor ama atıyorum anlaşmada sağlanamadı. Dava en az temyiziyle birlikte 2-3 sene daha sürecek. Yani kesinleşme tarihine kadar bir vade kazanmış oluyoruz. Yine bir şekilde şirketler birleşmiş oluyor. Kaldı ki bahsettiğimiz rakam %7. %35 hissenin sadece %7'si. Gerekiyorsa bunun da farkı verilir ve sorun çözülür. Yine bir yönetim başarısı ortaya çıkıyor çünkü diğer hisseler yani %28 civarı hisse 155'den satılmış oluyor. Bu şartlarda şirket birleşmesi en iyi fiyattan yapılmıştır. Yada acaba gerçekleşmesi imkansız kötü durum senaryosunda bile senin daha iyi önerini dinlemek isterim??

Zaten eski yapı çok sağlıksızdı. Ve QVT ile Galatasaray arasındaki belki de 20. dava bu üzerine konuştuklarımız. Çünkü neredeyse mali konularda verilmiş tüm kararlara Özhan Canaydın yönetimi dahil hisseler QVT'nin eline geçtiğinden beri adamlar dava açıyor.

Kısaca tüm söylediklerinin özünü zaten mesajında son derece güzel şekilde özetlemişsin.

Kanıt yok

Yönetime atıp tutma, sallama var.

hala kanit yok diyorsun

yahu sen anlatsana bana hala nedir bu qvt

madem hersey ok demis adamlar

neyi anlatmaya calisiyorsun anlamiyorumki

buna cevap versene, neymis son 3 gundeki qvt postingleri?

biliyormusun, ben sahsen bilmiyorum

pegasusa kaca satildi bu tribun? biliyormusun mesela?

aptal degiliz sirketlerin birlesmesi gerektigini bilmeyen tek adam mi var bu forumda

adamlari 3 kurus kredi almayi basardilar diye kralmi ilan edeceksin

gelirler conjecture nedeniyle artti ki bunun cogu bildigin gibi yayin ihalesi

e tabiiki kredi almak daha kolay bu durumda ayrica taraftar daha bilincli ve fenerbahcenin satis rakamlari gucumuze gitti artik daha cok mal aliyoruz

sen bunlari baskanin hanesine basari olarak sayiyorsan vay halimize

yapilmamasi zor isleri basari diye saymayacaksin neyin ne oldugunu bileceksin

yayin ihalesinde en ufak bir katkisi yok bu pisirik baskanin bunu bil

Azizin borusunun ottugu bir ortam, demekki alinan kredide hikaye

ben olsam bende alirim o gelirler karsiliginda o krediyi kusura bakma en azinda 10 yildir icinde oldugum bir is hasbel kader tecrubem var bu konularda.

baska baskanlar bu krediyi neden alip birlestiremedi lafida yukaridaki baglamda bir komedidir

bu stadin butun pisligini cekende ozhan baskandir bunuda yaz bir kenara

basbakanin sozu olmasa bu is isin celebinin dedigi gibi baslarina corap olurdu

kimin zamaninda soz verdi basbakan? hatirliyormusun

memento ornegi gostermeyi ne kadar seviyorsunuz

biz Adnan Polat GS li degil demiyoruz bunda bir ogrenin. GSli olmasi isleri becermesinin garantisi degil

ha simdi bu bilgiler isiginda diyoruzki

elbet 3-5 iyi is yapmis olabilir ama asil onu tutmanizi saglayan buyuk olaylarin hicbiri onun yaptigi seyler degildir. zamani gelmistir ortam uymustur ve olmustur.

su an en buyuk sorunlardan biri ise GS hisselerinin degerinin hizli artmasi olacaktir

bu durumda qvt nin davasi guclenecektir, bakin degeri demekki dogruymus diyip gene basimiza corap orebilirler.

ama bunlarin bir onemi yok

olayin ozu durust olmamak, seyirciyi uyutmak, baskalarinin basarilarini ustlenmek

kaptanini les kargasi adamlarin onune atmak

hic bir prensibinin arkasinda duramamak

dedigim gibi ilk baskan oldugunda cok seviinmistim sahsen

ama sinyali alamadik, taraftarin bu kadar sevdigi bir baskan adayi zar zor adini bile duymadigimiz bir adama karsi az oy farkla kazaniyorsa bu isin icinde baska birsey olmali diyemedik

sacma sapan bir liseli bilmemne davasinin icine cektik kendimizi alakasi yok

ha son bombada su

her gun cikip Haldun konusunda kendini savunurken kurumsallasma falan tarzi laflar etti, yok Haldunda bu kararimi benimser onun fikriydi falan dedi (Haldun yerine daha kurumsal bir futbol subesi yaratacagim geyiklerini cok duyduk o siralar)

meger oyle degilmis, adam direk basti gitti

neyse

sonraki icraati ne buyuk baskanin tahmin et

Abdurrahim Albayraki nerdeyse futbol subesinin basina getirmek, transfer icin kullanmaya kadar gitti bu olay, onun kendi agzindanda duyduk duymayanda yok:)

Ama tabi camiada herkes senin gibi prensipleri onemsemeyen cinsten insanlar degil, tabiiki abayi gosterdiler diye tahmin ediyorum

bir secim hamlesi bosa gitti

ne kaldi

Terim, Hakan (tukuruk ve yalama operasyonu) e onlarda olmadi Hagi

bunu goremeyen taraftar beni bu baskanin icraatinden daha cok uzuyor

35. teknik direktoru ile de yolunu ayiran bir baskan icin bu kadar sey yazmaya gerek varmiydi

aslinda yoktu

iste kurumsallasma diye buna derim ben Albayrak!!!!!!!!!!!!!!

