Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!
Söylediğin şeylerin hiç birinin kanıtı yok.
Stad bitiyor kalkmış diyosun ki üstü kapanmamış. O da kapanacak. Onun için de tarih verdiler. Stada çivileri Adnan Polat çakmıyor. Ayrıca maddi açıdan stadın biran önce açılması en önemlisi. Stadın üstünün kapanması gecikebilir ama çevre düzenlemesi gecikemez. Koskoca bir stadın inşasından bahsediyoruz. Tabiki aksamalar olacaktır. Ama bu işin TOKİ tarafından yapılması ve tonla şey Galatasaray Yönetiminin başarısıdır. Kaldı ki acaba başka bir yönetim olsa acaba bu eleştirdiğin işler yapılabilecek miydi? Misal ta Faruk Süren zamanında biliyoruz ki Seyrantepe projesi çok daha kapsamlı bir şekilde onaylanacakken son anda araya bir takım kişilerin girmesi ile engellenmiş ancak proje şimdi tamamlanabilmiştir. Gecikilen her sene Galatasaray'a 20-30 milyon kaybettirmiştir.
Ceza konusunda kararı veren Adnan Polat mı? Bu tamamen Federasyonun ayıbı. Türkiye'de bir gerçek var ki Fener lobisi her zaman güçlü olmuştur. Çünkü basın Fenerbahçe'nin elinde. Galatasaray maçından sonra basında koparılan yaygara ile Fener maçından sonra basında koparılan yaygara bile bir değil. Bu mu Adnan Polat'ın suçu?
QVT konusuna gelince. Şirket birleşmesinin yapılması bir şekilde şarttı. QVT açtığı davalardan sonra çağrıya uyarak 155'e hisse sattı. Yani fiyatı onaylamış oldu. Kalkıp da mahkemede ben hisseleri 155'e sattım ama aslında siz birleşme tarihi itibarıyla 220 olduğuna karar verin de elimde kalmış %7 hissemi o paradan mı satayım diyecek. Bunu yer mi, böyle bir karar verir mi mahkeme? Geniş düşünelim. Hani sırf adamlar ellerinde %7 civarı bir hisse bulunduruyor diye devam eden dava kaybedildi ve bahsettiğin bütün risk gerçekleşti. Hani gerçekleşmez ya... Bu işin öyle yada böyle yapılması gerekiyordu. Aslında QVT ile kalan hisse konusunda da anlaşmanın çok yakın olduğu biliniyor ama atıyorum anlaşmada sağlanamadı. Dava en az temyiziyle birlikte 2-3 sene daha sürecek. Yani kesinleşme tarihine kadar bir vade kazanmış oluyoruz. Yine bir şekilde şirketler birleşmiş oluyor. Kaldı ki bahsettiğimiz rakam %7. %35 hissenin sadece %7'si. Gerekiyorsa bunun da farkı verilir ve sorun çözülür. Yine bir yönetim başarısı ortaya çıkıyor çünkü diğer hisseler yani %28 civarı hisse 155'den satılmış oluyor. Bu şartlarda şirket birleşmesi en iyi fiyattan yapılmıştır. Yada acaba gerçekleşmesi imkansız kötü durum senaryosunda bile senin daha iyi önerini dinlemek isterim??
Zaten eski yapı çok sağlıksızdı. Ve QVT ile Galatasaray arasındaki belki de 20. dava bu üzerine konuştuklarımız. Çünkü neredeyse mali konularda verilmiş tüm kararlara Özhan Canaydın yönetimi dahil hisseler QVT'nin eline geçtiğinden beri adamlar dava açıyor.
Kısaca tüm söylediklerinin özünü zaten mesajında son derece güzel şekilde özetlemişsin.
