Bundan bahsediyorsan cevabi Ablamiz vermiş, sen faizi indirirsen Kur yükselir, Peki Faiz yüksek olunca kim kazaniyor yurt içinde ve dışında devlete para satan komisyoncular, gelismis bütün ülkelerde Faiz yüzde 1 bile değil, oraya ancak yatırım yaparsan kazanirsin Buda yeni iş imkanlari saglar, misal burda çok bilmisler elindeki dolarla riske girip para kazanmakmi ister yoksa devlete ve bankalara para satip oturdugu yerden risk olmadan milyonlari götürmekmi, Ekonomi çok kuvvetli olmadığı için yeterli döviz rezervin olmadığı için onlarin baskisina boyun eğer faizi yüksek tutarsin o zaman Halk kaybeder devlet yatirim yapamaz,bu hükümet faizi indirmekle risk aliyor ama bunu keyfinden yapmiyor Dünya artık faizi kaldirmaya çalışıyor.. son sözümde burdaki Gurbetçi düşmanlarina ulann ben Almanya'dan Türkiye'ye sizden daha faydali oluyorumdur, bu ülkenin döviz ihtiyacini yillarca Gurbetçiler kardiladi bunu Ecevit, Özal kendi agziyla söyledi, neymis ben Almanya'da yaşıyorum söz hakkim oy hakkim olamazmis ulann Alanya'da yaşayan Hans oy kullaniyor,Çesmede yaşayan Michael Ingiltere'de oy atıyor biz niye müdahil olmayalim..