Su an itibari ile konusuyorum,ileride ne olur bilemem ama ben yonetimi destekliyorum ,hatalari varmi,var ama 8000 lafida gayet gayri ciddi olmus.Yaparsiniz durustce bir anket ,kac kisi istifa istiyorsa sayfayi o rakamla acarsiniz,en azindan inandirici olur.Sizinki tavsan daga kusmus ,dagin haberi olmamis.O hesap yani.

Gayrı ciddiliğin tanımını yapar mısın? Cidden merak ediyorum.

Hem 8000 ifadesine takılmayın, konsensus sebebiyledir. 8041 üyemiz var. Kendini ilk 8000 'e koymayan, kalan 41 'e koysun.

bir insanı istifaya çağırmak çok saçma. istifa işi kişinin kendi meselesidir. kaldı ki bir Galatasaraylı olarak niye başka bir Galatasaraylının istifasını isteyeyim. Tugay Kerimoğlu diyordu ki biz 9 maç üst üste yenilirdik 10. maç yine bizi desteklemeye gelirlerdi diyor premier lig için. biz napıyoruz? hemen birilerini istifaya davet et, oyuncuları yuhala.. ee sonuç? daha fazla istikrarsızlık.

demem o ki Adnan Polat'ı savunmuyorum. maddi konuları çok önem verip sportif konularla pek ilgilenemedi. bunu kendisi de söylüyor. ama önce biz taraftar olalım. adam gibi taraftar olalım. taraftar dediğin birleştirmesi lazım, güvenmesi lazım. hangimiz yönetimin içinde olup olan biteni tam manasıyla bileceğiz ki böyle ağır suçlamalar yapacağız. eleştirirsin orası amenna. şurasını öyle değil de böyle yapsa daha iyi olurdu dersin ama dediğim gibi bizim her şöyle yapsa dediğimizin bir yapabilirliği vardır. neyse uzun lafı kısası bence istifa bizleri daha fazla istikrarsızlığa sürükler. bence..

hala kanit yok diyorsun

yahu sen anlatsana bana hala nedir bu qvt

madem hersey ok demis adamlar

neyi anlatmaya calisiyorsun anlamiyorumki

buna cevap versene, neymis son 3 gundeki qvt postingleri?

biliyormusun, ben sahsen bilmiyorum

pegasusa kaca satildi bu tribun? biliyormusun mesela?

aptal degiliz sirketlerin birlesmesi gerektigini bilmeyen tek adam mi var bu forumda

adamlari 3 kurus kredi almayi basardilar diye kralmi ilan edeceksin

gelirler conjecture nedeniyle artti ki bunun cogu bildigin gibi yayin ihalesi

e tabiiki kredi almak daha kolay bu durumda ayrica taraftar daha bilincli ve fenerbahcenin satis rakamlari gucumuze gitti artik daha cok mal aliyoruz

sen bunlari baskanin hanesine basari olarak sayiyorsan vay halimize

yapilmamasi zor isleri basari diye saymayacaksin neyin ne oldugunu bileceksin

yayin ihalesinde en ufak bir katkisi yok bu pisirik baskanin bunu bil

Azizin borusunun ottugu bir ortam, demekki alinan kredide hikaye

ben olsam bende alirim o gelirler karsiliginda o krediyi kusura bakma en azinda 10 yildir icinde oldugum bir is hasbel kader tecrubem var bu konularda.

baska baskanlar bu krediyi neden alip birlestiremedi lafida yukaridaki baglamda bir komedidir

bu stadin butun pisligini cekende ozhan baskandir bunuda yaz bir kenara

basbakanin sozu olmasa bu is isin celebinin dedigi gibi baslarina corap olurdu

kimin zamaninda soz verdi basbakan? hatirliyormusun

memento ornegi gostermeyi ne kadar seviyorsunuz

biz Adnan Polat GS li degil demiyoruz bunda bir ogrenin. GSli olmasi isleri becermesinin garantisi degil

ha simdi bu bilgiler isiginda diyoruzki

elbet 3-5 iyi is yapmis olabilir ama asil onu tutmanizi saglayan buyuk olaylarin hicbiri onun yaptigi seyler degildir. zamani gelmistir ortam uymustur ve olmustur.

su an en buyuk sorunlardan biri ise GS hisselerinin degerinin hizli artmasi olacaktir

bu durumda qvt nin davasi guclenecektir, bakin degeri demekki dogruymus diyip gene basimiza corap orebilirler.

Abi bana ne qvt postinginden. Şirketleşme bitmiş SPK onaylamış, Ticaret sicilinde ilan edilmiş. Sen hala bana QVT postingi diyosun. Sen öyle iki koca şirketi hiç sorunsuz birleştir de görelim. Bunlar olacaktır. Bana 10 senelik tecrübem var diyosun ettiğin lafa bak. Ya hisseler artarsa diyosun. Mahkemede verilecek karar, karar tarihi üzerindeki hisse değeri ile değil, devre esas bedelin belirlendiği tarihteki hisse değeri baz alınarak yapılacak. Yani şu 155 rakamı 10 martta belirlendiyse bu davalarda esas alınacak tarih 2022 yılında bile 10 Mart 2010'dur. 155'den isterse yarın 2000'e çıksın değişen bir şey olmaz.

Bir kaç mesaj önce kredibilitesi kalmadı diyosun, sonra alınan krediyi küçümsüyosun. Alsın Kasımpaşaspor o krediyi de görelim.

Bana hala şu şirketlerin birleşmesi işinin 10 senelik tecrübenle nasıl daha iyi yapılabileceğinden bahsetmedin.