Kanıt yok
Yönetime atıp tutma, sallama var.
hala kanit yok diyorsun
yahu sen anlatsana bana hala nedir bu qvt
madem hersey ok demis adamlar
neyi anlatmaya calisiyorsun anlamiyorumki
buna cevap versene, neymis son 3 gundeki qvt postingleri?
biliyormusun, ben sahsen bilmiyorum
pegasusa kaca satildi bu tribun? biliyormusun mesela?
aptal degiliz sirketlerin birlesmesi gerektigini bilmeyen tek adam mi var bu forumda
adamlari 3 kurus kredi almayi basardilar diye kralmi ilan edeceksin
gelirler conjecture nedeniyle artti ki bunun cogu bildigin gibi yayin ihalesi
e tabiiki kredi almak daha kolay bu durumda ayrica taraftar daha bilincli ve fenerbahcenin satis rakamlari gucumuze gitti artik daha cok mal aliyoruz
sen bunlari baskanin hanesine basari olarak sayiyorsan vay halimize
yapilmamasi zor isleri basari diye saymayacaksin neyin ne oldugunu bileceksin
yayin ihalesinde en ufak bir katkisi yok bu pisirik baskanin bunu bil
Azizin borusunun ottugu bir ortam, demekki alinan kredide hikaye
ben olsam bende alirim o gelirler karsiliginda o krediyi kusura bakma en azinda 10 yildir icinde oldugum bir is hasbel kader tecrubem var bu konularda.
baska baskanlar bu krediyi neden alip birlestiremedi lafida yukaridaki baglamda bir komedidir
bu stadin butun pisligini cekende ozhan baskandir bunuda yaz bir kenara
basbakanin sozu olmasa bu is isin celebinin dedigi gibi baslarina corap olurdu
kimin zamaninda soz verdi basbakan? hatirliyormusun
memento ornegi gostermeyi ne kadar seviyorsunuz
biz Adnan Polat GS li degil demiyoruz bunda bir ogrenin. GSli olmasi isleri becermesinin garantisi degil
ha simdi bu bilgiler isiginda diyoruzki
elbet 3-5 iyi is yapmis olabilir ama asil onu tutmanizi saglayan buyuk olaylarin hicbiri onun yaptigi seyler degildir. zamani gelmistir ortam uymustur ve olmustur.
su an en buyuk sorunlardan biri ise GS hisselerinin degerinin hizli artmasi olacaktir
bu durumda qvt nin davasi guclenecektir, bakin degeri demekki dogruymus diyip gene basimiza corap orebilirler.
ama bunlarin bir onemi yok
olayin ozu durust olmamak, seyirciyi uyutmak, baskalarinin basarilarini ustlenmek
kaptanini les kargasi adamlarin onune atmak
hic bir prensibinin arkasinda duramamak
dedigim gibi ilk baskan oldugunda cok seviinmistim sahsen
ama sinyali alamadik, taraftarin bu kadar sevdigi bir baskan adayi zar zor adini bile duymadigimiz bir adama karsi az oy farkla kazaniyorsa bu isin icinde baska birsey olmali diyemedik
sacma sapan bir liseli bilmemne davasinin icine cektik kendimizi alakasi yok
ha son bombada su
her gun cikip Haldun konusunda kendini savunurken kurumsallasma falan tarzi laflar etti, yok Haldunda bu kararimi benimser onun fikriydi falan dedi (Haldun yerine daha kurumsal bir futbol subesi yaratacagim geyiklerini cok duyduk o siralar)
meger oyle degilmis, adam direk basti gitti
neyse
sonraki icraati ne buyuk baskanin tahmin et
Abdurrahim Albayraki nerdeyse futbol subesinin basina getirmek, transfer icin kullanmaya kadar gitti bu olay, onun kendi agzindanda duyduk duymayanda yok
Ama tabi camiada herkes senin gibi prensipleri onemsemeyen cinsten insanlar degil, tabiiki abayi gosterdiler diye tahmin ediyorum
bir secim hamlesi bosa gitti
ne kaldi
Terim, Hakan (tukuruk ve yalama operasyonu) e onlarda olmadi Hagi
bunu goremeyen taraftar beni bu baskanin icraatinden daha cok uzuyor
35. teknik direktoru ile de yolunu ayiran bir baskan icin bu kadar sey yazmaya gerek varmiydi
aslinda yoktu
iste kurumsallasma diye buna derim ben Albayrak!!!!!!!!!!!!!!