Ayrıca QVT'yi söyleyen sensin niye ben sana anlatayım. Anlattık işte. Sen hala neyi başarısızlık olarak görüyosun da neyin yanlış yapıldığını söylüyosun şirketleşme konusunda kalk da anlat. Nasıl daha iyi yapılırmış nerde hata yapılmış onu anlat. Her hissedarın arzu ettiği, dikkat et arzu ettiği fahiş hisse değerini mi esas alsaydı Galatasaray yönetimi? 155 hisse değerinden yapabiliyoken işi 220'den mi satın alsaydı hisseleri. Klübün haklı olduğu QVT'nin %17'lik hissesini %10'a belirlenen 155'lik hisse değeriyle düşürmesinden belli değil mi? Neyi eleştirdiğini bana açıkca anlat.

Demişsin ki eğer tükürdüğünü yalamıcaksan şirket birleşmesi kesinleşmedi. Hayır kesinleşti. Ortada sadece bir dava var, o dava nasıl biterse bitsin ki kazanılacak Galatasaray kazançlı çıkacak. Sen hala yaygara koparıyosun. Hangi yönetim böyle zor bir konuda elini taşın altına soktu da başardı.

Al ben sana söyliyim bu QVT tüzük kongresine bile dava açtı. Bahsettiğimiz şirket bu. Şimdi neymiş yönetimin hatası da bu konuda onları başarısız yapan bir de senden dinleyelim?

Madem biz de biliyoruz şirketlerin birleşmesi gerektiğini demişsin ve bu bu kadar bariz, niçin önceki yönetimler beceremedi? Onu da bir açıkla. Çünkü yıllardır her sene brüt gelirimizin %35'ini dağıtıyoruz. Brüt gelir diyorum net değil. Niçin bunca sene zarara uğratıldı camia? Bak canım kardeşim dediğim gibi o davayı kaybetmicez ama farzetki kaybettik, sırf dava bitene kadar klübün kasasında kalacak %35'ler ile ödenmesi gereken ekstra bedel karşılanır. İnanamıyorum hala bu olay üzerinden yönetime pislik atmaya çalışılmasına. Çünkü bu ülkede yukarı gideni aşağıya çekmek öğretilmiştir insanlara. Bizim ahlak yapımız bu. Malesef buyuz.

Canaydın demişsin. Başbakandan söz demişsin. Kimsenin Canaydın'ın hizmetlerini küçümsediği yok. Herkes kendisine minnettar. Yaptığı hizmetler de hiç bir zaman unutulmayacak. Ama sen de Adnan Polat'ın yaptıklarını küçümseme. Bu ülkede aslolan siyasilerin sözlerini tutumamasıdır. Bir siyasi tarafından verilmiş söz tutuluyorsa orda Adnan Polat'ın da başarısı vardır. Kaldı ki o söz verildi de o zaman acaba Polat nerdeydi ve yönetimde ne kadar etkiliydi?

ama bunlarin bir onemi yok

olayin ozu durust olmamak, seyirciyi uyutmak, baskalarinin basarilarini ustlenmek

kaptanini les kargasi adamlarin onune atmak

hic bir prensibinin arkasinda duramamak

Burda somut neden bahsediyosun anlamadım ben. Daha dün sözleşme uzattı Arda. Hakikaten Adnan Polat'a saygı duymasa yapar mıydı acaba? Olayların içinde değiliz. Koskoca Holding Yöneticisi adam bir hareket yapıyorsa bir bildiği vardır. Ve belirtilerden görüyoruz ki Atletico ile transfer görüşmesi yapan Arda, bir şekilde sözleşme uzatıyorsa Galatasaray'la, yapılan iş doğrudur. Dediğin gibi azcık aklını kullanmak lazım olayları yorumlarken. Kaldı ki kaptanı o kadar düşünüyosan kalkar Ultraslan'a tepki gösterirsin. Geçen sene adamın en çok değer verdiği insanı nasıl bir Sami Yen dolusu taraftara malzeme yaptılar ona tepki gösterirsin. Git de bu yaygaraları Ultraslan konusunda kopar.

dedigim gibi ilk baskan oldugunda cok seviinmistim sahsen

ama sinyali alamadik, taraftarin bu kadar sevdigi bir baskan adayi zar zor adini bile duymadigimiz bir adama karsi az oy farkla kazaniyorsa bu isin icinde baska birsey olmali diyemedik

sacma sapan bir liseli bilmemne davasinin icine cektik kendimizi alakasi yok

Yine mesnetsiz bir laf. Neyle alakası var? Söyle madem nedir sebep? Olsa olsa ben sana söyliyim zamanında elini taşın altına sokmayan adamların Galatasaray'da işlerin zamanında elini taşın altına sokanlar sayesinde tıkırına girdiğini görünce oluşacak sefa ortamında kahramanlık yapma istekleri. Oluşacak gelirle transfer yapacaklar, Seyrantepe'yi açacaklar ....

ha son bombada su

her gun cikip Haldun konusunda kendini savunurken kurumsallasma falan tarzi laflar etti, yok Haldunda bu kararimi benimser onun fikriydi falan dedi (Haldun yerine daha kurumsal bir futbol subesi yaratacagim geyiklerini cok duyduk o siralar)

meger oyle degilmis, adam direk basti gitti

neyse

sonraki icraati ne buyuk baskanin tahmin et

Abdurrahim Albayraki nerdeyse futbol subesinin basina getirmek, transfer icin kullanmaya kadar gitti bu olay, onun kendi agzindanda duyduk duymayanda yok:)

Ama tabi camiada herkes senin gibi prensipleri onemsemeyen cinsten insanlar degil, tabiiki abayi gosterdiler diye tahmin ediyorum

bir secim hamlesi bosa gitti

ne kaldi

Terim, Hakan (tukuruk ve yalama operasyonu) e onlarda olmadi Hagi

bunu goremeyen taraftar beni bu baskanin icraatinden daha cok uzuyor

35. teknik direktoru ile de yolunu ayiran bir baskan icin bu kadar sey yazmaya gerek varmiydi

aslinda yoktu

iste kurumsallasma diye buna derim ben Albayrak!!!!!!!!!!!!!!

Abdulrahim Albayrak'a ıslık çalsan koşa koşa gelicek, neden şu an futbol şubesinin başında değil? Kaldı ki keşke olsa. Belki bu yaşanan ruhsuzluklar, ihanet denmeye varacak hareketler olmaz, takımı birleştirecek bir adam olurdu. Nesi kötü Abdulrahim Albayrak'a gidilmesinin.

Terim demişsin, Hagi demişsin. Camianın büyük kısmı bölünmüş teknik direktör değişikliği istiyordu. O noktada Polat yönetimi insiyatif kullandı. Bir tercih yapacaklardı. Senin kadar teknik direktör değişmese de istifa diye hönkürecek adam vardı ortada. Bak açık söyliyim avatarımdan da anlayacağın üzere Rijkaard'ın gitmesine karşıydım ama iki ucu pis değnek varken ortada pislikler de eşit büyüklükteyken her türlü tercihi anlayabiliyorum. Bu durumda kime gidilir ki teknik direktörü adayı olarak. Sezon ortası, kötü giden bir takım, tonla sakat. Tabi ki camiayı tanıyanlara ve yakınlarına. Fatih Terim ilk gidilecek insandı. Birleştirici etkisi var en başta. Otoritesi meydanda. O olmadı. Hagi'ye gidildi. Zaten bu iki isimden başka olsa olsa Gerets ve Lucescu olurdu. Şu an iki antranör de boş değil.

Haldun Üstünel meselesine gelince taraflar anlaşamadı. Herkes gibi ben de seviyordum ama anlaşamadılar ve Üstünel gitti. Yapıcak bir şey yok. Naapsaydı Polat 20 milyonluk camiaya politik davranmayıp herkesi paniğe sokacak açıklamalar mı yapsaydı. O kriz de çok güzel yönetildi. Klübü yöneten Polat olduğuna göre kimle çalışacağına ve kime ne yetki vereceğine karar verecek olan da odur. Meselenin özü bu.

Hakan Şükür mevzusuna gelince bak neyi gösterdi Polat. Gel sportif direktör ol dedi. Hani çok konuşuyosun ya işte camian sana ihtiyaç duyuyor. Gel yönet, eleştirdiğin konuları düzelt Hakan Şükür. Ordan eleştirmekle olmuyor gel yardım et, görev zamanı dedi. Hakan da elini taşın altına sokmayı göze alamadı. Bundan sonra ne Hakan ciddiye alınır ne de Hakan birilerini eleştirecek yüzü bulabilir. Ben eminim ki Adnan Polat Hakan'ın gelmeyeceğini biliyordu. Bence güzel bir hamle.

Ve ünlemlerle yazmışsın son olarak "işte kurumsallaşma buna derim ben Albayrak!!!!!!" diye. Kurumların yerine göre motive edici, birleştirici bireylere de ihtiyacı var. Burası Microsoft değil. Her şey mekanik olamaz. Nedir yoksa Abdulrahim Albayrak'ı mı küçümsüyorsun?

Abi bana ne qvt postinginden. Şirketleşme bitmiş SPK onaylamış, Ticaret sicilinde ilan edilmiş. Sen hala bana QVT postingi diyosun. Sen öyle iki koca şirketi hiç sorunsuz birleştir de görelim. Bunlar olacaktır. Bana 10 senelik tecrübem var diyosun ettiğin lafa bak. Ya hisseler artarsa diyosun. Mahkemede verilecek karar, karar tarihi üzerindeki hisse değeri ile değil, devre esas bedelin belirlendiği tarihteki hisse değeri baz alınarak yapılacak. Yani şu 155 rakamı 10 martta belirlendiyse bu davalarda esas alınacak tarih 2022 yılında bile 10 Mart 2010'dur. 155'den isterse yarın 2000'e çıksın değişen bir şey olmaz.

Bir kaç mesaj önce kredibilitesi kalmadı diyosun, sonra alınan krediyi küçümsüyosun. Alsın Kasımpaşaspor o krediyi de görelim.

Bana hala şu şirketlerin birleşmesi işinin 10 senelik tecrübenle nasıl daha iyi yapılabileceğinden bahsetmedin.

Ayrıca QVT'yi söyleyen sensin niye ben sana anlatayım. Anlattık işte. Sen hala neyi başarısızlık olarak görüyosun da neyin yanlış yapıldığını söylüyosun şirketleşme konusunda kalk da anlat. Nasıl daha iyi yapılırmış nerde hata yapılmış onu anlat. Her hissedarın arzu ettiği, dikkat et arzu ettiği fahiş hisse değerini mi esas alsaydı Galatasaray yönetimi? 155 hisse değerinden yapabiliyoken işi 220'den mi satın alsaydı hisseleri. Klübün haklı olduğu QVT'nin %17'lik hissesini %10'a belirlenen 155'lik hisse değeriyle düşürmesinden belli değil mi? Neyi eleştirdiğini bana açıkca anlat.

Demişsin ki eğer tükürdüğünü yalamıcaksan şirket birleşmesi kesinleşmedi. Hayır kesinleşti. Ortada sadece bir dava var, o dava nasıl biterse bitsin ki kazanılacak Galatasaray kazançlı çıkacak. Sen hala yaygara koparıyosun. Hangi yönetim böyle zor bir konuda elini taşın altına soktu da başardı.

Al ben sana söyliyim bu QVT tüzük kongresine bile dava açtı. Bahsettiğimiz şirket bu. Şimdi neymiş yönetimin hatası da bu konuda onları başarısız yapan bir de senden dinleyelim?

Madem biz de biliyoruz şirketlerin birleşmesi gerektiğini demişsin ve bu bu kadar bariz, niçin önceki yönetimler beceremedi? Onu da bir açıkla. Çünkü yıllardır her sene brüt gelirimizin %35'ini dağıtıyoruz. Brüt gelir diyorum net değil. Niçin bunca sene zarara uğratıldı camia? Bak canım kardeşim dediğim gibi o davayı kaybetmicez ama farzetki kaybettik, sırf dava bitene kadar klübün kasasında kalacak %35'ler ile ödenmesi gereken ekstra bedel karşılanır. İnanamıyorum hala bu olay üzerinden yönetime pislik atmaya çalışılmasına. Çünkü bu ülkede yukarı gideni aşağıya çekmek öğretilmiştir insanlara. Bizim ahlak yapımız bu. Malesef buyuz.

Canaydın demişsin. Başbakandan söz demişsin. Kimsenin Canaydın'ın hizmetlerini küçümsediği yok. Herkes kendisine minnettar. Yaptığı hizmetler de hiç bir zaman unutulmayacak. Ama sen de Adnan Polat'ın yaptıklarını küçümseme. Bu ülkede aslolan siyasilerin sözlerini tutumamasıdır. Bir siyasi tarafından verilmiş söz tutuluyorsa orda Adnan Polat'ın da başarısı vardır. Kaldı ki o söz verildi de o zaman acaba Polat nerdeydi ve yönetimde ne kadar etkiliydi?

Burda somut neden bahsediyosun anlamadım ben. Daha dün sözleşme uzattı Arda. Hakikaten Adnan Polat'a saygı duymasa yapar mıydı acaba? Olayların içinde değiliz. Koskoca Holding Yöneticisi adam bir hareket yapıyorsa bir bildiği vardır. Ve belirtilerden görüyoruz ki Atletico ile transfer görüşmesi yapan Arda, bir şekilde sözleşme uzatıyorsa Galatasaray'la, yapılan iş doğrudur. Dediğin gibi azcık aklını kullanmak lazım olayları yorumlarken. Kaldı ki kaptanı o kadar düşünüyosan kalkar Ultraslan'a tepki gösterirsin. Geçen sene adamın en çok değer verdiği insanı nasıl bir Sami Yen dolusu taraftara malzeme yaptılar ona tepki gösterirsin. Git de bu yaygaraları Ultraslan konusunda kopar.

Yine mesnetsiz bir laf. Neyle alakası var? Söyle madem nedir sebep? Olsa olsa ben sana söyliyim zamanında elini taşın altına sokmayan adamların Galatasaray'da işlerin zamanında elini taşın altına sokanlar sayesinde tıkırına girdiğini görünce oluşacak sefa ortamında kahramanlık yapma istekleri. Oluşacak gelirle transfer yapacaklar, Seyrantepe'yi açacaklar ....

Abdulrahim Albayrak'a ıslık çalsan koşa koşa gelicek, neden şu an futbol şubesinin başında değil? Kaldı ki keşke olsa. Belki bu yaşanan ruhsuzluklar, ihanet denmeye varacak hareketler olmaz, takımı birleştirecek bir adam olurdu. Nesi kötü Abdulrahim Albayrak'a gidilmesinin.

Terim demişsin, Hagi demişsin. Camianın büyük kısmı bölünmüş teknik direktör değişikliği istiyordu. O noktada Polat yönetimi insiyatif kullandı. Bir tercih yapacaklardı. Senin kadar teknik direktör değişmese de istifa diye hönkürecek adam vardı ortada. Bak açık söyliyim avatarımdan da anlayacağın üzere Rijkaard'ın gitmesine karşıydım ama iki ucu pis değnek varken ortada pislikler de eşit büyüklükteyken her türlü tercihi anlayabiliyorum. Bu durumda kime gidilir ki teknik direktörü adayı olarak. Sezon ortası, kötü giden bir takım, tonla sakat. Tabi ki camiayı tanıyanlara ve yakınlarına. Fatih Terim ilk gidilecek insandı. Birleştirici etkisi var en başta. Otoritesi meydanda. O olmadı. Hagi'ye gidildi. Zaten bu iki isimden başka olsa olsa Gerets ve Lucescu olurdu. Şu an iki antranör de boş değil.

Haldun Üstünel meselesine gelince taraflar anlaşamadı. Herkes gibi ben de seviyordum ama anlaşamadılar ve Üstünel gitti. Yapıcak bir şey yok. Naapsaydı Polat 20 milyonluk camiaya politik davranmayıp herkesi paniğe sokacak açıklamalar mı yapsaydı. O kriz de çok güzel yönetildi. Klübü yöneten Polat olduğuna göre kimle çalışacağına ve kime ne yetki vereceğine karar verecek olan da odur. Meselenin özü bu.

Hakan Şükür mevzusuna gelince bak neyi gösterdi Polat. Gel sportif direktör ol dedi. Hani çok konuşuyosun ya işte camian sana ihtiyaç duyuyor. Gel yönet, eleştirdiğin konuları düzelt Hakan Şükür. Ordan eleştirmekle olmuyor gel yardım et, görev zamanı dedi. Hakan da elini taşın altına sokmayı göze alamadı. Bundan sonra ne Hakan ciddiye alınır ne de Hakan birilerini eleştirecek yüzü bulabilir. Ben eminim ki Adnan Polat Hakan'ın gelmeyeceğini biliyordu. Bence güzel bir hamle.

Ve ünlemlerle yazmışsın son olarak "işte kurumsallaşma buna derim ben Albayrak!!!!!!" diye. Kurumların yerine göre motive edici, birleştirici bireylere de ihtiyacı var. Burası Microsoft değil. Her şey mekanik olamaz. Nedir yoksa Abdulrahim Albayrak'ı mı küçümsüyorsun?

okudugunu anlamakta zorlaniyorsun

1- evet sorunsuz sonrasinda hala davasi devam etmeyen mahkemelik olmayan cok birlesme gordum

2- banane qvt postingnden ne demek o postingi yapmak zorunda kalmis olan GS demekki ortada cozulmemis sorunlar var

3- albayrak gelsin banane ama kalkip her kosede kurumsallasma nedeniyle haldunu isten aldim deyip te albayragin ayagina gidersen ben gulerim sana ( hani kurumsallasma semboluya o ondan diyorum aciklayayim tekrar)

4- neye gore camia bolunmus anlatsana eski baskanlarin hepsi Rijkaard kalsin demisti benim duydugum)

5- hala elini tasin altina koymadi kimse diyorsun anlatsana bunun klubu iyi yonetnekle olan baglantisi nedir? ne olacakti sahipsizmi kalacakti koca klup bu ne buyuk komedidir.

6- hala GS a nasil gelirler yarattigi ile ilgili bir tek kelimen yok yazinda bu arada belirteyim cok uzn sure yerli futbolcular para alamadilar an itibariyle hala almamis olma ihtimalleri var

gazete ve resmi sitelerdeki biz isigi horduk safsatalarina inanma onun icin

7- yonetimin kredibilitesinin alinan krediyle ne alakasi var? sen dalgami geciyorsun bizm tartismamizi okuyanlarla? yayin gelirleri sayesinde alinmis bir kredi vardir ortada bunu gorememek icin adnan polatin basin danismani olmak lazim

8- Abdullah abinin dedigi 41 kisi icinde olmak kotu birsey degilki ayrica bazen bu forumun sahipleri oldugunu unutmayin bence. Bazi insiyatifleri olacaktir. yani GS dan farkli bir durum secilmisler yok basinda ama rahatca soyleyebilirimki olaylari koca secilmislerden daha iyi analiz ediyorlar

9- aklima komik bir olay daha geldi. sardan klube bir kac milyon fatura kesmis. bu basina sizmis. adnan polat canli yayinda kiziyor bu kostebegi bulacagim diye:) neremle gulsem bilemedim:)

10- GS kredi alirken altina polat kisisel garanti imzasi atmiyor onun icnde yonetimin kredibilitesi icin olan yorumuna hala guluyorum:) o kredibilite baska kredibilite

11- hakan sukur terim falan kapagi takti ona ama anlayana, sen hakani yeri. dibine sok

sonra gel ihtiyacimiz var de:)

sonra sezgin dun aksam canli yayinda hakanla gorusme falan bilmiyorum diyor haberim yok diyor

sen bu komedileri goremiyorsan git biraz daha oku

bu soylediklerime cevap vermenin manasi bile yok

12- bir insan baska bir insani sacma sapan donelerle boyle oljmune koruyorsa bu isin icinde baska isler vardir diyorum

dedigim gibi GS li olmak bu isi becermenin garantisi degil. somut olarak gosterildi tum taraftara.

bu arada en onemlisi su eger beni bu forumda dinlediysen cok onceden beri ben polati elestiren biriyim. 1 sene once ara sira elestiriyordum siddeti her gun artti bu elestrilerimin. Rijkaardin gitmesi cok bir tarafimizda degil aslnda yani bos laf bos icraatlerden bir yenisi sadece

bu arada bakiyorum bazi konulara hic girmiyorsun

sadece sirketler birlesti oh canima deysin diyorsun.

politika yorumunda baya basariliydi:) bravo adnan polat o isi rezil etmeyi basaramadin der gibi:)

ac stad konusunu bazi onemli konularda taraftarin neler dusundugunu gor bence.

41 ibretlik rakam olmus masallah diyorum

herşey iyi hoşta direk neden buraya yönlediriliyoruz.

okudugunu anlamakta zorlaniyorsun

1- evet sorunsuz sonrasinda hala davasi devam etmeyen mahkemelik olmayan cok birlesme gordum

2- banane qvt postingnden ne demek o postingi yapmak zorunda kalmis olan GS demekki ortada cozulmemis sorunlar var

3- albayrak gelsin banane ama kalkip her kosede kurumsallasma nedeniyle haldunu isten aldim deyip te albayragin ayagina gidersen ben gulerim sana ( hani kurumsallasma semboluya o ondan diyorum aciklayayim tekrar)

4- neye gore camia bolunmus anlatsana eski baskanlarin hepsi Rijkaard kalsin demisti benim duydugum)

5- hala elini tasin altina koymadi kimse diyorsun anlatsana bunun klubu iyi yonetnekle olan baglantisi nedir? ne olacakti sahipsizmi kalacakti koca klup bu ne buyuk komedidir.

6- hala GS a nasil gelirler yarattigi ile ilgili bir tek kelimen yok yazinda bu arada belirteyim cok uzn sure yerli futbolcular para alamadilar an itibariyle hala almamis olma ihtimalleri var

gazete ve resmi sitelerdeki biz isigi horduk safsatalarina inanma onun icin

7- yonetimin kredibilitesinin alinan krediyle ne alakasi var? sen dalgami geciyorsun bizm tartismamizi okuyanlarla? yayin gelirleri sayesinde alinmis bir kredi vardir ortada bunu gorememek icin adnan polatin basin danismani olmak lazim

8- Abdullah abinin dedigi 41 kisi icinde olmak kotu birsey degilki ayrica bazen bu forumun sahipleri oldugunu unutmayin bence. Bazi insiyatifleri olacaktir. yani GS dan farkli bir durum secilmisler yok basinda ama rahatca soyleyebilirimki olaylari koca secilmislerden daha iyi analiz ediyorlar

9- aklima komik bir olay daha geldi. sardan klube bir kac milyon fatura kesmis. bu basina sizmis. adnan polat canli yayinda kiziyor bu kostebegi bulacagim diye:) neremle gulsem bilemedim:)

10- GS kredi alirken altina polat kisisel garanti imzasi atmiyor onun icnde yonetimin kredibilitesi icin olan yorumuna hala guluyorum:) o kredibilite baska kredibilite

11- hakan sukur terim falan kapagi takti ona ama anlayana, sen hakani yeri. dibine sok

sonra gel ihtiyacimiz var de:)

sonra sezgin dun aksam canli yayinda hakanla gorusme falan bilmiyorum diyor haberim yok diyor

sen bu komedileri goremiyorsan git biraz daha oku

bu soylediklerime cevap vermenin manasi bile yok

12- bir insan baska bir insani sacma sapan donelerle boyle oljmune koruyorsa bu isin icinde baska isler vardir diyorum

dedigim gibi GS li olmak bu isi becermenin garantisi degil. somut olarak gosterildi tum taraftara.

bu arada en onemlisi su eger beni bu forumda dinlediysen cok onceden beri ben polati elestiren biriyim. 1 sene once ara sira elestiriyordum siddeti her gun artti bu elestrilerimin. Rijkaardin gitmesi cok bir tarafimizda degil aslnda yani bos laf bos icraatlerden bir yenisi sadece

bu arada bakiyorum bazi konulara hic girmiyorsun

sadece sirketler birlesti oh canima deysin diyorsun.

politika yorumunda baya basariliydi:) bravo adnan polat o isi rezil etmeyi basaramadin der gibi:)

ac stad konusunu bazi onemli konularda taraftarin neler dusundugunu gor bence.

41 ibretlik rakam olmus masallah diyorum

Ben sana klübün kredi alabilmesinden bahsediyorum sen ne diyosun. Olayı başka yerlere çekmeye çalışıyosun. Demogoji diyoruz biz buna. Demişsin ki uluslararası alanda kredibilitemiz kalmaz. Hiç bir uluslarası şirket bizle çalışmaz. Ben de demişim ki madem kredibilite o kadar önemli, Türkiyede alınmış 70 milyon krediyi niçin küçümsüyorsun? Kasımpaşaspor alsın yiyosa o krediyi. Sen de olayı abuk subuk yerlere çekmeye çalışıyosun. Tekrar söyliyim demogoji bunun adı.

Maddi olarak klübün sponsorluk gelirlerini bir araştır. Resmi sitede var. Gerçi ben de yazdım ama inanmıyosun. Ne kadar arttığını kendin görürsün. Geçen sezon sonlarında yanılmıyosam Türkcelle ciddi anlamda büyük bir sponsorluk anlaşması yapılmıştı.

Galatasaray store diyorum, taraftar bilinçlendi diyosun bana. Vahiyle gökten mi indi Polat zamanında bu bilinç?

Aç forumun projelerle ilgili bölümünü oku en azından.

QVT ile ilgili postingler yapılacaktır. Ama niçin önemsiz olduklarını, niçin bu postinglere rağmen birleşmenin başarılı olduğunu anlattım. Sen hala sorun var diyosun. Sorun olabilir. Ama sonuçta istediğimizi öyle yada böyle alıyoruz. hem de karlı biçimde.

Teknik direktörümüz Rijkaard konusunu aç oku bakalım ne kadar isteniyomuş son zamanlarda... Eski başkanlar dediğin 4-5 kişi. Bir de taraftar var unuttuğun stadda bağıran ; )

Açıkcası bu forumun sahipleri var. Ona itirazım yok. Ama hala 8000'de 41 kişi istemiyor denmesi biraz biz yaptık oldu der gibi bir yaklaşım. Ve görünen de o ki bu topic destek falan alamıyor. En azından 8041'de 8000 oranında destek almadığı kesin. Ama üstü örtülü imalı imalı sesini kes demen de belli ediyor zaten karşıt düşünceye bakış açını. "Abdullah abinin dedigi 41 kisi icinde olmak kotu birsey degilki ayrica bazen bu forumun sahipleri oldugunu unutmayin bence...." Hakikaten ibretlik olan bir şey varsa bu cümlelerin olmuş. Benim Galatasaray'dan çıkarım olmadığı kesin bu konuda ikinci defa saçma sapan suçlama yapıyosun da, acaba sen bu forum yönetimine şirin gözükme çabanı nasıl açıklayacaksın?

Galatasaray Camiasına Açık Duyuru

105 yıllık geçmişe sahip; kültürü, ilkeleri ve başarılarıyla Türk Sporuna öncülük eden Galatasaray'ın menfaatlerini ve geleceğini koruma çabasındaki GSCimbom olarak bizler; Kulüp Yönetiminin 4,5 yıldır gerçekleştirdiği hamlelere hep sabır ve ümitle yaklaştık. Fakat yıllardır süregelen kötü yönetim anlayışı ve elde edilen başarısız sonuçlara artık bir "DUR!" demek gerekliliğini hissediyoruz. Türk sporuna birçok alanda öncülük eden, Avrupa'da birçok spor dalında kupalar kazanan, başarılar elde edip adını tüm dünyaya duyuran bir kulübün yönetenleri olarak, izlenilen strateji ve alınan kararların; Galatasaray etiğine, kültürüne ve Galatasaraylılık duruşuna aykırılığını artık net bir şekilde görmekteyiz.

Yıllar öncesinde adı şike iddialarına karışarak mahkemelik olan, görev süresince teknik direktör ve futbolcularla hiçbir şekilde iyi anlaşamadığı gözlenen, taraftarın antipatisini kazanan, bunca yıldır başarılı bir icraatini gözlemleyemediğimiz Adnan Sezgin'de ısrarın, Galatasaray ‘ın menfaatine gelişmediği açıktır. Bu hatada ısrarın Galatasaray ‘a negatif etkileri, maalesef artarak sürecektir. Buna engel olmak umuduyla, Adnan Sezgin ‘in görevden alınması için kampanyalarımızı tüm gücümüzle sürdüreceğimizi bilmenizi isteriz.

Ayrıca, Sn. Haldun Üstünel gibi kulübüne ve çalışma disiplinine son derece sadık, saygın bir kişiliğin küstürülerek kulüpten uzaklaştırılmasıyla, sürekli deklare edilen "Aile Ortamı" kavramının büyük bir yalan olduğu ortaya çıkmıştır.

Verilen sözler ve vaatlerin yerine getirilmesi konusundaki ümidimizi yitirmemizde ise, sergilenen kötü yönetim anlayışı başrol oynamaktadır. 1.5 sezon önce göreve getirilen eski teknik direktörümüz Frank Rijkaard ve ekibi konusunda yaptığınız açıklamalar, verdiğiniz vaatlerle bütün kamuoyunu ve taraftarı büyük bir beklenti içine sokmanıza rağmen, bunun karşılığı verilememiştir. Taraftara defalarca yapılan "sabır" çağrısına rağmen aynı "sabrı" yönetimimizin gösteremeyerek camiada büyük hayal kırıklığı yaratması unutulmayacaktır. Futbol kamuoyundaki birçok spekülasyona rağmen teknik ekibimizin arkasında durma erdemi ve başarısını gösterememek, biz Galatasaraylıları son derece üzmüş, aynı zamanda yönetim anlayışıyla prensiplerden taviz verildiğine kanaat getirmemize neden olmuştur.

Sportif başarı için gereken hazırlık ve planlamada geç kalarak yeterli hassasiyet ve çalışma disiplinini gösterememek, bütün bunlar gerçekleşirken takımın kötü gidişatına erken teşhisi koyup gerekli hamleyi yapamamak gibi etkenler, bizler için Galatasaray Spor Kulübünün sağlıklı yönetilmediğinin son göstergesi olmuştur. Ayrıca eski teknik direktörümüz Sayın Frank Rijkaard ve ekibine sağlanacak destek konusunda medyaya ve kamuoyuna verilmiş olunan demeçlere rağmen, başarısızlığın faturasınının teknik ekibe kesilmesi,bu düşüncemizi pekiştirmiştir.

Kulübün yönetiminde bu ve bunlar gibi birçok yanlışın örtbas edilmeye çalışılması bizlerin gözünde yitirilen saygınlığın bir diğer göstergesi durumundadır. Oysaki Galatasaray Spor Kulübü hiç kimsenin çıkarları için kullanacağı, herhangi bir şekilde haksız kazanç sağlayacağı bir kurum değildir. Galatasaray Spor Kulübü, Türk futbolunun en büyük kulübüdür ve Türk futbolunun gelişiminde öncü kulüp olma özelliğine sahiptir. Kimsenin, Galatasaray Spor Kulübü'nü Galatasaray taraftarından uzaklaştırmaya, başarısızlıkları başkalarının üstüne yıkmaya hakkı ve lüksü yoktur.

105 yıllık tarihe sahip bir spor kulübünün bu tip amatörce çalışma düzeniyle yönetiliyor olması ve bunun düzelmesi adına herhangi bir adım atılamaması bizleri fazlasıyla üzmüştür. Yıllardır süregelen bu düzeni şuanki yönetimin düzelteceğine dair umutlarımızın sonuçsuz kaldığını görmekteyiz. Bu denli kötü bir dönemde, Galatasaraylılık duruşu olarak bahsedilen o çok değerli kavramın Kulüp Yönetimi tarafından son kez sergilenmesini, Galatasaray'ın menfaatleri ve geleceği doğrultusunda en doğru adımı atmak için bu fırsatın tepilmemesini, yeni teknik direktörümüz Gheorghe Hagi'ye sağlıklı ve güvenli bir ortam bırakılmasını, tüm Galatasaray camiasından özür dileyerek olağanüstü genel kurul kararının açıklanmasını TALEP EDİYORUZ !

Kulüp Yönetiminin bu zor dönemde Galatasaray adına gerçekleştirebileceği en büyük icraatın bu olacağına dair inancımız tamdır.

Bizler GSCimbom ve 8.000 ‘i aşkın Galatasaray taraftarı olarak,size yakışacak bu erdemi Kulüp Yönetiminden BEKLİYORUZ!

Tüm Galatasaray camiası ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

GSCimbom Forumları​

%100 katılıyoruz ve altına imzamızı korkmadan atıyoruz. başta yiğit şardan adnan sezgin ve adnan polatın istifa ederek olağanüstü genel kurul kararı almalarını bütün fikrimiz ve kalbimizle istiyoruz.

%100 katılıyoruz ve altına imzamızı korkmadan atıyoruz. başta yiğit şardan adnan sezgin ve adnan polatın istifa ederek olağanüstü genel kurul kararı almalarını bütün fikrimiz ve kalbimizle istiyoruz.

Siz kimdiniz? Sadece meraktan soruyorum, iğnelemek gibi bir amacım yok.

Siz kimdiniz? Sadece meraktan soruyorum, iğnelemek gibi bir amacım yok.

iğnelemek gibi bir amacın yoksa neden böyle bir soru sordun? ben de sizin gibi bir gscimbom üyesiyim o kadar. neyi merak ettin???

Görsem 3-5 kişiden fazlası itiraz ediyor, konu başlığını sabitten düşürür, daha da da fazlaysa içeriğini falan değiştiririz. Ama göremiyorum. Aynı kişiler, aynı laflar.

Ne dediğimizi anlamaya çalışmak yok, iletişim tamamen kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt